- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Mindaddig amíg a saját szemüvegeden keresztül nyilvánítasz ki valamit nagy általánossággá homorítva, addig misztérium lesz. Misztérium, mert akkor az olyanok akik az ellenkezőjét tapasztalják, nyilván csodát élnek át.
Hogy írva legyen: nálam az Xbox letöltési sebessége nem szar, hanem jó. Ha elindítok egy letöltést, még most is, amikor mások panaszkodnak 140-200Mbps között ugrál a sebesség, és csak ritkán, rövidebb időkre esik le 50-60Mbps alá:
Megértem, ha másnak rossz. Lehet, hogy a környékükön a hálózat rosszabb, nem megfelelően van összerakva a saját hálózat stb. stb. stb.
De egy biztos, hogy amíg én nem tapasztalom azt, hogy 20-30Mbps-el tölt csak, addig nem fogadom el azt a próféciát, hogy a "Live sebessége egy kalap szar"
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged