Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Kapcsolódó akció.
Auchanban 5000 forint feletti vásárlás után Praktikerben felhasználható kupont adnak.
mike1334 #54185 - akkor ezek szerint nem jártál Auchanban hogy a Gow Ragnarök bundle legyen a tiéd.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Steve1207
veterán
Fast X: alapvetően szeretem a szériát és mindegyik részt a túlzásaival is, mert jól építik fel, szórakoztat, de ennél rettentően vegyes volt az összkép. Voltak benne jó dolgok (csak pár) és pl a gyerek szerepe se volt túlzóan zavaró (azt hittem az lesz), de a legtöbb ígéretesnek tűnő jelentből valami egészen más kerekedett ki irányra és rossz is volt. Mindenből egy oltári baromság kb, nem a vicces értelemben, hanem sztorivezetésre.
Pl azzal se volt bajom, hogy az előzőben valahogy visszahoztak karaktereket, de itt minden egyes pont már túltolt volt. De, ha még ezektől is eltekintünk a Vin Diesel öreg. Úgy nézett ki végig, mint egy kisminkelt rajzfilmfigura és látszott, hogy már a korban van. De nem csak ő... olyan kisimult fejük van és látszik rajtuk, hogy nem az igazi arcuk, nem értem miért kell ezt erőltetni Egyáltalán nem zavarna, ha a mostani ábrázatukkal hozták volna le az egészet, még úgy is hitelesebb lett volna.
A nagy ellenségről meg kb szót se, egy bohóc és pár kritikában láttam, hogy "ő viszi a filmet", ami félig meddig igaz, de szr színészi játékkal, szr szereppel. Pedig olyan jól zárult az előző rész is, hogy arra sokkal jobbat lehetett volna építeni.És ez nem a széria kiégése miatt, hanem mert egyszerűen rossz irányba haladt, de pl a Statham-Rock páros rész egy izgalmas akciófilmmé kerekedett. Igaz külön szériát lehett volna arra építeni, de jó volt, volt hova alakulnia az egésznek. Szóval nekem ez egy 3/10-es ebben a formában, de nem sűrűn fogom ledarálni a több résszel nosztalgiázni. Akkora zagyvaság lett, hiába dupla rész lesz, hogy rásüthetnék, hogy Pamela álmodta (Dallas, akinek nem lenne meg).
Amúgy nem csak Dieselt, hanem a Letti csajon (fogalmam sincs mi a neve most) meglátszik a kor és mintha kínból vették volna fel vele a jeleneteket. Brie szerepe bejött, többnyire jól alakított, pedig ott egyáltalán nem vártam sokat, a kisgyerek is (nem zsúfolták tele vele a filmet) és Diesel öccse is visszatért, aki szintén egy jó alakítást végzett. A szétszedett csapatot viszont borzalmas volt, mondjuk úgy a "B" team, de Zs kategória lett. Olyan mellékág volt (amire azt hittem nagyobb hangsúlyt fektetnek az előző rész vége miatt), hogy kb volt két értékelhető jelenetük cakpak. Az egyik a Han miatt, a másik meg Roman egyetlen poénja miatt és itt kifújt.
Valamint megint feltámadtak a halottak, hirtelen megjelentek fúderokonvagyokéskétszóutánmegpuhultaszíveméssegítek, már a nagyi is benne van és már tényleg nevetséges így.Három kimondott autós rész volt, amiből az egyik vicc, a másik közepes a harmadik meg a "kellett" egy látványos. Ennél ezerszer többet mutattak bármely előző részben és legalább az akciók jól voltak felépítve. .
-
Steve1207
veterán
Én olyan érdektelenül álltam előtte, mint ahogy az emberke kapcsolgatta a kameraképeket össze vissza. Olyan se füle, se farka az egész (igaz a filmeket is csak egy OK-nak tartom, mert a fele Natgeo a környezet bemutatással, bár az első részt szerettem). Amúgy szép, változatosnak tűnt, olyan ubi-s, plusz tetszett, hogy eléggé FarCry6 jelleg, szóval majd egyszer FPD-ben a sztorin végigmegyek és kész. Amúgy nem tartom rossznak, lehet jobban kellene szeretnem az egész világot.
.
-
válasz homerhamm #54194 üzenetére
Azok is jók. Sajnálom, hogy Johnny Depp így összerúgta a port a nagyobb filmstúdiókkal és nem tér vissza egyik szerepéhez sem. (pontosabban a stúdiók voltak g3c1k, de ez más téma.) Ő is azok közé a színészek közé tartozik, akiket fiatalon nem igazán kedveltem, de ahogy idősödtem, úgy egyre inkább értettem a játékukat. Bradd Pitt, Leonardo Di Caprio, Edward Norton, Tom Cruise ugyanez.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
homerhamm
addikt
válasz icemad #54189 üzenetére
Harry Potter filmeket láttam az összeset, Bud Spencer összes, Die Hard 5 meg régi Die Hardok, Borat. Láttam valami repülős filmet, aminekbnem tudom a címét, de a moziban feliratosan ment.
Sorozatból rengeteg Simpson családot néztem, de ha már TV műsor, régi Top Gearek.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Reszkessetek betörők 1-2 kb minden karácsonykor lemegy. Die Hard 5 meg a "felejtsükel" kategória. De biztos vagyok benne, hogy ha most végigpörgeted az összes magyar tv adót, akkor lesz amelyiken Star Wars, Avatar, vagy Harry Potter megy most is.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
homerhamm
addikt
Nekem pont bejött, trópusi hangulatot mindenhova, még az Anktarktiszra is! A Crewban is jól nézett ki a dzungel, sőt még az AC IV Black Flagbe is.
Remélem a Roxfortot is teleültetik pálmafákkal. Vagy a Steepet.
-
homerhamm
addikt
Úgylátszik, a Harry Potter után elkezdhetek Avatar filmeket is nézni. Mondjuk a Hogwarts Legacyba legalább nem volt ismeretlen a világ, mert azt még videokazettán láttam, tehát azért itt előnyből indultam.
Star Wars játék nekem annyira nem jön át hangulatilag. Mondjuk Star Wars filmet se láttam még nagyon.
Megnéznék egy Ubisoftos Harry Potter játékot, instant preorder lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha ez az Outlaws most komolyan kötelező női főszerepes lesz akkor itt akkora skip mint az állat
Rey után valahogy ezt már nem fogja bevenni a gyomrom mondom ezt Day1 Jedi Survival* után.
*Zeldatól eltekintve és a műszaki hibáktól lazán GotY várományos lenne részemről. Nem hiszem lesz idén hasonló kalandjáték még egy.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
balazs025
senior tag
Amennyire vártam az Avowedot, akkora csalódásnak tűnik most.
-
mike1334
veterán
Ha valami jövőre jön, konkrét negyedév megjelenés nélkül, azt idén minek bemutatni? Pláne az elején..
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #54175 üzenetére
Jó, de nálad free to play-en kívül alig pörög más, olyan show kellene akkor
.
-
csuvicsuva
addikt
Én azt nem értem, hogy minek egyáltalán ilyen showkat nézni, meg előtte és utána nyavalyogni. Egyet néztem, az is tele volt parasztvakítással, valamint egy ujjamon meg tudom számolni, hány játékkal játszottam azok közül.🖕
🖕Szerk: b+, ez két ujj.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Steve1207
veterán
válasz Wesder #54169 üzenetére
Na király, akkor én itt már le is zárom, hogy egy "jó show volt" Amúgy szerintem is a dátum bőven elég a többségnek, az a pár gameplay mp elég volt egy hónapja is, hogy lássuk tényleges mozgásban. Főleg az érdekel már csak, hogy azt a 20 pályát fentebbtornázzák-e vagy mi lesz a cél, mert abban vérszegénynek tűnik, hiába szaggatják több különálló részre.
Szerk.: engem pl a Starfield se foglalkoztatott soha, de lehet olyan lesz részemről így, mint a CP, mert azt se érdekelt és az elmúlt 3 évben a legjobb játéknak tartom.
[ Szerkesztve ]
.
-
addikt
válasz homerhamm #54168 üzenetére
Nekem az FM hivatalos időpont már elég. Nem várok mást az esti show -tól. Tavalyi szar év után idén már konkrétan csak időből kellene több, mert játék az jött bőven. Persze 3 konzolon együtt (multiplatformmal), mert úgy néz ki egyik sem lenne képes egyedül kielégíteni az igényeimet.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #54169 üzenetére
Az átlag user azzal nem fog foglalkozni - ma ha mutatnak egy dátumot hogy mikor jön az a lényeg a többség számára.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Steve1207
veterán
válasz homerhamm #54164 üzenetére
A SGF és PS show is csak átlagosra sikeredett, amilyet kb eddig is hozott az MS szintben. Ha mutatnak dátummal egy FM-et fél percnél hosszabb gameplay mellett, meg utána ott a Starfield lesz amúgy is és ennyivel hozza az egész műsor pár átlagcím mellett is a kötelezőt, kb, amit a többi.
Pár megjelenés még pl a CP kieg, HB2 dátummal, LOTF, Lies of P, Party Animals, meg bedobnak pár címet, hogy day1 pass-ba érkezik és le van tudva..
-
Bogyi007
veterán
Michelisz Norbi mai második futama kezdődik. A fő futamot megnyerte.
Az első 10 induló fordított sorrendben kezd az első futam eredményéhez képest - Norbi ezért indul a 10. helyről.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Nekem nagyon bejön a játék, már ki is vittem. A grafilka az etalon. Remélem ebben a generációban kapunk még Harry Potter játékokat, mondjuk a régieket portolni jelengenerációs konzolokra.
Mindegy, amúgy is ma égni fog a Microsoft székház, de csak azért mert valamelyik játékuk nem lesz kint. Vagy ha kint lesz, pontos dátum nélkül.
-
addikt
-
homerhamm
addikt
Na megnéztem az utolsó kép Harry Potter filmet (Halál Ereklyéi 1-2) Nem volt rossz,
volt benne sok fordulat, még Harryt is láthattuk Dumbledorral az Avada Kedavra után. Közbe nyomom a Hogwarts Legacyt, az idei év legszebb játéka szerintem.
Közbe még a karaktereket is keverem 8 film után.
[ Szerkesztve ]
-
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
Mit vártok a holnapi showtól? Én minimum egy fable és elder scrolls idei megjelenési dátumot. Ha nem, morcos lesz
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
Másik topicból:
"
ha jól értem továbbra is ez úgy néz ki, hogy
1 meccs RTL TV csatorna (pont mint eddig az M4-en)
2 meccs Sport TV csatorna (pont mint eddig a spíleren)
+ további 6 (és még az az egy ami a RTL TV csatornán megy) RTL+
mondjuk az eddigi dögunalmas egyoldalú csoportmeccsket látva nem is nagyon fog hiányozni az előfizetés csak a hardcoreknak ha meg lesz 1-3 jónak ígérkező véletlenül egy időpontban azt úgyis adni fogja a tévé"Go Gunners!
-
addikt
Az RTL sokkal ködösebben nyilatkozott. Egészen a Forbes interjúig.
"Ha jól értem, a meccsek egy része csak online lesz nézhető?
Gabriella: Így van, sőt a többség ilyen lesz. Az elmúlt napokban megjelent spekulációkból az helytálló, hogy ezt csak reklámbevételekből nem lehet kitermelni.
De a mi tervünk nem is ez, erre nem tettünk volna be ekkora tétet.
A BL-jogok az elmúlt 25 évben megfordultak kereskedelmi tévéknél is (Viasat, TV2), és voltak időszakok, amikor ezt ki lehetett termelni a lineáris tévézés két lábából, a reklámból és a disztribúcióból. Eljött az a kor, amikor a streamingbevételek fognak ehhez hozzájárulni."
Szerk.:
Közben látom törölted. Igen, sajnos elég ködösen fogalmaznak, de majd csak a szezon előtt lesz nyilvános, hogy melyik/mennyi meccs lesz csak online nézhető.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Végén még teljes értékű lesz egy almás termék? Meglepne.
(Mondom ezt 13mini és iPad9 mellett szóval tapasztalat, jó jó de mindig valamivel megkötnek... )The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
-
Guitar14
senior tag
Na gyerekek, volt egy 2 napos kalandos utam BP-n.
Céges drónképzésre mentem fel, csak koncertre is volt jegyem a parkba így vonattal és bicajjal mentem a könnyebb közlekedés miatt. Képzés után ismerősökhöz tekertem ahol leraktam a bicajt és mentünk koncertre. Ott rommá áztunk, a koncert teljes ideje alatt dézsából öntötték (Szerda). Jó is volt úgy villamosozni utána. Tegnap nem nagyon tudtunk mit csinálni mert egyszer esett egyszer nem. 5-kor elindultam a vonathoz bicajjal Szabadság hídról jöttem és a Sz. Gellért térnél zöldet kaptam az úton keresztbe a bicikliúton és oldalról a csávó nem figyelt (azt hittem megáll de nem) és elütött.
Jól összehorzsoltam magam meg lila minden második testrészem de sisak és amiatt mert az autó ellökött 3 méterre így megúsztam egy nagy eséssel. Táska leröpült a bicajról, hátsó kerék egyik odlalról kiesett és úgy érkeztem, hogy felkelni se tudtam mert a lábam ki volt fordulva alattam és a bicaj vázában volt alámtekerve.
Szerencsére a gyalogosok felemeltek, lefertőtlenítettek én összeraktam úgy ahogy a bicajt. Sofőr el akart vinni az állomásra de volt időm még úgyhogy nem éltem vele. Bicajt lehetett tekerni de a fék fogott meg a váltó elhajlott így nem lehetett váltani + egy kis 8-as van a kerékben.
Pécsen leszállva a vonatról meg mgegyszer elkapott a zuhogó eső úgyhogy ott is eláztam 5 perc alatt.Hát izgalmas volt, de legalább a koncert így felejthetetlen lesz és voltam Szerdán a GameCity-ben is. Azok a végtelennek tűnő sorokban folyt a nyálam és mindenen amit találtam. 2 játékot el is hoztam. Az esésbe tegnap az egyik sarka el is tört.
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz Steve1207 #54123 üzenetére
Nem az a kérdés, nem akarok venni, tudom, hogy mindenhol olcsóbb.
A készülékkedvezményt nem lehet rá felhasználni, csak ha marad belőle, de előfizetőként vagy esetlegesen új ügyfélként egyéb kedvezményt sehogy sem sikerül kicsikarni az egyéb eszközökből.
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #54122 üzenetére
Hogwarts Legacy-vel 210 az alzán, játékot eladod 2k-ból megvan kb a gép.
.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bogyi007 #54121 üzenetére
Persze, ez csak CR-nek és Benzemának szólt.
Jaj, Bogyi. Ha jól rémlik, akkor azt írtad, hogy végül Telekomtól hoztad el a PS5-öt. Kaptál rá bármilyen egyéb kedvezményt, vagy mindenképpen 230K?
-
Bogyi007
veterán
válasz csuvicsuva #54120 üzenetére
Mert aztán gondolom az USA-ban éhezni fog a pénzhiány miatt...
-
addikt
"BREAKING: Lionel Messi to Inter Miami, here we go! The decision has been made and it will be announced by Leo in the next hours #InterMiami
Messi will play in MLS. No more chances for Barcelona/Al Hilal despite trying to make it happen."
-
csuvicsuva
addikt
Meghagytam nektek a magas labdát.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #54112 üzenetére
Vajon hogy fogják ezt ellenőrizni, szankcionálni?
-
csuvicsuva
addikt
Kim Dzsongun betiltotta az öngyilkosságot Észak-Koreában.
-
addikt
válasz Micsurin #54110 üzenetére
Nekem minden autóm dízel, és Auchan kúthoz sem járok. Ráadásul az üzemanyag is gyorsan kipörög az autóból. Így a fenti cikk annyira nem érint.
Csak tudom, hogy van itt is olyan, aki szokott Auchan -nál tankolni. Valószínű benzint.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha nem rohasztod bele nincs azzal semmi baj, idén szétszedtem a CB karbiját tavaly meg fater Kawajanak is teljesen korrekt volt amit láttam.
Ha nem hagyja benne az ember állni nincs azzal gond. Nagyobb lett a média hiszti az E10 miatt mint a valós probléma, az a kocsi/motor ahol ellátási gondot okoz ott már volt egy meglévő hiba és csak az bukkant a felszínre.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
addikt
Óvatosan a tankolással, változott a benzin egy hazai láncnál
Auchan 98 E5 --> E10
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz csuvicsuva #54104 üzenetére
Emiatt. Amúgy meg érdemes dobni egy hibajegyet aztán kész, hogy elég hülyén jön ki ilyen esetben magyarul.
[ Szerkesztve ]
.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #54102 üzenetére
Fordítót kérek!
-
Bep
őstag
Disney+ ajánlom a "Üdv Wrexhamben!" sorozatot. Nemrég néztem végig, de szerintem nagyon jó. Valódi érzelmeket mutat meg a helyi szurkolóknál. Várom nagyon a 2. évadot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest