Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
babferi
tag
Bar mar jo ideje nem mentem vele mert uj fiokot csinaltam , de ez a par mondat hatha segit . No az E2 nekem rohadtul bejott tobb mint 300 csata alatt 64% nyeresi aranyom volt vele. Az a tank inkabb hevy jellemzoit itelve ( loveg kivetelevel persze
) a dolgok surujeben jo vele lenni
. En az alap toronnyal es a 10.5 loveggel hasznaltam . Campelni , sniperkedni ne akarj vele megha a 76mmes loveg is van rajta , nem igazan arra van . Ill. akarmelyik loveg is van rajta mindig keresni kell az ellen gyenge pontjait mert amugy gyakran fogsz pattanni vagy kicsit sebezni . Szembol nagyon bitang ha forgatva van a 130 pen koruli lovegeknek beletorik a bicskaja , bar amiota creditert elerhetoek a prem ammok azota ez kicsit valtozott szerintem . Ha lehet mindig ugy erdemes vele helyezkedni , hogy a fronjat lassa csak az ellen . A masik dolog ami tetszett benne , hogy nem volt egy tipikus critikusra sebzodo tank , persze kapott ilyen talalatokat , de nem volt olyan , hogy allandoan egett vagy az ammorack vagy a motor elszallt volna. A gun depression eszmeletlen jo rajta , hepe-hupas , dombos mapokon ez irdontalan elony . Ha top tank voltam en csak tortem az utat vele , de ha lent voltam akkor is a hevykkel mentem es kisse lemaradva csipkedtem az ellen hevyjeit , tamogattam az enyeimet . Amolyan noobok remalma az a tank szerintem (legalabbis amikor utoljara probaltam par honapja )
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest