- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remus389 #41628 üzenetére
Topgun felett mindenhez kell egy kis mázli. PL itt van egy magyar sráctól egy Raseiniai medál. A játékán világosan látszik, hogy nem pro player, és a kommentek között is hihetetlenül szimpatikusan és szerényen elismeri a mázlifaktort. Ettől nekem nem savanyú a szőlő (és gratulálok neki), legfeljebb az ellenfelek miatt irigyelhetném. Néha én is szeretnék 15 agyaggalambot kapni ellenfélként, de ilyenkor mindig észbekapok, hogy abban semmi élmény nem lenne.
-
-
-
nyunyu
félisten
válasz
Remus389 #41222 üzenetére
viszont a b1g rb (hogyishijjak tier5 francia ), az kellemes, az ARL sem olyan túl rossz
Leszamitva azt, hogy EGLDvel 5 masodperc celzasi ido lejarta utan lepattan a KV1 seggerol, holott ketszer akkora penje van, mint az ellennek pancelja?
Volt szerencsem meggyulolni az osszes csigazabalo TDt a Fochsal bezarolag.
ARL 44 top csuzlijai is olyan.... francia..Cserebe a mozgekonysaga is rosszabb, mint a sport KVnak.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Remus389 #41222 üzenetére
Egyelőre hanyagolom a heavyket, mert mint kiderült, nem az én stílusom, B1-el is inkább közelharcban tudok érvényesülni (megsemmisítettem így már Hetzert és DW2-t, közvetve meg KV-1-et is
), kemperkedni nem igazán tudok - mondjuk azért néha jó Howitzeres M2-vel a Karelián kövek mögé bebújt könnyűtankokat kiszedni...
Ellenben a kínai M5A1 Stuartot egész megkedveltem. Ez is a haveromnak köszönhető, akivel platoonban segített XP-t farmolni. Sacred Valleyen 990XP-t kaptam hárommal beszorozva és tökre élvezetes volt megadni a kegyelemdöfést a lesebbzett Jagdpanther 2-nek meg idegesíteni a sok lomha kempelő tankot lánctalp sebesítéssel. Aztán jött egy E25 és végett vetett a jó hangulatomnak, de addigra már 2:11 volt az állás.
Aztán hirtelen felindulásból vettem egy kevéske aranyat, váltottam pár XP-t (így is maradt rengeteg átváltható meg arany is) és kikutattam a Type T34-et. Aztán jól pofára estem, mert eszembe nem jutott, hogy ezért ezüstöt is kérnek
Megéri golddal megvenni a 100-os legénységet vagy elég a 75 és onnan feltornázni? Beszéltek itt néha képességekről, ezeket hol látom?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Remus389 #41161 üzenetére
Ócska? Az nem elég jó kifejezés... Legalábbis a B1, a Renault FT, D1 és D2 legalább jó volt a maga nemében, ha nem kellett hegyet mászni. Ellenben a B1-gyel se tegnap, se ma nem tudtam még nyerni, sokszor érzem is, hogy nem az én hibám, amikor vereség ellenére is 350-400XP-ket kapok... Sacred Valleyen is sikerült kinyírnom egy Hetzert meg DW2-t, olyan büszke voltam magra, erre nem kilő egy anyaszomorító Pzkpfw. 1 C?
Sebaj, addig is farmolom az elitekkel az átváthatót, ha nem jönne össze tizedikéig a 16k XP...
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #41163 üzenetére
de mindegy kb 3000 XP és megvan a t57 heavy, jól néz ki papíron, meglátjuk, tudom több maus és e100 lesz, tehát előre nem szabad inni a medve borere
egyébként sokat javít az autoloadereken ha tesz rá az ember stabilizatort és celzasgyositot, mert általában úgy játszik az ember hogy kidugja a fejét, lő gyorsan 4-et, szóval nem tesz jót ha várni kell a celzasra, mert viszonylag puha panceluk van
ja meg teljesen egyedül sem szabad menni, ez alap hisz ha elkapnak míg töltesz és nincs ott senki aki vedjen az cumi, ha mégis így alakul vissza kell vonulni hogy a társak tűz alá vehessék a támadót
-
Enzolord
addikt
válasz
Remus389 #38937 üzenetére
Fenn van a nagyágyú, első 4 csatáért összesen kaptam 700XP-t...
Nagy hodály, no camo, no páncél, egy nagy cső egy akkora dobozban, majdnem, mint egy E100, csak annak minden hátrányával, minden előny nélkül..(#38938) Zeratul Ennyi az összes pozitív tulajdonsága, sajnos....
-
Antonius1978
addikt
válasz
Remus389 #38781 üzenetére
De most komolyan, sokszor elgondolkodtam a dolgon...nincs kizarva, hisz rogton 90-ben sok fiatal ment at dolgozni M.o.-ra akik mar eltanulhattak, es terjeszthettek, de nem tudom.De meglepodtem, amikor M.o.-iak is hasznaltak, mert a Tábor negyedben mi talaltuk fel, az teny. (en, azaz Sánta Antal, Sófalvi Lajos, Nemes Zoltán stb akik most hirtelen eszembe jutnak)
jr1994 + csapee - megnezem a videot es ha nem talalom kielegitonek, akkor en is maradok a Chi-To-nal, mert egyszeruen tetszik. Idaig csak 75 kort mentem vele, csak az 1so osztaly van meg vele, de 67% nyeressel (igaz a Tiger P-vel meg csak 64%, de 322 csataval), de 821 atlag tapasztalati ponttal, najo, 5x csata, aztan 2x csata minden csata utan 1 napig, napi 2x, de nekem ez a rekord ahogy latom.
Most jut eszembe : 75 korrel csinaltam mar 90 ezer TP-t a japan agba az IS-6-hoz.Persze premmel, ezt sem feledem. -
Angel1981
veterán
válasz
Remus389 #38748 üzenetére
Ok, van benne logika, köszi!
Igen, a Merkavát ismerem, ott egyértelműen a legénység védelme a cél, még a motor is elöl van, nem csak a váltó.
BIngisz: hogyhogy mit? Bármit!
Egyébként szerintem főleg a camo csípi az emberek szemét - kicsit jogosan, és mondom mindezt úgy, hogy megvan. -
vhw
addikt
válasz
Remus389 #36436 üzenetére
Ez nem egy "nézet", ennek a WG sáját maga áltál lefektetett "szabályának" kellene lennie. Ami valamiért időről-időre nem teljesül.
(ilyen a T25, a Dmax (vagy ebben az esetben a Jgpz túl sz*r?), SU-122-44, állítólag a premium Chi nu se sokban különbözik a normáltól, a Type-ot említeni se kell.) -
Bad Pritt
félisten
-
Drenadar
veterán
válasz
Remus389 #36430 üzenetére
mindegyiknek van valami elég nagy negatívuma, és általában egy azonos tierű elit tank elveri...
a type59-től vonatkoztassunk el, bár elég sok tulaj mondja hogy nem olyan nagy szám...
De hallgatom véleményed, hogy melyik prém tank az ami szitu függetlenül tierjében erős...
-
diegho
nagyúr
válasz
Remus389 #35886 üzenetére
Nem játszottam soha CW-t, senki nem adott soha semmit. Hogyan lehet ennyit összeszedni? 37 tankom volt és minden nap bedupláztam őket. Sima dupla idején ez minimum 5k free volt naponta. Jobb 5x alatt volt, amikor 15k is összejött 1 nap alatt, ez egy három napos hétvégén 40k felett adott.
goldért váltani free-t? nos igen egyszer 8k-t egyszer 22k-t váltottam, nem goldot, xp-t, még az elején.
-
Drenadar
veterán
válasz
Remus389 #35470 üzenetére
szerintem a wotnak még sokáig nem lesz annyire meggyőző grafikája mint a WT-nek...
De a grafika még nem minden, néztem pár gameplayt és valahogy engem nem győzött meg.jah és erről a béta állapotról szálljunk már le kérem!
A WoT is csak béta állapot! 0.8.9-nél tartunk most... majd ha elérjük az egyes verziót onnantól nem béta...
Persze a Gmail meg kb 9 évig volt Beta jelzésű
-
Angel1981
veterán
válasz
Remus389 #35383 üzenetére
Bocs, de jól rémlik, hogy Te vásároltál be 20 milláért fogyócikkekből?
Mert akkor tényleg sokáig fognak tartani....
Szerk.: jójó, persze, ez mindenkinek az abszolút magánügye, csak az alapján még azt gondoltam, hogy napi 8 órában akarod nyomni vagy 1 éven át!dfsz34: remélem, most nem mondok nagyon nagy hülyeséget, de nem az van, hogy az ESL-en is 42 tierpont a limit? Beraknak 5 db 8-as vasat, az 40, a maradékra meg 2 db T1-es scoutnak, amiben a Cuni lehet a legjobb, mert gyors és nagyon kicsi, messziről nem olyan könnyű eltalálni még egy nagy vassal sem.
-
psycroptic
őstag
-
bullseye
addikt
válasz
Remus389 #33869 üzenetére
Persze hogy többet ér a sebzés, mint a kill. A szexben is az a legjobb, amíg az ember elér egy szintre, a vége már nem olyan érdekes...
De majd jön a WT és akkor minden tökéletes és élvezetes lesz végre, és... "So, six hours of War Thunder tonight. Six hours of teamkilling, ramming, chat spam, harrassment and dogshit game after dogshit game. When it's good, War Thunder is great. When it's not good, it's enough to make you give up on humanity completely." (Jingles)
-
törölt tag
válasz
Remus389 #33869 üzenetére
Sokáig (kb 2000 csata) csak a sebzésre mentem, az 50-100 hps ellenfelekre csak akko lőttem, ha nem volt más aki kiszedje.
Egyszer bementem ismerőssel csatába, én at- 8 ő t-34-el kisért.
Sebeztem 2000 fölött kill nélkül, ő megkapta a 6 killt, kb 500 srbzéssel, és a végén több xpt és lóvét kapott.
Azóta figyelek a kilövésekre is. -
Angel1981
veterán
válasz
Remus389 #33440 üzenetére
Csatlakozom, én sem értem, miért szidják annyira.
Mivel népszerűtlen, sokan nem tudják, szemből hol kell nőni, ezért sok a lepattanó, heavyhoz mérten mozgékony, a top ágyú átütése meg valami fantasztikus, T8-as csatában is lehet vele boldogulni!#33450 KisApám: ja, valóban, ezek a lányok még csak olyan T7-8 körüliek, a T10-es több pénz fog igényelni!
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Remus389 #32613 üzenetére
Szép kör, gratulálok, de a "bútortank" elnevezés már foglalt.
-
KisApám
addikt
-
-
PAtr0n
addikt
válasz
Remus389 #27232 üzenetére
Megnéztem a képeket. Iszonyatosan szép munka. Sose értettem, hogyan lehet ennyire szépen és részletesen dolgozni
TESCO-Zsömle:
Persze, de én abból indultam ki, hogy nekem is volt hogy véletlenül klikkeltem. Ha meg pont rajta vagyok egy csapattárson függetlenül attól hogy milyen messze van, simán meglőhetem véletlenül is. Persze az ő esetében hihető a szándékosság, hisz nem kértek bocsánatot. -
sebijani1982
senior tag
válasz
Remus389 #26033 üzenetére
Üdv!
3-hoz: Szerinted a saját csapatodból nem lesz gép az égen? Egy pilóta nem feltétlen fog rád repülni, ha a feje felett megjelenik egy vadász! Még mindig több értelme van a repülőnek szerintem, mint a tüzérségnek a WoT-ban. A repülőt legalább látod majd. Egyébként meg szerintem ha van eszük a War Thundernél, akkor lesznek légvédelmi tankok is. Ha magányosan rambózol, akkor meg pláne ne csodálkozz, hogy szétkapnak. Pont e miatt lesz lényegesebb a csapatjáték! Még randomban is több összedolgozás várható szerintem, mert még nehezebb lesz egyedül túlélni.
-
törölt tag
válasz
Remus389 #26028 üzenetére
Mielött hülyeségeket írsz.
1. A gépigény teljesen korrekt, sokkal jobban fut már most mint a wot valaha is fog.
2. Eddig miért nem tette meg?
3. Majd, ha kipróbálod milyen irányitani benne a repcsiket, meglátod, hogy nem hülyeség. És ha kilő egy repcsi, akkor mivan? Van benne respawn. Ahány járműved van annyiszór tudsz menni a csatában. Megjegyzed kilőtt ki. Felszálsz a repcsiddel és leszeded. -
iwu
addikt
válasz
Remus389 #25799 üzenetére
"amúgy meg ki oktatott angolra engem a környezet oktatott angolra" - csak ez nem kérdés volt, ergó lehet az angolod fa$z@, de a magyarod nem annyira
Azt mondjátok meg, mi a fákk értelme van egymás bacogatásának? Belett téve egy tök jó kép, hibás megfogalmazással...és? mint az oviban...
-
Djuree
félisten
válasz
Remus389 #25795 üzenetére
és akkor mi van? azért raktam be, mert vannak rajta repcsik meg tankok is, meg mert egy qrva jó kép a wt-hez, mivel abban is lesznek már tankok is nemsoká és milyen hangulatos kis csaták fognak majd kibontakozni. ezt a hangulatot tökéletesen szemlélteti a kép is.
sajnálom h a felfogóképességed nulla ahhoz hogy rájöjj miért rajtam be a képet. bár a wot-ban ilyen a többség is mint te sajnos....
annak meg nézz utána mi az az artwork, mert látom fingod sincs róla.... -
SoulReaver
veterán
válasz
Remus389 #24671 üzenetére
Igen, tudom mi az, h átlagosan. Nem rajkózásból raktam be az egyik körömet is-8 al, hanem, h egy átlag meccsen mennyi a kredit hozam+nyereség, és így mennyi kell 250k kredithez.
Amúgy mellékesen, nem nehéz egy is-8 at úgy kilőni, h nem pont rád figyel, félretéve a noob játékosokat 500-as wn-6 a-l is-8 ban űlve, egy tapasztaltabbal már nem bírnál el... eleve gyorsabban tölt, több az átütése, mire körbe forog a lomha vk béla, leég, mert egy igazi fáklya
-
SoulReaver
veterán
válasz
Remus389 #24666 üzenetére
Ilyen körökkel hamarabb meg van a 250k kredit, mint 50k sebzéssel..
PAtr0n Az pont az a szitu, amikor nem szabad elmenni egyedül az út mellet... Én kb azt szoktam csinálni, hogy a sin mellett belül, középen a kis házaknál kempelgetek, ha necc a helyzet, átkúszok a sinen túlra a faluba.még védeni vissza lehet menni, talán ki lehet hozni olyankor egy nem túl csúfos buktát..
Az ilyen agyatlanok miatt kell újj billentyűt venni -
echterion
nagyúr
válasz
Remus389 #24571 üzenetére
Igen, amúgy szerintem is jó tank ez (pláne, ha meglegy a nagy ágyúja), csak ugye rá voltam görcsölve arra a 20 killre, amit elég nehéz úgy megcsinálni, hogy közbe ne az legyen, hogy nézem a célpontot és várom, hogy valaki leszedje a hp-ját 100 környékére, hogy az uccsó lövés az enyém legyen és a csapat hasznára is legyek. Sajna alapból csak a közepes ágyú volt meg, a nagy csúzlihoz az xp nem lett meg addig, míg kijött a 20 kill.
Ráadásul 6-8 killről úgy maradtam le, hogy vagy kilőtt a delikvens fél mp-cel az én lövésem előtt, vagy maradt neki 1-15-ig valamennyi hp-ja és kilőtte előlem valaki.(#24587) dfsz34: Én már közben elkezdtem készülni a következőre, így most a t4-es orosz és amcsi td-t is megvettem, hogy a hétvégéig ki legyen fejlesztve a t5-ös. Más nincs csak 20k free-m, így előre kell gondolkodnom. Eddig a három közül ez ment a legnehezebben, igaz, itt a bdr előtti fémhulladékokkal sokat kellett szenvednem, korábban ezeket free-ből megúsztam.
-
dfsz34
őstag
válasz
Remus389 #24571 üzenetére
Gondolom a BDR nagy ágyújára gondolsz, de addig eljutni kb 14k xp. Mivel már így is be kellett dobnom 5k szabad xp-t, mert azt az undorító B1-t nem voltam hajlandó tovább húzni, ezért stock állapotban kezdtem. Nagyon gyengék azok az első két ágyú. Az első kettővel kellett a 20 killt megcsinálnom és befontam a hajam, pedig nem hosszú, mire meglett. Mér arannyal is alig tudtam sebezni a T1-t például, ha az elejét mutatta és be volt forgatva. Tudom, hol a gyenge pontja, de vagy nem oda megy vagy nem tudom mi történik, mert nem sebez csak nagyon ritkán.
Volt már 6 killem egy jól sikerült csatában, mert mindenki az oldalát mutogatta, de az utolsó tankkal egy T1-el nem bírtam. Ellőttem rá az összes aranyamat, pattogott mint a fene. Szerencse brutál nagy noob volt, mert össze vissza lőtt, ki-be ugráltam ez meg ahogy betöltött már lőtt is, néztem is hogy wtf, de ha ennyit tud, hát ennyit tud. Ott rimánkodtam a chat-ban a két "mesterlövész" TD-nek, akik bokor mögött lapultak, hogy jöjjenek már b....k meg segíteni, legalább annyit mozduljanak, hogy rálássanak a T1-re, mert az innen nem fog elmenni, amig én vagy ő az összes töltényünket el nem lőttük, de aztán az egyik TD megkönyörült rajtam és nagy büszkén kilőtte a T1-t, aki észre sem vette, hogy hátulról lövik
A nagy ágyúja a BDR-nek már biztosan jobb lesz. Én is azt csinálom egyébként ilyenkor, ha már megvettem a tankot, akkor kifejlesztek vele mindent és csak utána adom el.
-
Atlantis
veterán
válasz
Remus389 #24382 üzenetére
Stock-ként még nem voltam oda érte, de mostanában egészen jól elvagyok vele. Óriási hibája, hogy rettenetesen sérülékeny a lőszerrekesze, hiába a jó legénység és a vizes rekesz (ezt már le is szedtem róla, inkább tettem hasznosabbat helyette, így is úgy is ellövik rajta).
Djuree: az 50 120 az elődje után egy fostaliga, nekem nagyon nagy csalódás, abba is hagytam azt az ágat, inkább majd visszaveszem az 50 100-at, legalább lesz egy jó T8-as század/ESL tankom, már ha valaha ilyesmire adom a fejem. Kicsi az esélye, hogy az 50B-t kihúzom, már nem is érdekel annyira, mint amikor nekiálltam.
-
dfsz34
őstag
válasz
Remus389 #24201 üzenetére
Remusz, egy kérdés. Nézem, hogy veszek a T25-höz párszáz 100-as üzemanyagot, de 2500 kredit az ára. Én emlékszem rosszul, hogy ennek a normál ára 3000 kredit vagy tényleg 5000? Te biztos tudod, mert ezt használod te is.
Ha a D2 sz.r, akkor mit fogsz mondani a B1-ről? Ráadásul azzal kéne vagy 20e xp-t kihúzni, hogy legyen ágyúja meg nagy motorja is és még utána durván 16k a bdr. Ez büntetés ez a tank.
-
nyunyu
félisten
válasz
Remus389 #24184 üzenetére
T49 sima ugy, mivel a kicsi amcsi TDk kozott nem nagyon van hasznalhatatlan.
Bar a masik agon levo negyes T40 szerintem jobb moka, mint a T49 elotti M8A1.BDR G1B-hoz vezeto ut meg annyira francia, amennyire csak lehet.
akarom mondani
Eddigi legjobb korom B1-gyel: full golddal kiosztott 500 sebzes, premmel is veszteseges lett.
Szembejovo light tankoknak komolyabb csuzlijuk van, mint ennek a heavynek.
Mar a sajat tierbeli medek atutesehez is gold kell, az meg 1200 credit/50 sebzes.
De pl. egy nem tul vastag Stugot mar csak a levelbedobonyilason tud atloni golddal, Matilda meg kb. lehetetlen, keress masik celpontot, de ugysem ersz oda, mert addigra kifileznek.Ha netan a furdokad lesz a kovetkezo heti akcioban, arra is lehet keszulni, hogy a francia TD ag eleje legalabb annyira melytorkos, mint a heavye.
Mondjuk a nagy francia TDket sem sikerult megkedvelnem. -
nyunyu
félisten
válasz
Remus389 #24163 üzenetére
Ha a hetvegi 3x20 killert 1M creditre gondolsz, akkor Shermannal, T49-cel, BDR G1B-vel kell loni fejenkent huszat, meg utana valamelyikkel menni meg egy kort.
Egyebkent az eddigi 3 hetvege alapjan nagyon ugy tunik, hogy egy random T5 heavy, egy random T5 TD, meg egy random T5 med van eppen akcioban.
Eddig volt
med:
- kinai Type T34
- szovjet T-34
- amcsi Sherman
HT:
- amcsi T1HT
- angol Churchill I
- francia BDR G1B
TD:
- nemet Stug
- angol AT-2
- amcsi T49Igy erdemes lehet nekiallni az osszes med, HT, TD agnak, hogy legalabb a T4-ig eljusson az ember veluk, ez hianyzo agankent ~1, max 2 este.
Ami meg nem volt:
med:
- nemet PzIII/IV
- nemet PzIV
- amcsi M7
HT:
- nemet VK3001H
- szovjet KV-1
TD:
- francia S35-CA
- amcsi Wolverine
- szovjet SU-85Aztan igy nem pentek este jon a pofaraeses, hogy egy ismeretlen tank van akcioban, amihez csupa ocskavason at vezet az ut, raadasul a freeXP allomanyt meg az elozo heti akcios bontoszokeveny lenullazta.
Amilyen a formam, jovo heten tuti a PzIV lesz akcios, mivel mar csak azt az agat nem kezdtem el.
Mivel a Tig P-Maus vonal nem erdekelt, inkabb a PzIII/IV-vel szivtam, hogy meglegyen a Tiger meg a Panther. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Remus389 #23789 üzenetére
Már nem azért, de az amerikai heavy ankok többsége jó nagy kamu már. Szinte mindegyiknek iszonyat péncélja van, főleg elől, és olyan gyorsak hogy csak lesek. Nemrég pl egy teljesen kifejlesztett PZ III/IV-el (ami egy gyors tank) nem tudtam lehagyni, kicselezni egy M6 Heavy-t mert utolért. Vicc....
-
dfsz34
őstag
válasz
Remus389 #21205 üzenetére
Múltkor írtad, hogy 100-as olajjal használod a T25-t, az kapásból 5000 de akcióban is 2500 credit. Goldot nem tudom mennyit használsz, de azért T25-el kell bizonyos helyzetekben (beforgatott kv1, nagyobb távolság, több ellenség egyszerre támad és fontos, hogy legalább az egyiket kiszedjem gyorsan). A T25 jó hozza a kreditet az tény, de prém nélkül és ha sok ilyen extrát (gold, olaj, javító, elsősegély, tűzoltó stb) kell felhasználni az adott csatában, akkor sovány lesz vele a kereset. Mondjuk én szórakozásra használom, nem néztem soha, hogy mennyi kreditet termel közben, de azért szerintem az extrákra akkor figyelni kell vele, ha a kredit a cél.
Én is szeretek vele menni, mert gyors tank egy egészen jól használható ágyúval. A fordulása meg a torony forgatása lassú, de ezen lehet segíteni, ha az ember amúgy is mozog és nem egy bokorban várakozik, mert mozgás közben minden gyorsabb. Az olyan "mesterlövészeknek" nem való, akik egy bokorban lesik végig az adott csatát
-
nyunyu
félisten
válasz
Remus389 #21195 üzenetére
de az M103, olyan 1.3 lett vele a kill/death, nem olyan rossz de ... többet vártam, főleg a páncélzata nem annyira jó, meg a torony sem olyan szikla mint a két elődjénél
T110E5-nek kisebb+joval kemenyebb a tornya, talan a geppuskas kupola lehetne kisebb rajta.
Egyebkent ha az M103-at a kozepso csuzlival hasznaltad, mert sajnaltad a 60k XPt a legnagyobbra, mondvan az E5 fontosabb, akkor most probald ki a legnagyobb csuzlival. (E5-on alapbol az van, igy unlockolta az M103-on, ha korabban nem volt meg.)
Iszonyat pontos, gyorsan tolt, nerf utan is tisztesseges pen, altalaban nem kell gold ammo hozza, max ha Maust/E-100-at/IS-7-et akarsz szembol atloni, es nem latsz ra a hasukra.
Sokkal jobban lehet vele sniperkedni, mint az E-75-tel.
Mas kerdes, hogy az M103 gyenge toronya miatt en inkabb az E-75-ot preferalom.
Meglatjuk, mennyire sikerult elqrniuk a mostani motor+pancel nerffel. -
Snooker
senior tag
válasz
Remus389 #20746 üzenetére
Egyébként ami prémiumot eddig megvettem mind eladtam szal nekem igencsak bukó volt....( T14, Churchill III )
Egyébként köszi a linket ez hasznos lehet számomra, ha majd arra vetemedek, hogy pénzt költök újra a játékra
más: ha valaki két adott tankal is bekerül az 50 legtöbb xp-t gyüjtött játékosok közé, az 2x3000 goldot kap ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest