Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #30490 üzenetére
annyi a különbség, hogy nem vonulnak fel a zemberek a zinternet miatt
-
akooos
veterán
válasz Maxxy10 #30496 üzenetére
Pár évet németországban dolgoztam. Mikor megvettem a one s-t, az összes kolléga nekiállt fikázni, hogy ez nem PS, minek vettem szart Sosem értettem, miért kell fikázni a másik konzolt. Nekik az volt az indok, hogy nem tudunk együtt játszani. Hát rendben, de attól még nem szar, sőt. Nekem valahogy mindig az xbox volt a szimpibb, a ps távol áll tőlem, pedig sokszor próbáltam.
-
Maxxy10
addikt
Sok sok éve nem látott ismerős Londonba járt és szólt, hogy fussunk össze és a pasija is ott volt. Akivel így teljesen jól elbeszéltünk amíg nem került szóba a konzol.... Mert, hogy PS parti és elkezdett jönni, hogy Hát xboxra nincs játék meg, hogy dead standing vagy mi és így még úgy...
Én meg csak ültem és esküszöm sajnáltam az embert, hogy ez kell neki miközben tök jót tudtunk volna beszélgetni a játékokról.... De nem, neki ez kellet...
Komolyan mondom nem értem miért kell ezt.... Soha nem szóltam be valakinek mert PS-t használ.
Soha! -
MasterMark
titán
Érdekesség. Bírom ezt a csatornát.
Switch Tax
-
Maxxy10
addikt
15 éve még azt se tudtam mi az a Xbox... Nem hogy HALO.. bocs oriic
-
MunezXBK
nagyúr
Mer akkó még vót rá játék!
-
l.skywalker
félisten
15 éve az Xbox körül mekkora felhajtás volt [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
őstag
válasz l.skywalker #30484 üzenetére
Gears 5, RDR2 meg még van egy pár játék ami jól fűt. Persze ha az xbox-ra még jut áram.
-
törölt tag
[link] keresztrejtvény
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nálunk ma korán jött a hétfő. Hajnal ötkor megadta magát egy biztosíték, richtig, hogy amelyiken a fűtés van. Azóta egyre fagyosabb itthon a hangulat, én meg itt ülök fürdőköpenyben mint valami wellness turista.
-
mike1334
veterán
válasz #81556480 #30477 üzenetére
Szülők most hoztak ki 2 tv-t, de még egy valamit elvileg lehet, mert 3 előfizetés van a családban...ennyiért lehet elhozom az x-et, de lehet megvárom vele az újat, hátha azzal is ilen gavallérok lesznek
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
sugarforce
addikt
volt törölgetés is? Annyira nem látok vészes dolgokat, olyan so casual stuff
-
törölt tag
válasz r.levente75 #30471 üzenetére
vagy le
-
DaveHutt
őstag
Na megint megy a személyeskedés és a szájkarate az Ontopicban. Nem is hétfő lenne, ha ez nem lenne így.
-
szimszonos
őstag
válasz NoOne1976 #30351 üzenetére
Én is a 80-as években kezdtem,először havernak volt egy atari 2600-as gépe,amin játszogattunk.Nekem az első gépem egy Commodore 16 volt 1988-ban,majd egy Commodore+4 a 90-es évek elején.Utána 15 év csend,max havernál pc-én,meg ps1-en toltuk.Saját konzolom 2008-ban lett egy chippelt ps2,azt pár év múlva egy rgh-ás x360 váltotta,majd jött a cfw-és ps3.Játékok árát így megspórolta a mókolt gépek miatt,igaz multizás sem ment.Most egy xbox one S-en tolom 2 éve.
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Nem azt mondom, hogy ne legyen multi..de kb minden ms cím multi orientált.
-
mike1334
veterán
Na, csak nem bírtam ki, megvettem az rdr2-t lemezesen. Idén már szerintem csak "aprólomot" veszek bf-kor, esetleg egy mariot karácsonyra
-
-
-
-
Wesder
félisten
válasz icemad #30448 üzenetére
Harlem-et olvastam, mondom màr Hollandiàban is van ilyen? o.O
MunezXBK
Nekem mondta a főnök hogy nyugodtan mondjam a cseh munkatàrsamnak hogy trekis auszlander Mondom miért, én nem az vagyok? Erre ő, de legalàbb neked német neved van[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
válasz Maxxy10 #30445 üzenetére
Szia. Heerlenben élek. Minimálbér 1600 euró körül van. Én 2800 körül kapok (juttatásoktól függően, az alap nettó munkabérem 2000), erősáramú elektronikai technikusként. Nyelvtudás és pénz nélkül nem érdemes belevágni.
Itt van egy pár érdekes cikk a hollandiai életről: [link]
MunezXBK: dolgoztam 1 évig a németeknél, borzasztó egy ellenszenves népség. Csicskának néznek... A hollandok partnernek.
Bogyi007 :igen tudtam. (de ez urban legend)
Van benne egy kis francia is. Egyébként meglepően könnyen tanulható, ha az ember beszél angolul és/vagy németül.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #30443 üzenetére
És azt már tudod hogy a holland nyelv miként jött létre?
Egy részeg angol matróz megpróbált németül beszélni.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MunezXBK
nagyúr
-
válasz Wesder #30442 üzenetére
Gyere Hollandiába. Mindenki beszél angolul. Meló is van dögivel. Én is az angol miatt költöztem ide. Német nekem sem megy (10 évig tanultam suliban, de az annyit ért, mint halottnak a beöntés.), az angolok meg hülyék, maradt ez a csepp ország.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #30436 üzenetére
ahogy telik az idő minden műanyagabb, silányabb, nem jól, vagy tervezetten elromlóan működő...
[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #30434 üzenetére
haladni kell a korral
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30431 üzenetére
Jaaa....ááá nekem nincsenek gémer barátaim, meg nem gémer sincs
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #30428 üzenetére
Azért ezek kb. egyszerre indultak el kint. Az HBO meg más tészta mert bár névben ugyan az, de alapvetően ha nagyon le kéne egyszerűsíteni, akkor az egy franchise szerű rendszer. Vagyis csak a nevet és tartalmat licencelik a többi saját. Ezért pl. az HBO Europe más cég mint a HBO US. Ezért se nagy gond, hogy US-ben az AT&T megvett a Warnert és ezáltal az ottani HBO-t ,valamint elindítva a HBO Max-ot, mert ez ránk nem vonatkozik. Pl. az hazai HBO Go az hazai találmány. Vagyis hiába van US-ben HBO Go alkalmazás One-ra az más HBO Go mint ami itt van az EU-ban és nálunk. Vagyis ige, a hazai HBO-t kell b*szogatni, hogy miért nincs itthon Xbox-ra HBO Go (igen tudom szerintük készül és mindjárt itt van... 2014-óta)
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30429 üzenetére
Azt hogy?
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30424 üzenetére
A többi cég szolgáltatása is időbe telt, amíg elért hozzánk. Talán az HBO volt az egyetlen, ami amióta az eszemet tudom van.
Szerintem a piaci lépést késték le a film és a zene globalizálásával, de vicces, hogy az EU-ban HBO Go sincs Xbox-ra pár éve, szóval kíváncsi lennék egyszer, hogy miért van ez így...
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30410 üzenetére
Egy játék miatt nem veszek konzolt ugyanez a ds-sel is.
Meg bízom benne, hogy jönnek majd switchre azok a jáccók idővel...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Maxxy10
addikt
Még mindig nem kaptam a jegyet az XO19-re... Felhívtam őket elmondtam mi bajom van erre a nő rám rakta a telefont...
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #30420 üzenetére
A jogdíjakkal mindenki tisztában van (valószínűleg ez olt mögötte egyébként). Viszont ettől függetlenül más megtudta csinálni. Nem ez váltotta volna meg számukra a világot, meg nem ettől lettek volna sikeresek, de azért az MS részéről még mindig bent van a nagyon erős US centralizáltság (főleg úgy hogy ők a világ egyik legnagyobb cége, úgy, hogy a többi hasonló cégnek (Apple, Google, Amazon) a portfóliója itt is elérhető (persze kicsi piac vagyunk, de a többieknek annyira mégse).
Persze mi akik ismerjük a kiskapukat azoknak nagy részben mindegy, de azért a felhasználok 90%-a nem vált régiót, meg nem nézi mikor 300 Huf egy havi GamePass (főleg úgy ha azt se tudják, hogy Xbox-on is van pl. Fortnite vagy GTA).
Én kijelentem nyíltan, hogy szeretem a Microsft termékeit a WP-t a Zune-t is szerettem. De hogy az is nyilvánvaló még msot is, hogy kicsit el van telve magától, hogy mivel ők a Microsoft, ezért kb. ugyan azon a márkaismertségben vannak mint pl. egy Apple (vagy konzolokban értve a Sony). Hiába próbálnak jó irányba haladni, ha közben azt marketing szinten lerombolják.
De mondom ez magánvélemény...
-
Wesder
félisten
válasz DaveHutt #30422 üzenetére
Azt írta hogy a PSNow orszàgokban annyi ment el.
Maxxy10
Köszi, de az Origin megvan Gold verziòban, az FF meg nem tudott megfogni sosem, na meg németbe sajnos kicsit dràgàbb a posta is.
De azért tényleg köszönöm a felajànlàst. Nekem egy FIFA20-am van lemezen, de azt màr lestipistopiztàk. Egyszerre csak egy lemezes jàtékot tartok, mert annak úgy van helye a gépben és nem kell cserélgetni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30418 üzenetére
A film és zene a jogdíjak miatt nem lett végül full global ezt tapasztalom a video streaming és a zenehallgatás közben is. Ezer olyan album van, ami nálunk nincs fent Spotify-on, ellenben az usa könyvtárban igen. Videó ugyanez, Disney+ is ki tudja mikor indul el itt. Szerintem lett volna ott is global release, ha nem jön be a piacra pár sokkal jobb megoldás.
Amúgy Stadia-hoz fél év után csatlakozik a Uplay+ és már nem kell megvenni.
-
Wesder
félisten
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #30417 üzenetére
Inkább itt az az érdekes, hogy ott a Sony akiknek csak 1 millió előfizető jött össze azokból az országokból ahol 75 millió PS4-et adtak el eddig. Mindezt úgy, hogy 5 éve vannak a piacon, PS4 mellet, PC-re is elehető a szolgáltatás. Vagyis ebből kiindulva kérdés, hogy mennyi az aktív GamePass előfizetések száma. Másrészt meg ez alapján teljesen érthető, hogy miért nem rakják be Day 1 a saját játékaikat. És akkor ebből kiindulva mekkora sikere lehet majd egy Google Stadianak ugyan ezen a piacon, úgy, hogy ott meg kell venni a játékokat.
MS-nél meg félő, hogy itt is azt a szokásukat fogják alkalmazni az xCloud-ban, mint minden más jobb szolgáltatásukkal, hogy csak US + Nyugat-Európa (ez volt a zenei szolgáltatásukkal, ez van a filmes szolgáltatásukkal, de ott van ugye a Rewards rendszer is).
-
l.skywalker
félisten
válasz negyven2 #30416 üzenetére
És közben megjelent a Valve is a piacon, ők is jönnek a felhőbe. Szóval egyre kevesebb a hely "odafent"
Én személy szerint a dedikált platformokban hiszek. De lesz egy generáció, akinek ez lesz a standard.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #30413 üzenetére
Ami még érdekes, hogy 1 millió PS Now előfizető van. És azt is nyilatkozták, hogy a PS Now szolgáltatásban elérhető országok fedik le a PS vásárlóiknak a 75%-át.
Ehhez hozzá lehet venni, hogy talán egy éve jött ki az a felmérés, hogy a Sony kb. 3 háromszor annyi pénzt keres a PS Now-al mint az MS a GamePass-al, de akkor még kétszer annyiba került a Now mint a GamePass. Jelenleg nincs infó arról, hogy ez hogy áll (kivéve a mostani Sony-s bejelentést az 1 millió főről.
Illetve még hozzá tartozik, hogy lassan 5 éve van PS Now azokon a piacokon ahol most indul majd a Stadia, és valószínűleg az xCloud, de csak ennyi embert tudtak összeszedni. Ráadásul a PS now egy kicsit csökevényes GamePass klón is.Ugyhogy jelenleg ez alapján érdekes lesz a streaming, mint lehetséges új platform.
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #30412 üzenetére
Csak azért vagyok kíváncsi, mert elvileg amiatt adják ki még most is, mert anno rengeteg kórház vásárolt be belőle a gyerekosztályai számára, és ott még nagyon sok az üzemképes verzió. És ugye nekik nem nagy dolog kiadni rá, mert maga a játék valószínűleg már nagyon régóta változatlan, de csak így tudják belerakni az új zeneszámokat.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #30413 üzenetére
Hű ekkora arcot lyézusom
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Sony: Our Exclusives Are Too Special and Valuable to Giveaway Day One with PS Now
Nem tudom, hogy hosszú távon a Sony stratégiája vagy a versenytársaké lesz kifizetődő, de becsülöm bennük, hogy így állnak hozzá. Biztos van a háttérben sok olyan dolog, ami miatt jelenleg ezt az álláspontot képviselik, míg más helyzetben, más időben lehet, hogy ellentmondásosan kezelnék a helyzetet, de a jelen piacvezetői székükben szerintem ezt akarják hallani az "ügyfeleik".
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #30410 üzenetére
Miért a 21 már nem jön ki rá?
-
mike1334
veterán
Áh, az én tempómban lesz egy fél év, mire végigtolom az RDR2-t, addig nem lenne pofám kölcsönkérni ez már a lemezes homeolás kategória
Meg tegnap elkapott az ihlet, venni akartam egy wii u-t, de lebeszéltem magam..de egy new 2ds/3ds-t továbbra is akarok venni Mindent akarok venni, de játszani meg alig játszok...
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest