Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz DaveHutt #31795 üzenetére
Nem csak neked... kajáltunk Szentendrén haverommal bő 2-3 hete. Hazafelé nem tudtam eléggé eltekerni a gázkart, hogy ne érezzem neccesen hosszúnak a távot hazáig. Mint kiderült haverom ugyan erről számolt be, hogy nagyon kicsinálta a kaja*.
*pedig semmi extra nem volt csak a szokásos, mindig két szett 11/11 Kosarat tolunk be.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #31797 üzenetére
Az mire jó? ecetesen én is szeretem, de azért nem hamburger
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #31787 üzenetére
Már van házhozszállítás
-
Carlos Padre
veterán
válasz r.levente75 #31790 üzenetére
Vagy kecsapos majonézes mustárba.
🤮
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
törölt tag
mi a véleményetek a leet.hu ról?
szerintem szar
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #31789 üzenetére
Vagy a virslit kecsapba mártogatni!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #31787 üzenetére
Én minden nap, csajom ott dolgozik.
-
l.skywalker
félisten
Mi az elmúlt 5 évben 3x ettünk KFC-ben, pontosabb mindháromszor a feleségem. Mindegyik után szörnyen rosszul érezte magát. Azóta kerüljük, főleg, hogy a pulyák nem is esznek csípőset.
Én mondjuk bírom az összes egészségtelen kaját, de nem nagyon jutok már el oda. A járdát nem piszkolom össze, mióta nem csak nekem van jogsim a családban
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
RudY
addikt
válasz Carlos Padre #31785 üzenetére
ááááhhh, sőt, már rég nem is járok oda, pedig imádtam..de a legutóbbi kosarazás után szaporafosást kapott a család, úgyhogy ebből is marad a saját pácos megoldás. Áll egy éjszakát, 40-50 perc alatt ropira sül és 10 perc alatt elfogy a 20-30 db.
-
Bogyi007
veterán
Köszönöm, én nem tudom hogy a korábbi hónapokban mennyi volt a sebesség mivel a Wifis beállítást is éppen december 24-én csináltam meg (most volt rá időm).
A te lassulásod is azt támaszthatja alá, amit a többiek írtak. Decemberre főként a BF és karácsonyi akciók miatt rengeteg új konzol tulajdonos lett (s most nemcsak kis hazankról beszélek) akik természetesen a Store felületére is rázuhantak és mivel a régiónak nincs és Európában sem található sok Datacenter így az MS hálózatát ez megroggyantotta kicsit.Szerintem azért nem kell aggódnunk mert ez a dolog korrigálja lesz, az MS is látja hogy növekedik a géppark, sőt ok konkrétan azt is látják hogy ebből mennyi pl az All Digital gép.
Én nem aggódom a helyzet miatt.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mike1334
veterán
Tudom, hogy PS, de hatalmas show, ez a kedvenc részem, de pl az octodad is baromi jó
Anno miattuk vettem ps4-et....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bep
őstag
válasz Bogyi007 #31768 üzenetére
Szia!
Én igaz nem panaszkodás képp írtam, csak mivel páran beírták, hogy mit látnak éppen, gondoltam én is beírtam, hogy mit tapasztaltam.
Amit leírtam arra úgy igaz, hogy nekem FTTB van. Bejön az UTP a lakásba, (tettem róla, hogy igényesen be legyen vezetve, már előre dolgoztam, lambéria sarkokat visszabontottam szépen, stb., a kijött szerelő gyerek is látta, és szépen egy kávé mellett eldolgoztuk a 14m kábelt). Nekem egy AC1200 C5 routerem van, nem rég vettem. Ebbe jön be az UTP. PC, Xbox kábelen, telefonok, asszony laptopja wifin.
Mindenhol megvan általábab max 500-as sebesség vagy ahhoz közeli, kivéve boxon a storban, de ott tényleg elég gyér decemberben az előtte lévő hónapokhoz képest. Talán fele, harmada sebesség. Eddig 120-150 simán volt, most 40-60 körül van, de nekem is olyan, mint a fentebb írtak, hogy sokszor mega alá esik a letöltés, vagy le is áll és csak vár, majd megindul.
Igazából nekem december óta van gondom vele és csak a store-ral, semmi mással ami internethez kapcsolatos. -
Wesder
félisten
Valahol van a vilàgban egy tolószékes nyúl... Most ettem meg a làbàt ebédre.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
Helló Zoltán, fázoltán?
(hogy ezeket a megszólításokat hogy utálom egyébként... )
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #31777 üzenetére
Màr 3 éve nem ér rà sajnos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RudY
addikt
kecsöpös, csípős csirkeszárnyakat sütök...még 10 perc.. 180 Mbit-en.
-
törölt tag
mi van veletek, semmi ?
-
Bogyi007
veterán
Eddig ahogy olvasom, egy Digis user írta le konkrétan hogy miként használja a hálózatát - ő maradt a szolgáltatói elosztón, többiek?
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
válasz Bogyi007 #31765 üzenetére
Én ugyanígy csinálom, ha valami megtetszik, megy a letöltési listába, aztán a gép instant on-ba majd letölti egyszer (mint pl. most a Grid trial-t, azt se tudom, leszedte-e már, majd megnézem valamikor). Nem szeretek egyszerre sok játékba belefogni, most pl. már vagy fél éve nyomom a Shadow of War-t, van benne negyvenpár órám és még nem értem a végére. Ritkán játszok, na.
-
Bogyi007
veterán
válasz echterion #31762 üzenetére
Nem tudok nyilatkozni arról hogy a Cat6 kábellel milyen lenne az Xbox One S sebessége, ugyanis a kábel nem érne el a Boxig amim van...
(a képen még a régebbi One S van, de az elrendezés ugyanez)Régi kábelezéssel (ősrégi Cat5 kábelek) lassabb volt a letöltési sebességem mint most wifin 5 GHz-en...
Majd egyszer beszerzek minimum Cat5e kábeleket, de nekem ez a sebesség is okés, mivel mint írtam keveset is játszom idő hiányában, valamint nekem jó az is ha Instant On módban töltöget a konzol...(#31764) l.skywalker - nemrég keltem fel.
Köszi a javítást.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
-
válasz Bogyi007 #31759 üzenetére
nekem csak dig500as netem van, 0kbps és 280Mbps között ugrándozik ma a letöltés, töltöm le a Witcher3GoTY-t
van, hogy 500kbps, van hogy 3-4Mbps néha felkúszik 50-60M,100-120M,160-180M-ig, majd leesik 0-ra pár másodpercre[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
echterion
nagyúr
válasz Bogyi007 #31759 üzenetére
Alapvető tény, hogy elég szar a digis készülék, de azért annyira nem, hogy a gigabites lan csatira dugott cat6 kábel másik végén gondok legyenek. Nálam jelenleg csak a box van kábelen, minden más wifin csüng, ami nem jó, de nem kritikus. Majd veszek valamit, ha nagyon kell, most inkább egy nas lenne jó otthonra, de ez a nyomorult digis router miatt többe fog kerülni, mint szeretném.
A laptopos letöltéseimet úgy mértem, hogy kábel box-ból ki, laposba be. Se switch, se semmi nincs közbeiktatva.[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
Nalam eleg osszetett a halozat, eleg sok eszkozzel, nagyon sok kabellel, de ahogy csak lehet, eltuntetve, osszefogatva stb., Igy en utalok kabeleket cserelni, ha nincs azokkal gond, vagy nem szűk kereszetszet. Reszben a melo miatt is alakult ez igy, tobb ezer vegpontos rendszert uzemeltetek, ha nem muszaj, nem piszkalom a patch paneleket es a kabeleket.
Ezek a kábelek mar mas lapra tartoznak, mondjuk nem is hiszek a csoda kabelekben, meresekben kulonbseget meg nem lattam (persze ha van, kivancsi vagyok ra).
Tok jo, hogy ilyen idosen ennyire kepben vannak
Ja, a lenyeg csak hogy a szar is keseru legyen.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz MasterMark #31755 üzenetére
Lassú a hdd-d! Vagy a sok kis file miatt lehet!
-
Bogyi007
veterán
Akkor tessék egy Digis netes...
Egyrészt hanyagságból és mivel egyébként sincs sok időm játszani nem vettem a Digi 1000 végett még normális kábeleket így a meglevőkkel csak 100 megát tudnék elérni.
Egyedül a Digis elosztóhoz (Huawei cucc) valamint a Tp-Link Archer C5 Ac1200 V4 routerhez hozzáadott kábeleket (Cat6 kábelek) használtam fel az otthoni hálózatban minden más esetben a Tp-Link router által biztosított 5 GHz-es WiFi kapcsolathoz csatlakoztatok minden eszközt.Így kaptam az Xbox One S All Digital gépen az alábbi sebességeket december 24-én délután 17. óra körül (wifin).
Közben találtam egy képet amin a Ps4 Proval is van egy mérésem:
Ez meg a gyengébbik PC-s mérésem (a gép van kábelesen kötve a hálózatba a routerhez)
Egyébként feltűnő hogy éppen a Digis felhasználók panaszkodnak, remélem nem azért van ez mert a többség nem állítja be a saját hálózatát.
Ugyanis a Digi saját elosztói (szerelőik és az ügyfélszolgálati dolgozóik szerint is - már bocsánat a szóhasználat miatt - egy kalap sz**t érnek önmagukban.
A Huawei hálózati elosztó is csak arra jó hogy a gigabites Lan kimeneten (És Ne a 100 Megáson) összekösd egy NORMÁLIS SAJÁT routerrel és a szolgáltatói routert ONT módba kell rakatni a szerelőkkel/ügyfélszolgálattal.
Külön lábjegyzet, Pc-n (nálam) a Speedtest mérései valamiért különböznek ha Chrome alól indítom a mérést vagy ha például Edge alól (utóbbi adja a normális értékeket)
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz MunezXBK #31747 üzenetére
Jedinél lehet megvárom, hogy az accessbe kerüljön, úgyis érik onnan pár végigjátszás (mass effectek, dragon age-ek), de az rdr2 most bekerült a top 3 kedvenc játékom közé (Witcher 3 és God of War mellé).
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #31750 üzenetére
Neten olvastam...én írtam
(Boborján átköltés)...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MasterMark
titán
-
Moby
addikt
válasz MasterMark #31753 üzenetére
13 gigát bekesseltek. Az nem rossz teljesítmény.
Hát...kesselhetne az MS is/meg ezek a csigazabálók hülyére kesselik a speedtestemet is, szóval attól tartok valami távolabbi szervert kéne nézzünk, ami összevethető az ms datacenterrel. Elsőre bengázit mondanám, de ne én legyek a megmondója!
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz MasterMark #31740 üzenetére
Tessék párizs. Most boldogabbak vagyunk?
Bocs a rövid mérésért, de ezen a döglődő vonalon gyorsabban jött le 12 giga, mint vártam Mostmár értem, miért annyi az ms-nél amennyi (bár értettem eddig is: a lassú hdd miatt).[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz l.skywalker #31750 üzenetére
Nyilván kamu. Ilyen hülyeség nem létezik még poénnak is szar
Next PC Upgrade: 2022
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #31748 üzenetére
Miva?
-
mike1334
veterán
Most olvastam Phil Spencer twitterén:
Az Xbox series X egyszerűen cserélhető ssd-vel fog jönni (olyasmi megoldás, mint a mobil rack), és a bundleban vásárolt játékok előre fel lesznek telepítve, nem kód lesz a dobozban. Az ok egyszerű, ha megveszel egy játékot a storeból, akkor másnap jön érte a futár, viszi az ssd-t az MS regionális központjába (nálunk azt hiszem a cseh az), ahol felmásolják amit vettél, és visszaküldik futárral, mert még így is gyorsabb, mint letölteni....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
MasterMark
titán
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #31740 üzenetére
Ugy remlik volt rola szo 1-2 eve, hogy lesz kelet euban is datacenter, nem tudom az mennyire volt valid info.
Meg is van: Beyond.pl, nem official ms dc lenne.
Nem ertem en sem...[ Szerkesztve ]
-
amúgy nem vágom, hogy a torrentes dolgot miért hoztad összefüggésbe az MS Áruházzal... ugyanis a torrent letöltési sebességet nagyban befolyásolja a a feltöltő sebessége!
ha valaki feltöltésben egy 70gigás filmet 30/5-ös nettel és ahhoz csatlakozik a kliens, akkor nem fog gyorsabban letölteni, mint amennyivel a feltöltő internetes feltöltése tud...[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
MasterMark
titán
Most nemazért, komolyan, de Berlin most hogy jön ide, mikor Frankfurt, Párizs és Zürich Azure szerverek vannak. Mit érdekeljen, hogy a Steam hogy tölt Berlinből? Ez miért lényeges? Miért nem Párizsból próbáltad?
ennyivel szolgál ki az ms
De nem. Nem érted még mindig, nem az MS a köcsög és ennyivel szolgál ki, hanem az ennyi innen Magyarországról a sávszél egy MS Azure adatközponthoz az INTERNETen. Ez nem az MS dolga, hogy melyik ország milyen sávszéllel rendelkezik és hova.
Mint mondtam annyit tudnának tenni itt, hogy telepítenek kelet eu-ba is egy Azure adatközpontot, ami közelebb van hozzánk, ergo lesz rá sávszélességünk is több.sugarforce: De komolyan nem értem. Szar a letöltés ez tény, lehetne jobb is, de ez nem az MS-en múlik itt most, illetve féligmeddig igen, de nem abból az okból amiért itt szarozzák. Mert nem a Live szar továbbra sem. (Oké nem is atyavilágdejó, de ez most itt pont nem amiatt van mert a Live szar.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
RudY
addikt
válasz st3v3np3t3r #31732 üzenetére
Ha így értelmeztem, akkor az én saram, de ahogy látod, a fikagyúrás helyett még mindig inkább összefüggést és akár lehetséges megoldást keresek, ami akár neked IS hasznos lehet... ha jutunk valaha, valamire egyáltalán a sárdagasztás mellett.
-
Moby
addikt
válasz sugarforce #31734 üzenetére
Félek, olyan nem volt a hozzászólásodban
-
l.skywalker
félisten
Arra a ki nem mondott mondatra vártok mindketten, hogy: igazatok van. Mindkettőtöknek.
1. Lehetne jobb, bőven jobb az MS letöltési sebessége (natív)
2. De nem csak az MS a ludas a dologban, hanem bőven a user-ek hozzá nem értése is[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #31730 üzenetére
Szerintem a hozzaszolasaihoz tul igenyesen allsz hozza. Tok mindegy mit irsz, hogy érvelsz neki, a szar akkoris keseru marad.
-
Moby
addikt
válasz MasterMark #31730 üzenetére
Most megtehetném, hogy átteszem a külső ssd-re, majd onnan vissza, hogy az mennyi ideig tart, de már engem is fáraszt ez a téma, szóval nem fogom. Nyilvánvalóan nem a HDD sebessége korlátozza. Nem kell kikeresnem semmit, ott tettem be a képet, hogy mindeközben steam mennyivel tölt pl berlini szerverről közvetlenül a ms letöltés előtt, de láthatóan azt sem nézted meg. Bárki tud mérni speedtesttel bármilyen eu szervert, nem nagy tudomány. Ugyanezért nem fogom lemérni azt sem, hogy mennyivel tud írni a box a belső vinyóra. Felesleges. A képen az is rajta van, hogy a pc mennyivel tölt ssd-re ms-től. Te elhitted magadnak, hogy ez ilyen, és ettől jobb nem lehet. Bármilyen magyarázat elfogadhatóbb annál, hogy ennyivel szolgál ki az ms. Nekem ez oké. Meg ahogy írtam, ez az egész engem nem zavar, nem én hoztam fel a témát a másik topikban sem.
-
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #31727 üzenetére
Én
-
MasterMark
titán
Nem, itt konkrétlan tudatlanul szarozol mindent, csak azt nem ami miatt ténylegesen lassú lehet.
Megint úgy gondolkodsz, hogy egy új üres HDD-re persze tudsz jóval gyorsabban írni, kétszer belefér egy 1 Gbit-es net bőven. Viszont egy töredezett vinyóra, vagy épp a rendszer mást is csinál rajta, már lassúlhat. Vagy esetleg hibás is lehet a vinyó.
Nem azt mondom, hogy emiatt lassú mindenkinek, hanem csak arra célzok, hogy többminden miatt lehet lassú.
És általában az internet miatt lassú, nem azért mert a Live lassú. Mi vagyunk messze tőle. Ennyi. Nincs itt összeesküvés, hogy erre nem adnak elég sávszélt ésatöbbi.
Írd be a googléba hogy eu internet backbone, keresd ki, hogy Párizsig, vagy Frankfurtig milyen sávszélünk lehet.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #31718 üzenetére
Ne erőlködj kérlek. Ha már ennyire vesézünk azt is említhetnénk nem mindegy, hogy hány darab és milyen méretű fájlokból áll az adott XY GB amit leszeretnél tölteni.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Cyrin
addikt
válasz icemad #31711 üzenetére
Meg kell találni azt a játékfajtát amit szeret.
Az én párom a mászkálós 2D játkokat szereti, most megkapta a Trine kollekciót akciósan, arra rá is kaptt rendesen, mire befejezi megjön az új Ori is, szóval el lesz vele egy darabig. Sokszor én mondom neki, hogy inkább az xboxxal játszon ne a gagyi telefonos golyós játékával, nem azárt gyűjtöttem annyi játékot össze, hogy ne haladjon vele. Szerencsére én nem játszom, csak gyűjtöm őket -
l.skywalker
félisten
Nem, nem jön. Mindenkit azért szeretünk, aki - nem azért aki lehetne
Itt van 2 jó példa. Carlos Padre-t az XO, frankdelgadot-t a PS topikból tiltották.
Bezzeg vannak olyanok, akik vígan elvannak mindkét helyen, nevek nélkül (és nem te) pedig...
-
Moby
addikt
válasz Carlos Padre #31724 üzenetére
Van is hozzá közönsége
Skywalker: Igen, ezt már ismerem. Ilyenkor jön az, hogy milyen is vagyok én
-
MunezXBK
nagyúr
Letöltés, hogy áll? Vagy ez vótmá?
-
Moby
addikt
válasz sugarforce #31719 üzenetére
Nem, én továbbmennék. Ha valaki komolyan gondolja, hogy egy kettőfeles, ötezernégyes hdd-nek a boxban a maximális írási sebessége 100 megabit, az súlyos elmezavarral küszködik.
-
Moby
addikt
Szerintem be kéne már fejezni az egymás hülyének nézését. Azt legalábbis nem feltételezem, hogy ezeket komolyan gondolod.
-
RudY
addikt
Nálam a külső HDD-re pl. gyorsabb a letöltés...bár én is kivételes sávszélt kapok ügye.
Lehet kellene egy teszt, rábökni valamelyik GP csomagos játékra, letölteni és mindenki írja be milyen net, szolgáltató stb. milyen tempóval jött le. Kiváltságosok persze nem tesztelhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
Ez csak mellebeszeles es tudomanyos humbuk
-
RudY
addikt
Egy kis gyűjtemény az elmúlt napos tapasztalatokból:
"...december elején vettem meg a gépet(nem pedig karácsonykor), akkor még telekomos vdsl-ről töltöttem le,és akkor sem volt sokkal gyorsabb, az 500as digis netet decrmber második hetében kértük meg,a régi 100as porton hagyták a kábelt, de 100/100as nettel sem jött max sebességgel,csak 30-40Mbittel,20.-án bővítették a switchet nálunk, így akkor lett meg az 500as net, de ugyan úgy csak 30-40Mbittel jön lefele minden játék. Tehát biztos,hogy nem a netszolgáltató a ludas a lassú letöltés miatt."
"Sajnos igazat kell adnom a kollégának st3v3np3t3r-nek. Ugyanis ameddig panelban upc-m volt az ég világon semmi baj nem volt semmivel. Amióta optikás digi van csak szívok."
"December eleje óta nekem is dettó ilyen (Digi 500), előtte semmi probléma nem volt. Addig átlag 130-150 bőven megvolt (még helyi szolgáltató 150-es netnél is). Mostanában 40-60 között ugrál legtöbbször, de sokszor leáll teljesen és csak áll a letöltés és vár és vár...."
"Nálam is hasonló. Gigás Digi mindenhol megvan a sebesség a box viszont 50-100 között tölt este fele. Reggel jobb akkor a 200-250 is megvan."
Nálam Digi Gigabit, az ég világon semmit nem állítottam, rádugtam a netre. Hol 30-50 között jön folyamatosan, néha megáll, estefelé 250-350 között jön.
...és végül a korona egy user teszthez:
"...pár napja szedtem le egy próba 4K HDR10-es filmet,kb.70GB-os volt... 4nap volt torrenten mire lejött... "Így gyorsan összegezve, főként a digisek panaszkodtak, de van akinél reggel, van akinél este gyorsabb.
-
Moby
addikt
válasz MasterMark #31713 üzenetére
A mérés az jó,
csak a letöltésen ténylegesen ez már nem annyira látszik
ami jól nyomon is követhető forgalomban is
De legalább az látszik, hogy a sebességmérésre egész jó sávszélt biztosít az ms/a 100megabit sem szar. Csak azt mutatom, hogy felesleges a netstatod bedobálni, mert az égvilágon semmit nem jelent.
-
sugarforce
addikt
Fanboy??? koszonom szepen attol leszek fanboy, mert szurja a szemem a szenne tulzott nem is enyhen reszrehajlo, egysiku fikazassal megspékelt megfogalmazas? Akkor gyak. mindennek.a fanboya vagyok, nemcsak az Microsofté.
Nemtom honnan jott, talan skywalker ur emlitett valami hasonlot, nekem most pl onnan jott. Nalam 150 korul mozog folyamatosan. -
Moby
addikt
válasz sugarforce #31712 üzenetére
Ez valami skála alja ez a 20-30 megabit, vagy honnan jön ez? Innentől számít szarnak a live fanbojfalván?
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #31708 üzenetére
Ilyen 600-at en is tudok produkalni speedtest.neten Parizsba neha ccleaner szerverrel. De ennel tobbet nem.
Moby:
De bárki aki azt gondolja, hogy ez ettől nem lehet jobb (fizikailag, vagy nem is igazán értem mi az elvi alapja ennek a teljes őrületnek), annak sok volt a bejgli.
Vagy is te se tudod hogy ennek milyen akadalya van, de megmondod hogy az nem ugy van?Szerk.: ja most olvasom, szted csak bullshit az egesz es direkt lassitjak a liveot. Hat oke, akkor nem tudom minek pofazok.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
sugarforce
addikt
Tetszenek a koltoi megfogalmazasaid, tulzasaid: "topikot fostak tele". Ja volt kb 10 ember.
"Napok ota szar volt mindenkinel" akkor is leirtuk joparan, hogy epp ennyivel es ennyivel tolt, ami nem 20-30 mbit volt akkor sem es most sem, azaz nem mindenkinel szar.
Komolyan kerek abbol amit szivsz -
válasz l.skywalker #31702 üzenetére
Nálunk hasonló a szitu, asszonykám is játszott Máriót... Most még egy Overcookedre se tudom rávenni. Ha meg leülök 10 percre játszani, már morog: "Megint játszol? Szemetet kivitted?" Persze nem vittem ki, de ez már nem tartozik a témához.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #31708 üzenetére
A Live sebessége egy kalap szar. Ez nem az én "próféciám" (bár szerintem a szó jelentése nem alkalmas ebben a kontextusban a használatra), hanem a topikot fosták tele vele annyira, hogy inkább átlapátoltátok az offba
Nem mindig szar, és ezt is leírták a nyivákolók, csak elég sokszor szar. De nem olvastátok el azt sem amit írtak, csak rögtön jöttek a tudományos magyarázatok. Igen, most épp jó. Nálam is. Amikor rinyáltak, akkor napok óta szar volt mindenkinél, és ha jól emlékszem még te is megerősítetted. -
l.skywalker
félisten
Mindaddig amíg a saját szemüvegeden keresztül nyilvánítasz ki valamit nagy általánossággá homorítva, addig misztérium lesz. Misztérium, mert akkor az olyanok akik az ellenkezőjét tapasztalják, nyilván csodát élnek át.
Hogy írva legyen: nálam az Xbox letöltési sebessége nem szar, hanem jó. Ha elindítok egy letöltést, még most is, amikor mások panaszkodnak 140-200Mbps között ugrál a sebesség, és csak ritkán, rövidebb időkre esik le 50-60Mbps alá:
Megértem, ha másnak rossz. Lehet, hogy a környékükön a hálózat rosszabb, nem megfelelően van összerakva a saját hálózat stb. stb. stb.
De egy biztos, hogy amíg én nem tapasztalom azt, hogy 20-30Mbps-el tölt csak, addig nem fogadom el azt a próféciát, hogy a "Live sebessége egy kalap szar"
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #31706 üzenetére
Nincs itt semmiféle misztérium. A live sebessége egy kalap szar. Ez bárki számára könnyen érthető, sőt látja és tapasztalja is mindenki. Mégcsak nem is én tettem szóvá, szóval nem igazán értem mi az, amit én misztifikálok itt
Pár éve még gyors volt, kevesebb volt a konzolos vendég. Majd amikor eléri a szar a fájdalomküszöböt, tenni is fognak talán valamit. De mivel az MS-ról van szó, erre sem vehetünk mérget. Azt is értem, hogy nem a topikhoz, és nem a TG-hoz kell fordulni a sirámért. Ebben teljesen igazad van. Akit zavar, az macerálja a bajával a supportot. -
l.skywalker
félisten
Túlmisztifikálod, ráadásul te is pontosan tudod, hogy a fizetővendég előbb reklamál, később pedig bevallja, hogy ja igen végül is én vagyok a hibás.
Kettő: a fórum nem az MS panaszoldala, lehet panaszkodni, de 4 napon belül 27-en írták be, hogy lassú. Ha nem lennék szociálisan érzékeny és nem lennék TG mindegyiktől annyit kérdeztem volna, hogy: és ha ide beírsz gyorsabb lesz? Nem. Ha tényleg annyira zavarja, akkor a megfelelő fórumba kell írni és a megfelelő emberektől kell érdeklődni.
Mivel "hozzánk" jött a problémájával, és mivel mi mind okoskodó kockák vagyunk, ennek megfelelően is válaszoltuk meg neki az egyébként számunkra teljesen irreleváns problémáját, hiszen nálunk "kivételezetteknél" minden rendben van
-
Moby
addikt
válasz l.skywalker #31698 üzenetére
Részrehajlással nem vádoltam senkit. De bárki aki azt gondolja, hogy ez ettől nem lehet jobb (fizikailag, vagy nem is igazán értem mi az elvi alapja ennek a teljes őrületnek), annak sok volt a bejgli. Vagy kevés. Nemtudni
Az más kérdés, hogy ez kit és mennyire zavar. Aki szóvá teszi, azt nyilván zavarja. Ezért ne harapjátok le a fejét. Valahol jogos az elvárása. Engem spec nem zavar, pláne ha emellett két zacskó szotyiért ráborítják a store-t a játékosokra. Inkább maradjon ez így, csak ne gyártsatok már tudományos hátteret annak a nyilvánvaló ténynek, hogy egész szolgáltatáshálózat a fizetővendégeknek van (üzleti előfizetők), amiből egy bitet nem fognak elvenni a nyomoronc konzolosoknak, amiért nem is nagyon lehet megsüvegelni őket. Az előbbiből keresik annyira hülyére magukat, amiből fut az xbox szekere is. Tudna jobb lenni? Naná. Semmiféle fizikai akadálya nincs a rengeteg leírt bullshit ellenére (még akkor sem, ha nem mindenkinél lenne törvényszerűen jobb). Meg van az infrastruki is hozzá, csak nem erre van fenntartva. -
MasterMark
titán
Figyi, már a nagy képet se érted, hogy hogy is működik az internet.
Lehet szarozni az ms-t csak akkor a jogos részét szarozzuk és úgy, hogy értjük mit és miért szarozunk.(#31677) echterion: Végső soron az ms hibája valóban, csak nem jó helyen szarozzátok.
Egy kelet-európai azure datacenter megoldaná a dolgot. De egy azure datacenter nem fordul elő minden sarkon, és nem is annyi mint steam-nél, hogy bérelnek pár szervert egy már itt lévő datacenterben.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
válasz icemad #31700 üzenetére
Ez úgy menet közben jött, annyira nem érdekelte, de mivel én nyakig benne vagyok egy témában, egy idő után elmondta, hogy a Mario-t szerette gyerekkorában.
Most pár napja játszottunk közösen az édesanyjával is és elmesélték, hogy amikor gyerekek voltak Mario-ztak és nagyon szerették.
Szóval lesz Switch is egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eredeti játékok OFF topik
- Szólánc.
- DUNE médialejátszók topicja
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest