Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Spammelni kell a trade channelt. Két nap alatt meg is lesz a 370+ környéke, ha egész nap ott állsz, és még jól is lehet vele keresni aránylag
Én már rég így húzom, biztos költnék rá pluszba... ahhoz tul drága. Megcsinálok napi két enchantot, általában bracer meg gloves spelldamage, azt sokan keresik, úgyhogy 350 óta kb nem is ment kárba semmi matsom. -
Ptech
addikt
Jah, ha külön húzod akkor elég sokba fog kerülni, legjobb pl tailoringgal együtt húzni, meg olcsó lvl 66+ kékeket AH-ból megvenni és azokat szétszedni. Én is külön húztam fel, kb 3k-ba fájt összesen

Lol, Xavidapronak hogy is lett meg a 2k rating? Nekem is kellene 1850 legalább, de raidelés meg daily questek után már nincs időm még komolyan arénázni is

-
steveetm
őstag
soksoksoksoksok lps

Nekem az volt a szerencsém, hogy tailort is húztam, így a imbued netherweave chest meg tunicből jöttek a shardok. Szerintem nézegesd ah-t ezek után, néha sokkal olcsóbban vannak bent, mint a shardok, simán megéri kivenni, és törni őket.mod.: mondjuk én gyűrű enchantokkal húztam a végén főleg, azt meg nerfelték jómúltkorában 2 lps-re, úgyhogy még neked még olcsóbb is^^
Üdv.: steveetm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én már rég így húzom, biztos költnék rá pluszba... ahhoz tul drága. Megcsinálok napi két enchantot, általában bracer meg gloves spelldamage, azt sokan keresik, úgyhogy 350 óta kb nem is ment kárba semmi matsom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)