Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
Kicsit ON: Felhúztam a 6. 100 karim is de eddig minddel csak pvpztem kb, most elkezdtem csinálni a rugómmal a legendary gyűrű q-et, meg shipyard és látom h egész jó pénzgyűjtési potenciál van benne. De eddig a csak only pvp móddal nem nagyon tudtam pénzt halmozni. 6ból 4 karinak van meg a lvl3as garrison de csak 1-el csináltam rendesen a shipyardot és taanan-t is csak most kezdtem rugóval. Mi a leggyorsabb pénzszerzési lehetőség ennyi karival, ami a lehető legkevesebb időbefektetést igényli? (nem szeretnék minddel minden nap az összes nap q-et végigszenvedni ha lehetna vmi egyszerűbb megoldás) Köszi
[ Módosította: pepe091 ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest