Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Én nem visszatérő vagyok, ennek ellenére +1. Nagyon várom, hogy áthozzák a GW2-es rendszert, ahol visszaszintez az adott területre, így nem 1 shot minden mob, viszont a valós szintednek megfelelően kapsz XP-t, így akár kezdőterületeken is fejlődhetsz (ha az elején kimaradt) majdnem max. szintesként. Nekem az is jó lenne, ha ez opcionálisan lenne bekapcsolható (hogy ha valaki valami régi reput akarna kifarmolni, ne legyen hátrányban). Szerintem újaknak, visszatérőknek, régi játékosoknak egyaránt jó lenne. Ráadásul Challenge módnak köszönhetően a technológia is adott már.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest