- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos fejegységek
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Kisbubuska #35599 üzenetére
Szerintem ez egy nagyon rossz döntés, mert egyrészt alig van esélyed arra, hogy azt a karaktert átrakják, másrészt most nem is tudsz játszani, harmadrészt több idő a (szinte biztosan nemleges) válaszukra várni, mint kreálni egy újat, és elvinni lvl20-ig (akár több napig, hétig is eltarthat, míg reagálnak). Végül pedig attól nem lesz bajod, ha lesz még egy karaktered, míg, ha mondjuk 8 nap múlva közlik, hogy nem tudnak mit csinálni, akkor pedig sehol sem vagy, és vesztettél 8 aktív napot. (Ügyintézés szempontjából egyébként a Blizzard nem sarki kofa, baromira nem fog senkit érdekelni, hogy idő közben kreáltál 6 másik karaktert, és mindet lvl85-re felszintezted, ha jogosnak, megoldhatónak ítélik a triales karaktered átrakását, ugyanúgy át fogják rakni, szóval ilyen szempontból sincs értelme annak, hogy nem indítasz új karaktert.) Ha unalmasnak találod ugyanazt újra végigvinni, akkor kezdj most egy warlockot a mage helyett, vagy lvl1-esen menj át a NE kezdőről egy másikra, és azt questeld le. Így új tartalomhoz is jutsz, és nem kell egy veszett fejszét kergetned.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Kisbubuska #35596 üzenetére
Szerintem kisebb macera elvinni lvl17-ig egy új karaktert, mint levelezni, telefonálni, stb.
-
Dapro
senior tag
válasz
Kisbubuska #35596 üzenetére
Gáz, nem biztos, hogy segíteni fog a blizzard support. Csinálj arra karaktert. de azért írj nekik.
-
Kisbubuska
tag
Nos máris van egy nagyobb gondom
A sok újratelepítés miatt, valahogy 3 accountom lett:
WOW1EU
WOW1US
WOW2EUElőfizettem, és nem tudom miért, a WOW2EU lett aktív, azaz a teljes játék. De a karakterem a WOW1EU-ban van.
És az tobábbra is trial. Ilyenkor mi a teendő ? -
mg105
senior tag
sziasztok! a cata trialjával tudok szintet lépni? ha lejár a trial, maradok is például 81-es?
előre is köszi!
-
Fittipaldi72
tag
Syastok! nem tudjátok,hogy mért van az,hogy valaki linkel valamit,profot ,cuccot vagy bármit nem tudom megnyitni?ez csak az 1ik karimnál van a többivel működik.szóval ha valaki tudja hogy mi a baj és hogy tudom megoldani plz help.
ty
-
-
mat-
csendes tag
nektek is szarakodik a battle.net? mármint haverom, aki fel van véve ilyen friendnek nem látszik rendesen a listában. azt irja rá h unknown. nem tudom invelni jobb gomb menure
csak ha manuálisan beirom az inv parancsot
kb 3 napja csinálja, de tegnap előtt volt amikor jó volt
más is tapasztalja ezt? -
Gyick
őstag
válasz
Kisbubuska #35573 üzenetére
Le van teljesen töltve a wow?
-
Wolverine
félisten
válasz
Kisbubuska #35584 üzenetére
Ez jó hír
Valamelyik nálad mentett file hibája okozhatta a problémát ezek szerint.
-
Wolverine
félisten
válasz
Kisbubuska #35582 üzenetére
Igen, de ehhez GM kell. (amúgy hol ragadt be a karakter?)
szerk: még egy javaslat: töröld le a WTF, a Cache és az Interface mappákat, és a Data mappán belüli Cache mappát is (a Data többi részéhez ne nyúlj!). Nem biztos, hogy bejön, de egy próbát megér.
-
Wolverine
félisten
válasz
Kisbubuska #35580 üzenetére
Mert nem online a karakter. A DrGonzo által javasolt dologgal ezt lehetett kideríteni, hogy beragadt-e.
-
Wolverine
félisten
válasz
Kisbubuska #35577 üzenetére
Írj a problémáddal egy ticketet a működő karakteredről a GM-eknek (alul a piros kérdőjel ikon segítségével) és kérd meg őket, hogy helyezzék át máshová a problémásat. Ez be szokott válni.
szerk: ja, hogy trial account. Ha tervezed a fullra frissítést, akkor utána még mindig működni fog, amit javasoltam. -
DrGonzo22
őstag
válasz
Kisbubuska #35577 üzenetére
Kreálj azon a realmen egy másik karakter, és nézd meg, hogy online-nak írja-e ki a 17 karakteredet.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Kisbubuska #35575 üzenetére
Akkor más a problémánk, csak hasonló jelenséget produkál. Én mindig crit errorral estem ki, és az újraindítás azonnal megoldotta, semmi másra nem volt szükség.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Kisbubuska #35573 üzenetére
Indítsd újra a gépedet, nekem egy időben elég gyakran adódott ez a problémám, restart mindig megoldotta.
-
Kisbubuska
tag
Sziasztok!
A következő a problémám a wow-al :
Az a gondom, hogy nem tudok belépni, bővebben:
Van egy 17-es karakterem, magára a szerverre belép, azaz be tudok lépni, de amikor elkezdi betölteni a játékot, a töltést jelző csík a vége előtt megáll, és kész, semmi nem történik. Azaz magát a játékot nem tölti be.
Az érdekes, csináltam egy másik karaktert, azzal tudok játszani, csak hát nincs kedvem megint 17-ig elmenni vele, mikor már van egy. A hiba valószínűleg a wow szerveren van. Mit tudok tenni ? Írni nem tudok nekik, mert a 10 napos verzióval játszok. Előfizetnék, de ha ilyen akkor minek ? Hülyén van ez kitalálva, hogy nem tudok nekik még írni sem, amig nem veszem meg. -
Kanczy
veterán
Sziasztok,
Több hónapja b*szogatnak a "Blizzardtól", hogy ilyen-olyan dolgok történnek az accountommal (most épp az e-mail címet akarta elvileg valaki megváltoztatni), amihez körülbelül két éve nem nyúltam. Kapok legalább heti 3 e-mailt az *******@blizzard.com címről. Sima átverős sablonmailnek tűnik, de akkor miért nem bírja a spam-szűrőm megfogni? Minden egyes levélnél beállítom spamnek. Szerintetek is lehúzás?
kösz,
kanczy -
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #35563 üzenetére
Mint irtam korabban en cata elott egy 6 eves pc-vel toltam.. minden graf 0-an, 1024x768 felbontas. 25-os raideken a gep 10-12 fps-t tolt ki magabol, mas helyen 40 folott, nem volt kulonosen gond vele, megszoktam.
Most hogy nalam is minden fullon van, be kell ismerjem egy teljesen mas jatek, tenyleg lehet gyonyorkodni a tajban. -
Viktor77
titán
válasz
F-ECT$ #35560 üzenetére
Endbossokból esik *token (és a fejest, vállast csak így lehet megszerezni).
*Token: azaz esik "valami", amit beválthatsz setitem tokenre, bármire az 5 közül (fejes, kesztyű, stb.). Szóval esik a valami, elviszed, beváltod pl. fejes tokenre, aztán abból kiváltod a fejest. Ki van ez találva.
MOD: Utánaolvastam. A normál módú tokenek a régiek, amit felvázoltam, az a HC részre igaz.
-
-conrad-
addikt
válasz
Scholes9 #35553 üzenetére
Simán voltam 2-3 fps-el maintank ICC-ben FBK-kon mikor nem tudtam gépet cserélni. Ha tudod mit csinálsz stb. akkor kényelmetlen de meg tudod oldani a feladatodat. Persze azóta nagyságrendekkel jobb gépem van, nem csökken 50-60 alá az FPS-em, sőt rugóval halál lenne low fps-el tolni, de anno nem sok választásom volt.
-
Scholes9
nagyúr
Raidre kell a stabil 25+fps, mert jelentősen romlik a teljesítményed, ha ez nincs meg, 10-15 fps-el nem lehet raidelni...
-
Healbacsi
őstag
Jo akkor meghajlok, es nem vitatkozok fps ugyben tovabb. Nalam semmi gond sincs. Akinek akadozik az vegye le a grafot, avagy bovitsen gepet.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Healbacsi #35546 üzenetére
Én is viccesnek tartom azokat akik nem értik, meg hogy van aki hallja a különbséget. Tudja mire kell figyelni. Nem azt mondja, hogy szar, hanem hallja a különbséget.
Olyan mintha mindenki színvak lenne, de te látnád a színeket. Mindenki azt mondaná neked, hogy "látó" ember. Nyilván vannak akik csak tettetik.
Ugyanúgy FPSben is lehet akit zavar az alacsony fps. És persze vannak akik csak szeretik nézni a nagy számokat FRAPS alatt. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Healbacsi #35546 üzenetére
Nyilván lehet 8-10 fps-el is raidelni, itt inkább arról van szó, hogy kinek milyen látvány tetszik. Amúgy a probléma az, hogy ha elméletben, stabil szinten 24 fps-t produkál az ember gépe, akkor nem lát akadást. Ez egyszerűen fizikai, biológiai tény. Viszont. Amikor neked 24 fps-t ír ki az fps jelző addon vagy program, az egyáltalán nem biztos, hogy azt jelenti, hogy minden frame pontosan 250ms-enként követi egymást. És a probléma itt kezdődik, mert ha valamelyik ettől már elcsúszik, azt darabos mozgásnak fogja érezni a szemed. Ez filmeknél egyszerűen nem probléma, mert nincs mitől elcsúsznia (illetve filmeken mindig alkalmaznak motion blurt, ami tovább javít ezen), de ahogy a gép rendereli a jelenetet, ott ez nem biztosított. Továbbá ha 24 fps-ed van, az biztos néha lentebb fog menni, még 30-ról is becsúszhat időnként 24 alá.
Szóval összeségében: nem azért jó a 60 fps, mert ha kevesebb, akkor már akadozást lát az ember, hanem ha van ennyi, akkor van elég tartalék a rendszerben ahhoz, hogy ha kicsit megcsúsznak a dolgok, akkor sem érzi meg az emberi szem. Tulajdonképpen amikor valaki úgy érzi, hogy ő látja a 60 fps-t, akkor valójában nem a 60 fps-t látja (biológiailag nem képes rá az idegrendszere), csak azt, hogy ezek a beakadások, röccenések nincsenek. Nyilván ettől még úgy fogja érezni, hogy a 60 fps simább, mint a 30. -
Healbacsi
őstag
válasz
LucifeI2 #35545 üzenetére
Jo akkor nem mondok filmes peldat.
Meg mindig az a kerdes, hogy milyen szituacioban nezzuk a 25-30 fps-t.. Nezzuk a falat, 5 fos insta harc kozben, questelesnel, mikozben esik a ho es 3 jatekos elol menekulunk kozben hevesen rangatva a kamerat, vagy netalan 25-os raidben full aoe kozepette, avagy egy laza tolbarad 50v50-es pvp csataban.Nekem errol mindig a sok "hallo" ember jut eszembe, akik kihalljak a kulonbseget egy azon erosito/hangfal parositas melett, hogy arany vagy ezust vezeteken van-e bekotve.
Cata elott olyan gepem volt meg, ami 25-os raiden 8-12 fps-t tudott kitolni full low graf mellett, es megis mindent oltem wotlk alatt minden nehezsegen. Szoval ha valakinek raid kornyezetben van 25-30 fps-e, akkor a tobbi mar csak nyafogas, mert az atlag user akkor erzi jol magat, ha minel nagyobb szamot lat a kepernyojen.
-
-
Healbacsi
őstag
válasz
Azazello- #35541 üzenetére
Kizart, hogy 30-40 fps-nel akadozzon, egy film ami 25-30 fps-el porog a szemed elott folyamatos ugyanis. Nalad azzal lehet a gond, hogy lassu a gep memoriakezelese, avagy keves a memoria, igy mondjuk egy 5 fos harcban akadhatnak roccenesek amikor uj effektet tolt be a jatek, vagy repules, kameraforgatas kozben.
Ez nem fps jatek, ahol 1600x1000 pixeles kepen el kell talalj egy 50x60 pixeles belyeget.
Ha valaki ugy erzi, hogy szaggat, akkor vissza kell venni a latotavolsagot, amivel rengeteg terhelest le lehet venni a geprol ugyanolyan melysegu grafika mellett.
-
dilipok
veterán
válasz
Azazello- #35537 üzenetére
engem is zavar ha 30 korul van az fps. Neha leesik vmilyen oknal fogva 40 korulire (1680, minden max), de akkor mar szamomra olyan mintha kicsit akadozna. Regen viszont emlekszem h volt amikor raiden nem volt csak 15 kurul (TBC idejeben). Na az meg mar kifejezetten rocogott, es alig volt jatszhato.
-
Azazello-
senior tag
tehat lenyegeben a 30 fps szar, de ha nincs mas akkor elmegy.
)
en kiprobaltam a gepemen, feljebb vettem a grafikat es bar igy is megvan 30-40 fps de mar nem elvezheto annyira... -
F-ECT$
titán
válasz
Azazello- #35530 üzenetére
Attól függ mihez vagy szokva. Én pl szeretem ha stabil 60 (ennyi a monitorom frissítése), ha ez alatt lenne folyamatosan, akkor inkább lejjebb vennék a grafikából (Jeleneleg 1400x1050, minden good, kivéve a látótávolság: az ultra.)
Viszont ismerek olyat, aki 5-25 fps között játszik, már megszokta, így elboldogul vele, csak ne lásson 60 fps-t, mert utána nehéz visszaszokni
-
Ribi
nagyúr
válasz
Azazello- #35530 üzenetére
30 fps wow-hoz bőven elég.
A gond ott lehet, hogy ha questelős területen van 30 fps, akkor mondjuk raiden ahol mindenki egyszerre castol, + boss is sok effektet generál akkor sokkal 30 alá esik.
25 főnél még inkább. És az már nemjó. Nálunk voltak akik raid közben 10 fps alatt voltak.
Az már nem egészséges, de lehet úgy is játszani. Ha 25 felett van a mondhatni mindenre elég. -
-conrad-
addikt
Nem minden esetben a t11 a legjobb gear, sok esetben jobb egy nem set 539-es csak a setbonus miatt veszik fel az emberek. Jelenleg én is ki tudok venni 2 darab t11-et de még várok vele, mert a chestem jobb, mint a t11, viszont a másik kettő meg eshet baradin holdban is "ingyen". A naci + kesztyű jobb választás lenne amíg nem lesz t11 vállas, addig felesleges a chest mert 2 elég a setbonushoz.
Tegnap végre meglett a full pve ilvl 359Valaki nem tud egy jó alternatívát az atlasloot helyett? Dec. 22-én lett utoljára frissítve és csomó gondja van. Nincsenek benne a craftos dolgok, az insta trashdropok is hiányosak, a bosslootok meg néha a közelében sem járnak a valóságnak. (pl. Maloriakban mutat pl. egy trinketet amit Nefarian dob stb.)
Illetve azt akartam még kérdezni, hogy a valor pont az is cappelve van 4000 pontban, vagy esetleg az mehet fölé? 3600 körül járok de még nem akarok kivenni itemet amíg nem ment le baradin hold.
-
válasz
Wolverine #35529 üzenetére
Na majd meglátjuk.
Nézegettem ma, hogy mely gear elemek honnan szerezhetőek be, majd max szinten s az lenne a kérdésem, hogy a jelenleg a T11-es számít a legjobbnak?
Meg ha egy komplett szett van az emberen az ad valami bónuszt?
Vagy jobban megéri majd a legjobb statokkal rendelkezőket összeválogatni?Csak mert ahogy néztem, több darabját a T11-esnek meg lehet venni vendortól, nem is olyan drágán s azt hittem, hogy csak kemény instázások árán lehet beszerezni a legjobb cuccokat,emiatt kérdezem.
-
Azazello-
senior tag
nezegettem youtube-on wow videokat es olyan buszken mutogatjak, hogy high-on 30-fps megvan mindenhol. en ugy tudtam, hogy 30fps nagyon keves es jatszhatatlan vele a jatek. ezek szerint nem igy van?
-
SzlobiG
félisten
Kiesett már valakinek az archeológiás kard? Mer kezdem unni 160 troll artifactnál vagyok.
-
válasz
Wolverine #35523 üzenetére
Akkor mindegy, csak most úgy tervezem, hogy akár 85-ig is végig instázok, legalább jól megismerem őket, meg tanulom a tankolást, plusz lesz jó gear-em amivel lehet majd menni heroicba, nem 85 kell nekiállni gyűjtögetni, ezért gondoltam, hogy nem lenne nehét így a repukat feltolni.
-
válasz
H.O.D. #35520 üzenetére
Ezt megtaláltam én is, de szerintem nem teljesen azt csinálja amit szerettem volna.
Közben találtam megoldást, nem addon, de működik, akit érdekel itt utána olvashat.Ha már említitek a tabardot, most instázást tervezek egy jó darabig, 74-es prot palám van, kinél lenne érdemes feltornázni a reput?
Akinél mondjuk jó cuccokat lehet venni vagy bármi más miatt jelentős lehet a későbbiekben. -
ViTaZi
aktív tag
Hali
zavvi.com-ról szeretnék vásárolni, ehhez kérnék segítséget. Lehetőleg priviben!
Köszönöm előre is!
-
Gyick
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #35516 üzenetére
Van ilyen tabard hogy ha instázol a classic dungeonokba akkor ehhez a frakciohoz kapsz reput,én ilyen lvl40-re kb exalted voltam a goblinokkal
-
Derrewyn
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #35516 üzenetére
Nem, bárki vehet trike-ot, ha exalted a goblin frackióval, vagyis a Bilgewater Cartellel.
-
Azazello-
senior tag
bazz mi volt ma hyjal-on. total tele az egesz terulet es kb 20x haltam ma...
-
Wolverine
félisten
válasz
[HUN]-Kisa #35510 üzenetére
Kezdésnek elég az alapjáték megvásárlása. Később sorban szükség lesz majd a kiegészítőkre is, hogy folytasd a fejlődést.
-
SE_Fan
tag
válasz
[HUN]-Kisa #35510 üzenetére
mindet meg kell venni szépen sorba.
de az első résszel együtt kapsz 30 napot ingyen, utána kell csak a Gamecard -
[HUN]-Kisa
aktív tag
sziasztok
nem tudom kinek higgyek szóval hozzátok fordulok!!
valaki azt mondja meg kell venni a wow összes részét hogy tudjak eredetezni!!
de valaki azt mondja csak a cata-t + gamecard és mehetek is eredetire...
most kinek van igaza? -
-
válasz
Cathfaern #35494 üzenetére
Bakker, igazad van!
Mondjuk én azt hittem, hogy alapvetően mind randomnak számít, amennyiben nem csak egy van kijelölve, akkor is ha én adom meg, hogy melyikekbe akarok menni, gondoltam mivel azok közül is random dob be valamelyikbe, akkor az is annak számít.Ilyen esetben soha nem kapok rewardot?
Tehát a többedik randomra adható felezett XP-t + goldot sem?
Mondjuk gondolom akkor nem, de ebben az esetben felmerül a kérdés, hogy mi éri meg jöbban, random menni és megkapni az XP-t + goldot, de ekkor ugye fennáll a lehetősége, hogy nagyon alacsony szintű instába dob vagy pedig kiválasztani magasabb szintűeket, ahol a trash mobokért is jóval több XP-t ad, de nincs reward, melyikből jön vajon össze több XP? -
Ghoosty
őstag
válasz
Healbacsi #35503 üzenetére
Még csak geargyűjtés kategóriában vagyok, de köszönöm a hasznos információt. Igazából nem is emlékszem, hogy mi volt a kezében, de az tuti, hogy nem ugrált.
Elsőre azt mondanám, hogy kezdő tank gearje lehetett, mert semmilyen tick-kelős sebzés se rémlik.
Más:
PvE-re használja valaki a Termination talentet, (ingyen (refound) kill command, ha mozog az ellen) vagy nem éri meg a GCD-t (MM spec)? Jelenleg ki van talentelve, de mire megjön a refound addigra kéne már nyomnom egy másik spellt, de nem elég a focus, így kiesik egy csomó idő. Én nem csinálok valamit jól, vagy ez inkább PvP talent.
Bocs, hogy ennyit kérdezgetek, csak itt a cégnél szinte minden oldal le van tiltva, így nem tudok utána nézni. Otthon meg inkább játszom, meg elfelejtem, hogy mit is akartam megnézni.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Ghoosty #35502 üzenetére
Most nezem, hogy a field dressing talentet kihagytam (20% selfheal noveles).
Self ugyileg a fury warriortol felj leginkabb. A mastery a fury warriknal az enrage effekteket noveli. Az enrage regeneration is egy enrage effekt. Igy magas mastery melett a field dressing talentel karoltve nagyon durvan tudja magat gyogyitani. Sokan osszemakrozzak a retalitationt, a deathwisht, es a colossus smasht, igy kb 5 sec alatt lever rolad 60-80k hp-t.Le lehet gyozni oket, csak nagyon tudni kell milyen cd-t hasznalt mar el korabban.
Pl. amvel a legjobban szivatnak az a heroic leap. Hiaba kite-olod charge rangen kivul, megis a kozeledbe tud ugrani es onnan mar charge-olhat vagy interceptelhet. 1 perc cd van a spell, igy ha kijatszotta egy ideig nem lesz neki. A heroic leaprol azt kell amugy tudni, hogy per pill bugos.. Ez azt jelenti, hogy 1 pixelnyi emelkedore mar nem tud felugrani. Tehat ha emelkedonek felfele tudod kite-olni, akkor ezt az ability-t mar el is vetted tole
-
Ghoosty
őstag
válasz
Healbacsi #35498 üzenetére
Uhh, meg lehet ölni egyáltalán, ha ennyit tud magán healelni? Költői kérdés volt, de ennyire lehetőségre azért nem számítottam. Tök örültem, hogy milyen jól sikerült kite-olni, hogy még több mint félig van az életem és ő már alig él, erre kiderül, hogy 4-5 féle módon tudja magát gyógyítani, amit meg is tett.
Köszi Neked is és Wolvinak is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest