- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
virkir #26603 üzenetére
Tobb agat huztam/huzok, foleg TDket.
Parhuzamosan csinalgattam az amcsi lightokat is, ott M5 Stuart utan johet a Sherman E8, vegul T20.
Igy kihagyhato lepcsonek ereztem a sima Shermant, helyette inkabb a T1 HT-t, meg az M6-ot valasztottam.E8-ra eleg lassan sikerult rahangolodnom, de a vegere megkedveltem az agilitasat, meg a gyorsan lovo agyujat.
Aztan 1 honapja a +150% credit akcioban visszavettem a Leet, es kimaxoltam a sima Shermant is, de az nem jott be annyira, mint az E8: keves a loero/tonnaja, sokkal lassabban gyorsul.
Jumboval nyilvan az lenne a bajom, hogy mednek tul lassu, hasonlo sebessegu M6-nak viszont nagyobb az agyuja.(T20 viszont nagyon nem fekszik az anyahajokkal vetekedo fordulokore, meg az M6-hoz kepest nagyon kiherelt agyu miatt, max a napi duplazok erejeig veszem elo, ev vegere csak elerek a Pershingig cimszoval.
)
Aktív témák
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- HIBÁS! Canon i-SENSYS MF9280Cdn multifunkciós nyomtató
- Monitor audio Bronze 500 +Arcam AVR 390 + Klipsch R-112SW SUB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- Eladó egy XMG P406 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest