- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Plata
félisten
válasz
pckownz #82973 üzenetére
Tegnap este unatkoztam,mythic island expedition nem hívott be sokáig,gondolom nem volt jelentkező,így jelentkeztem random uldir raidre,off hand és egy wand volt a loot.
Így most már van 345 és 340 ilvl fegyvere a karimnak,sajna nem kard vagy dagger,de jobb mint a semmi. -
Mister_X
nagyúr
válasz
pckownz #82800 üzenetére
Nekem egy nap alatt megvolt (paladin): 120 után gyorsan kovácsoltam magamnak egy alap 300-as szettet (guild még biztosított JC és Alchemy gyűrűt és trinketet, továbbá volt egy Darkmoon paklim), már azzal 305 lettem, utána meg 4-5 heroic run és WQ alatt esett azerite gear és pár fontosabb gear piece, így lett 321 (Hearth of Azeroth még visszahúz). Azóta úgymaradt, mert inkább a mainemre feküdtem rá, most 347, az egyetlen 340 alatti gear a headgear (325).
-
Lacee1986
senior tag
válasz
pckownz #82793 üzenetére
Igen, jól mondod. Azt viszont nem értem, hogy mi értelme van ennek. Sámán altom 300-as gearben is vígan elvolt a Warfronton, végig benne voltam a top 10 dps-ben és összehordtam állandóan egy rakat fát. Ez a gear bőven elég hozzá, főleg a rengeted damage buffal.
Inkább rakjanak be egy scoreboard-ot mint a BG-n, hogy lehessen látni ki mennyit nyersanyagot gyűjtött és mennyi a damage/healing done. Gyorsan kilehetne szűrni a slackelőket.
-
endalon
csendes tag
-
Plata
félisten
válasz
pckownz #82747 üzenetére
Nekem több hét alatt lett kész a 3 zóna,annyira ötlettelen és unalmas volt a sztori hogy elég hamar meguntam mindig.
Vicc hogy Legionban szinte minden karival letoltam Highmountaint,mert szerettem,de Azsuna és Stormhem is meg lett csinálva sok sok karival.
Hunter karim ami nekem a nagy kedvencem és vele szoktam legtöbbet lébecolni,azzal sincs kedvem játszani,neki kezdtem a szokásos mókának pecázgatás főzőcskézés,de a BfA cooking tök elcseszett,minden recepthez hal kell,van több száz adag húsom de nem tudok mit kezdeni vele,csak halas receptet kapok.
Ettől meg elment a kedvem a főzőcskézéstől,pedig nekem a cooking meg peca mindig minden kiegben gyorsan maxos lett mert szerettem vele szórakozni.(#82748) Fandango
Szép szóval mondva elküldnek nagyon gyorsan melegebb éghajlatra,már ha nem anyázással kezdik.
Vagy nem azt kérdezik hogy normális vagy-e.Szeretem a prot warrit,mert jó hecc,de nem szeretik dps-nek. -
Plata
félisten
válasz
pckownz #82741 üzenetére
Legionban 16 karim volt,általában mindegyikkel le is toltam a heti greatert meg egyebeket,most 1 120-as karim van és egyhamar nem is lesz több,mert semmi kedvem küldizni még egy karival.
Alli oldalon a 3 zóna kész,az összes küldi,még az öcsit is megkaptam hogy megcsináltam az összes zónát,de nincs kedvem többet küldizni.
Hordával is belekezdtem,de zandalarban ugyanolyan unalmas és fárasztó küldik mit az alli oldalon így ott is hagytam vagy 10 küldi után. -
Cathfaern
nagyúr
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
pckownz #81148 üzenetére
Persze, de semmiképpen sem lehet ezt gyorsan megoldani. Túl mélyen vannak a problémák gyökerei. Ugyanakkor a WoW-ot szerintem még elég sokáig életben tartják ahhoz, hogy később kapjon majd egy komolyabb frissítést.
A Blizzardnak érdemes majd később átgondolnia, hogy mindent elhisznek-e, amit az Intel javasol. Általában érdemes mindegyik gyártó véleményét kikérni, mert persze logikus, hogy az Intel a piacvezető, tehát rájuk kell optimalizálni, de sok infót tud adni az AMD és az NV is, és abból jobb lehet a végeredmény. Meg őszintén szólva az Intel ajánlásaiban nem egy olyan elem van, ami például számukra nem kritikus tényező, meg igazából az AMD-nek sem, de NV-n viszont rontja a teljesítményt. Nehéz ezekbe technikai indokot belelátni, inkább az lehet a fő cél, hogy az NV-n fusson rosszabbul, mert ez az Intel érdeke. Talán még egy kis pénzzel is rávezetik a fejlesztőket ezekre a döntésekre. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
pckownz #81148 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez direkt szivózás lenne. Lustaság esetleg. Vagy úgy gondolják idővel úgyis mindenki ebbe az irányba fog menni. Vagy egyeztettek az nvidia-val aki majd kiad egy driver frissítést amibe beletesz direkt WoW optimalizálást, csak mondjuk ők csúsztak, Blizz meg nem akart csúszni. Majd idővel kiderül melyik opció a valós
-
Lajtorja
aktív tag
válasz
pckownz #81143 üzenetére
Véletlenül van itthon egy 4790k (is), 1070ti-vel és minden megy hibátlanul. Én azt mondom, hogy a teljesítmény problémákért lehet okolni sokmindent, de első körben a saját háza táján sepregessen az ember és utána rinyáljon. Amíg van olyan embet a topicban akinek egy kliens reinstallt nem ér meg a dolog, de a könnyeitől úszik a monitorom addig nincs miről beszélni. Read only tagként általában kussolok, de néha kiveritek a biztit, sajnálom ha valakit megbántok vele. Ne vegyétek magatokra.
-
Plata
félisten
válasz
pckownz #78889 üzenetére
Mutassak viccesebbet?
Ez a sámlim őt kedvelem,mutathatok durvábbat is.
A papomat rühellem.
Az övé totál káosz.
Nála általában két perc kell míg rájövök mi merre.
Vagy ha nem akkor keresem hogy hova is tettem azt a fura izét.
Már ha nem felejtettem el kitenni,olyan is előfordult.
De majd csak később,jelenleg omegát bányászok andória jeges lankáin. -
Barokk
csendes tag
válasz
pckownz #78677 üzenetére
+ Cathfaern
Köszi a válaszokat!
Konkrétan mit kell tennem, hogy bejussak egy mythic dungeonba? A dungeon finderben nem látok mythic opciót.
Mythic raidben nem is gondolkodom, mivel az időbeosztásommal nem tudnám összehangolni, de talán normal raid (esetleg heroic) beleférhetne. Csak az a kérdés, hogy guild nélkül lehet-e, illetve nem túl macerás-e ilyen raidekbe bejutni.
-
Arnold2
őstag
válasz
pckownz #78463 üzenetére
Bármi ami game time az IRL időként tekintendő, tehát pl. 90 nap az 90 naptári nap. Egyedül a kínai piacon van olyan, hogy lejátszott órákat lehet venni, meg talán D Koreában
.
(#78464) lakisoft: Ez az amit sajnos nem tudok. Tippre nem kéne, hogy legyen, de ez csak az én személyes véleményem.
-
Mattb
senior tag
válasz
pckownz #78411 üzenetére
Ez a weakaura valami addon akar lenni? Hogy tudom letölteni? Mert azt speciel nem találom.
Így már valószínűnek tartom hogy menni fog.
Plata: 104-es vagyok. 104-től 110re mennék Furyval, mert az arms annyira nem jött be, mint multkor írtam.
Már csak a gear a kérdés, hogy merre kapok valami értelmeset? A mostani nem mutatjól, az a szarvas sisakom van
Valmont anno azt hiszem lehetett olyat, hogy kikapcsolatam a köpenyt, hogy ne látszódjon. Most hova lett ez az opció, vagy csak vaksi vagyok?
-
-
Whysperer
addikt
válasz
pckownz #78289 üzenetére
Fent van.
Nem tudom hátha ez valakinek segít csak ezért linkelem.
"SOLUTION: Change the graphics to Windowed (no fullscreen at all). When I changed this I experienced no lag at all.
EDIT: After chatting with support, the final solution was to turn off the Xbox DVR, but in a different setting than normal. Go to Win>Settings>Gaming>Game Bar>Turn off record game clips, etc. and that fixed the root cause for me.
The issue I've been having is I open up the game and the game was freezing for ~10 seconds with 1-2 seconds of normal (similar to OP). I had the game set to Fullscreen Windowed. I tried changing it to Fullscreen and it made the problem worse! Constant freezing with the only way I could even navigate through menus was to spam click the button I wanted and then Alt-Tab and hope that it clicked it.
If you are freezing and having trouble doing this I found that spam clicking on the button and then hitting the windows key and clicking back into WoW to be the best option.
I had already tried disabling all the sound, resetting all the settings, etc.
Hope this helps someone else!"
Triathlete :
Ez valami más hidd el. múltkor linkeltem. Houdinibe ment a Fur szimuláció miközben Stabil 60 FPS-sel Raideltem. -
Arnold2
őstag
válasz
pckownz #78127 üzenetére
Valamelyest egyetértek veled. De mint sejthető, én nem látom annyira szomorúan az összképet.
Régen az volt a baj, hogy mindig mindenki lehúzta az aggro-t a tankról, mert az nem tudott lépést tartani velük. Emlékszem lock-ként a rotámba kellett rakjam az aggro dobást (vagy felezést, nem is emlékszem már), mert rendszerint ott voltam a tankok alatt aggroban. És ugye azt sem kell sokaknak elmesélni milyen is volt, mikor a fight első 5 másodpercében senkinek sem volt szabad DPSelni, hogy a tank tudjon aggrot építeni.
Plusz arra is emlékszem, hogy minden szarban olyan könnyen el tudtak halni a tankjaink, ha egy kicsit sem figyeltek oda hogy csak na. És az is rém idegesítő volt.Most, hogy kvázi halhatatlanok, engem annyira nem zavar. Az a dolguk, hogy a DPS helyet kapjanak be olyan pofonokat, amikbe azok simán belehalnának plusz ügyesen és a harcnak megfelelően mozgassák a bosst.
Abban viszont egyetértek, hogy egy két jobban öltözött tanknak indokolatlanul több a DPS-e mint amit, szerintem a szerepe megengedne. LFR-ben egyszer kicsit slackeltem és simán a MT alatt találtam magam DPS-ben.
A blood DK meg ilyen. Nekem is volt pont egy hasonló esetem, mikor The Arcway-ben a pók bossnál (talán M+ ~12-13-nál) olyan 15%-nál wipeolt a party, de a DK lehozta. Nem hittünk a szemünknek. Egyszerűen halhatatlan volt a srác. Hozzá kell tenni, hogy elég imba is volt a pullokkal meg a helyezkedéssel szóval fejben is rendben volt a srác és nem csak gear ügyileg.
..a regi idokhoz kepest
Egy kedvenc vesszőparipám amúgy ez a mondat, de hál Istennek vagy az Old Godoknak, már nem kell olyan sokat aludni és jönnek a classic szerverek, ahol a régi időket kedvelő játékosok remélhetőleg azt fogják kapni, amit megérdemelnek -
Whysperer
addikt
válasz
pckownz #78127 üzenetére
De betaláltál a témába ,mert tegnap ugyan ezt írtam le!!
[link]
(#78128) Cathfaern :
Vagy arra az időre gondolsz mikor Volt tank healer spot
Vagy arra az időre gondolsz mikor a Prot paladin felfogta a raid bekapodt sebbzését és megmentette a fél raidet, vagy arra az idre gondolsz mikor SKILL-ből kellett tankolni és nem Healből?
Vagy melyik részére gondolsz? 3 tank altom van egy DK egy Paladin és egy Prot warrior. hidd el az első server startok óta játszok ,de most a Tankok nagyon durvák.
Vagy mikor Rated BG-n jön a haverom Blood Dk-val és 5 nem tudják leverni és akkorát sebez,hogy ,ha lasabban mint a DPS akkor is megöl 3-at az 5-ből?Olyan brutális ez a BLOOD DK ,hogy nincs kedvem visszamenni Shamanra
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
pckownz #78127 üzenetére
Azokra az időkre gondolsz, amikor a tank healelés reflexjáték volt, mert minden ütés levitte a tankot halál közelbe (wotlk környéke), vagy arra az időkra, amikor a bossfight első pár percre max. a tanknak volt érdekes, mert a többiek malmoztak / wandoztak, hogy legyen ideje a tanknak threatet építeni (vanilla környéke)? Esetleg a MoP-os időkre, amikor a tankolás lényege az volt, hogy milyen aoe-be és mennyi ideig tudsz beleállni úgy, hogy még ki lehessen healelni, de szép nagy dps-ed legyen vengeance-ből?
Amúgy threaten kívül milyen mechanizmust vettek el a tankoktól?
-
Plata
félisten
válasz
pckownz #78064 üzenetére
Jah több szerveren is csináltam.
Először night elf volt aztán lett blood elf.
Nagyon tetszik a bevezető sztorija.
Ha nagyon unatkozom csinálok egy alt karit.
Mióta kijött 7.3 csak unatkozom.
Mikor nincs timewalking hét nincs mit csinálni,pvp hét nem izgat,a wq hét sem sokat ér.Így kiskarizok.
Argusra majd akkor megyek ha valaki tőrrel bökdös hogy menjek oda.
Mellesleg épp most jöttem haza és kiskarizok,kell a Hestia trait ezért megyek red alertre a 36-odik karimmal. -
Plata
félisten
válasz
pckownz #78058 üzenetére
Most lett a trollom 20 ő kapott riding küldetést,learn to ride azt hiszem,troll faluba kellett volna elmenni,de inkább orgrimmarban a griffesnél megtanultam.
Nem kapta meg alapból.(#78057) Csapoati
Tényleg most hogy mondod eszembe jutott hogy tegnap hunterrel újra elértem a 10k-s exaltedet,de csak 1 ládát kaptam,valarjar wq-kat csináltam és már csak kevés repu kellett a 10k repuhoz,gondoltam ha felveszem a 4 valarjar wq-ért a ládát pont meglesz,meg is lett de csak 1 valarjar ládát kaptam,ami a 4 valarjar wq-ért járt,a 10k repuért nem,igaz ma postán kaptam egy 2.3 vagy 3.2 billio ap vackot,de azért nem azt vártam. -
Plata
félisten
válasz
pckownz #78040 üzenetére
Worgen druida és blood elf warlock.
Valamelyik nap rájöttem hogy worgen kari kimaradt eddig nekem,így gyorsan felhúztam egyet 20-ra,gyorsan meglett,bár a worgen kezdőterületen atom nagy lag volt de ezenkívül jó volt.Érdekes volt hogy kezdőterületen rengeteg idegen szerverről volt kari,gondolom ezért volt lag.
Húszas lett a kari gondoltam akkor irány a griffes és megtanulom,erre nincs nála,na mondom mi a jó isten ez már meg,nézem a skilleket és ott van köztük a riding skill,lóra is pattantam.
Jó gondoltam ez fura,felhúztam már sok karit de ilyen még nem volt,worgenem nem volt eddig talán ez valami worgen dolog.
Ünnepek miatt nem nagyon volt időm játszani így a 13-as blood elf warlockom is felrántottam 20-ra,meg a troll rugót 15-re,warlockal tiplizek orgrimmarba a trainerhez,erre ennek sincs tanulható riding skill,nézem ez is meg kapta,na ez már fura volt.Az előző hordás kariknak tanulni kellett ennek meg nem.Már van pár hordás karim,mivel rühellem argus-t ezért inkább most sok 110-es allys kari után kipróbálom a hordát is.Csak az új karik arathoron vannak nagy részt,bronzebardon nem lehet több karim,ott az összes kari slot foglalt 110-es allys karikkal.
Még múlthónapban kellett venni riding skillet az biztos,kezdtem egy csomó hordás karit,csak nem húztam fel őket mindet 20-ig,nem volt időm,most pótoltam,a worgen meg csak úgy jött még. -
birozoli7800
senior tag
válasz
pckownz #77527 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindenki részéről, sajnos a gearem még nagyon szegényes.(Azt hiszem 820 körül.) Khadgartól felvettem a questeket azt hiszem már csak az a quest maradt, hogy ki kell repuznom frendly-re az új területeket.
u.i.: Gondolom ez után érkezik az én questsorom.
-
Arnold2
őstag
válasz
pckownz #77399 üzenetére
Kivétel Suramar repülés előtt!!!4 Ami Plata fórumtársnak Argus, nekem Suramar.
Mivel annyit haltam ott mint még kevés más területen úgy az egész hóbelebancom megutáltam, nem is kicsit. Pedig maga a város kialakítása, az építészet nagyon adja, akár főváros gyanús is lehetne.
De az a sok corpse run... -
Whysperer
addikt
válasz
pckownz #77393 üzenetére
Ahogy érzed Én figy azt csináltam ,hog y 2 nap alatt rendes fegyver meg normnalis gear aztán mehettem már nagyobb m+-ba mert Agurson azért 910+ esnek low gearbe nem fo gekkor aitem esni low m+ -on. Jómondjuk nekem a mainem miatt volt már HC raid achim szóval így mehettem TOS HC-t tankolni is. első pár boss.-ra
-
Arnold2
őstag
válasz
pckownz #77390 üzenetére
Az elengedhetetlen szó egy játék keretein belül egy kicsit erős, de nem akarok szőrszálhasogató lenni.
M+-t 10-es fölött éri meg tolni, ha van rá lehetőséged. A loot még mindig (sajnos) totál random, de az item levele már szépS most egy kis szentimentális színvallás:
Valamint a M+-ok (legalább is nekem) adnak egy kis "mythic raider" életérzést, hogy nem csak úgy végig rohantok az instán godmode-ot bekapcsolva és a végén loot, hanem odafigyelve, CC-ve, szakítva, max DPS-t kitolva mentek 5-en a dungen ellen -
Whysperer
addikt
válasz
pckownz #77388 üzenetére
920+ -ról beszélek. ap-t farmoltam fegyvert feltoltam magas levelre + dobott bonus rollal greater portal 930+ itemet plusz a pre questeknél stb 2000+ argos tokent sedtem össze amiből ugya 650 egy db 910+ os akármi relic vagy gear.
Pl.: warrior DPS trinekteim mind onnan vannak. nem is estek raidből se meg m+ sem 925-s . reliceim is onnan vannak stb.
-
kkdesign
senior tag
-
kkdesign
senior tag
válasz
pckownz #77366 üzenetére
Elnézést, ne mválasz akart lenni. ha látja admin, kérem javítsa
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy jelenleg most a Legion alatt, ha 2 ismerősöm is 2 külön szerveren van, én pedig régen egy 3.onb voltam, akkor most van remény bármi féle közös tevékenységre?
Nekem a Bloodscalpon vannak karaktereim, egyik havernek Arathoron. EGy másiknak Ragnaroson. Questelés, pvp, pve dolgok mennek valamely úton módon közösen?Vagy csak a connected realmeken? mert akkor mind3 veszett fejsze, mert totál másképp vannak összekapcsolva úgy látom. van valami remény?
-
Healbacsi
őstag
válasz
pckownz #77297 üzenetére
Igen tudom, nekem mar a transfer elott megromlott a viszonyom az emlitett szemellyel, hatalmasat csalodtam, pedig elotte azt hittem milyen franko helyre kerultem. (Myistral meselte, hogy paran jo helyre kerultetek progress szempontjabol).
Atmentem az Anachronoxba, ott elvoltam mint a befott, de ugye ok is elmentek nyaralni. Igy most egyelore fagyasztottam az accot. Munkahely es foiskola(elso felev) mellett egyelore meg nem merek jatszogatni.
Cathfaern: akkor vedd fel battletag friendnek a kollegat, es kovesd el egy utra, ahogy mondta. De a viragszedes altal elerheto profit nagyban fugg a servertol is. A Black Ravens teljesen mas teszta. Egyresz a twisting nether regebben sok magyarnak adott otthon, de ok masik serveren kezdtek. A honlapjuk vanilia eleje ota ismertte tette oket, szinten mindenki az o oldalukat olvasta, onnan szereztek be a napi wowos betevot. A pelda jo, de teljesen mas sulycsoport.
-
törölt tag
válasz
pckownz #77104 üzenetére
Itt arrol van szo, hogy a PvE-s jatekosoknak mondhatni passzivban mar meglesz a Fly mivel nekik ugyis utba esik a dolog. A PvP-s jatekosok meg szivjanak a PvE tartalommal amihez nincs kedvuk. Mindez azert, hogy meglegyen az Open World erzes.
Nekem ez annyiban szurja csak a szemem (mondjuk nekem is megvan a Fly de az most mindegy), hogy a szokasos magaslorol beszeles megy, hogy PvP-s jatekosoknak miert is kell Fly. Nem, nekik sem kell jobban mint egy PvE-s jatekosnak Mythic-hez de attol meg igenis kell a szakmakhoz, gold farmhoz, barmihez.Igazabol nem volt otletem a PvP-s questekre csak gondoltam, hogy kicsit aterezzek masok is a helyzetet forditott dologkent azert dobtam be. De ha a PvE-s jatekosoknak kellene olyan dolgot csinalni a Fly megszerzesehez amihez nincs kedvuk az mar egybol verlazito ahogy latom ...
-
Lirion
addikt
válasz
pckownz #74594 üzenetére
A blizzardnak az csak jó, ha néha befuccsol 1-1 mythic+ run, hiszen ilyenkor potyára újra kell futni a dungeont, ami idő ugyebár és az idő az a blizzardnak (is) pénz. A több esélyes módszer pedig nem lenne igazán jó megoldás, mert ha vki 3szor is kiléphet büntetés nélkül, akkor alig vagyunk előrébb vmivel a mostani állapotnál, de ha azonnal jön a büntetés, akkor meg azok szívnak, akik tényleg szakadtak.
-
kuLi_
tag
válasz
pckownz #74380 üzenetére
Tulajdonképpen tök ugyanaz a helyzet, csak ott kiérni kellett a "zöldbe". Itt is van kereken három másodperced hogy kiszaladj a platform szélére és ne sz*rd szét tűzzel a terepet, a fight többi részénél meg igazából csak arra kell ügyelni, hogy ne stackelj túlzottan, fókusz dps menjen a szemre (mindig, végig), legyen szakítás és legyen középen soakolva az összes betett soul.
-
-
BeZol
őstag
válasz
pckownz #73571 üzenetére
Ez olyan, mint amikor diákmelóra mennék nappali tagozat mellett heti 4 alkalomra, mert 5. napra be tudtam sűríteni a tárgyakat, erre azért nem engem választanak, mert "csak" 4 napot tudok vállalni. Kérdem én milyen diákmeló az ami heti 5 nap, az már rendes munka bakker, csak csökkentett fizuval.
Itt hasonlót érzek: nem lehetek mythices, mert nem tudok pont akkor és annyit kockulni amikor és ahogy ők szeretnék. Ilyenkor kell másik lehetőség után nézni diákmelóban is, és guild témában isA vicc ugye, hogy simán napi 6-8 órákat elwowozgatok (tehát én is noliferkedem kb
), csak nem ennyire estig, és hétvégék offosak, de emiatt selejtesnek számítok és casual szintre degradálódok (holott játéktudás és játékidő alapján sem vagyok az). Sajna nagy cumi az egész szitu
Kérdés h mikor lehet ebből változás, mert nem hiába hagytam abba az összes kieget 3-6 hét után, mindig ugyan ide lyukadtam ki, csak most kitartóbb vagyok, és már nem mozgat a LoL, CS:GO, BF, CIV V-VI úgy, mint korábban, és ennyi hátráltató tényező ellenére is még mindig inkább wow-ozom
Talán jövőre lesz javulás -
Lokids
addikt
válasz
pckownz #73390 üzenetére
Lehet, hogy kevés. Sőt biztos. Kevesen tudnak nálunk 400K körülit sajna. Meg ez volt a guild első Mythic próbája. így nem is számítottunk arra, hogy sikerülni fog az első nap. Pláne nem 8 alkalomból.
Még a leaderek dolgoznak azon, hogy milyen taktikával kéne egyáltalán nekimenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest