Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- LG 4K OLED tévé, beépített hangprojektorral
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz
Healbacsi
üzenetére
Buffokat közben megtaláltam én is, így már adja, mentem azóta pár kört.
Én arra céloztam ezzel, hogy ez már mind oylan amit legtöbben láttak egyszer és nem hiszem hogy alapvetően ez az érdeklődést addig fenntartaná mint egy teljesen új dolog.
Vagy legalább válogattak volna be úgy instákat, amik közönségkedvencek voltak anno, Karazhan az iylen pl de a többi azért sosem volt az a mindenki imádja szint.
Vagy ha már raidek, akkor ennyi erővel elővehettek volna egy Ulduart, nyilván macerásabb lett volna meg ott a timewalking is mellé, de ott is az, hogy akkor azért legalább oylasmi amit sokan szerettek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest