- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Bingisz #97192 üzenetére
Ha igazad van az elég nagy probléma mivel Xbox360->XO között nagy a szakadék... Erre tippelek, egyfajta emulátorban fog futni... [link] Igazabol ez a legkönnyebb út ha mar letezik a 360 verzió, de akkor tényleg ássák el magukat....erre utal a crossplatform is...
Attol hogy megoldanak a tobbszalas renderelést még ugyanugy menne abakuszon is, csupan akinek jobb gépe van nem csak egy magot hajtana.... a mostani szénnétupírozott DX9 ugyanis nem kepes erre....
csapee: ugye DX12 még nem létezik.
-
Greentea
senior tag
Tier 8-ban még szerintem elment, előre kell engedni a nagyfiúkat IS-3 stb. és amikor felfogták az lövedéket az újratöltés ideje alatt kimész és beléjük lősz 390-400at. Azért az tud fájni még az IS-3-nak is. / már ha belehet lőni elölről AP-val, erre már nem emlékszem
/
Tier 9-ben pedig ha valamit akarsz csinálni, akkor tutira kell a gold de az armor a frontvonalra már nagyon kevés.
De összességbe 450 csata alatt én szerettem. -
galervin93
addikt
Hát nem tudom, én közel sem éreztem ilyen vészesnek, sőt, kifejezetten szerettem. (az overall statom nem túl jó vele sajna, mert amikor belekezdtem még sok csatáig nem nagyon ismertem a weak-spotokat, ez eléggé lehúzta az átlagom, miközben a végefelé már 1800 körül sebeztem, az már a wn8-at is adta.) Most tervezem visszavenni az egész ágat (KV-4-nél tartok), mert a HT-küldetésekhez jól jönnének.
-
Bingisz
addikt
válasz
wwenigma #97183 üzenetére
Nem. Az Xone más motort használ majd, mint a PC, ugyan azt, mint az Xbox 360, ezért ott menni fog a cross platform is (állítólag). Csak beraknak egy csomó szipi-szupi effektet, meg egy normális víz/foliage rendert, amiket meg fog kapni a PC verzió is. De DX12-re ne várjatok nagyon, mert a fő még mindig az, hogy az abakuszokon is menjen a játék.
-
ktg3
őstag
válasz
jagada #97188 üzenetére
Én is úgy emlékszem, hogy a KV-3 nem volt túl jó. Olyan mint a bagaméri (amx-40). Ha top tier, akkor jó az armor és a gun még elfogadható, de magasabb tierben már elég gyenge az a csúzli és a páncél se túl megbízható, de cserébe jó lassú vagy így flankelni nem igazán tudsz. T9-ben meg már kb teljesen használhatatlan a dolog. Kb arra vagy jó, hogy az artykat védd a lightoktól meg a medektől.
mod.: Ja igen... Sniperkedni meg azzal a pontatlansággal és célzásidővel eléggé halva született ötlet.
-
rudii
tag
válasz
Phobion #97187 üzenetére
Csúzli!
Szekszárdon még tombol a hőség. Nálatok megérkezett már az enyhülés?
Szóval itt még Sivatagi hadművelet van Rommel vezetésével.
[Stream itt!] -
Phobion
őstag
Rudi ma nem streamel? Csak nem vihar van?
-
wwenigma
Jómunkásember
Az XO gyakorlatilag egy PC, egy szálon harmatos teljesítménnyel...a WG csapatából nem nézem ki hogy a spec cuccait kihasználná az XO-nak, viszont a tobbszálas DX11 renderelést szukségszerűen meg kell oldaniuk.
XO béta pedig itt van, egy pici reményünk van hogy PC-re is megkapjuk a jóságot. Szerintem ez lesz a durva szeptemberi bejelentés amit belengettek (ha jol emlekszem) AW miatt is lépniük kell ez irányba. Próbáltam és nagyon ott van...
-
Motyi
senior tag
válasz
wwenigma #97180 üzenetére
Félre ne érts, örülnék neki, de szerintem az elkövetkező 2 évben nem lesz ezzel kapcsolatos változás, a WG a DX12 kapcsán annyit mondott, most nincs tervben talán 2017-re. A több mag meg akkor lesz ha bejön a havok, de az se idén jön el szerintem) és ott is csak a havok fog külön szálon futni, így legjobb esetben is annyit nyersz, hogy nem lesz lassabb). Szóval belátható időn belül ha azt akarja valaki, hogy jól fusson akkor vesz egy erős intel procit.
Igen, olvastam amit linkeltél de sajna ezek csak ködös tervek. A havokot mióta tervezik? szerintem már több éve...
-
wwenigma
Jómunkásember
Nincs sajnos, a grafikus motorról olvastam egy irast amit at kell dolgozni XO-ra és DX11-re. A mostani DX9-es PC-s motor nem alkalmas a tobbszálas renderelésre, ezert is dobták korábban a terveket sutba. Az XO-s motor kifejlesztése utan várhatunk PC-re portolást ebből... megpróbálom megkeresni ahol ezt olvastam de most raktam ujra a gépet igy ment a levesbe a history...
mod: meg is one az egyik fele: Fejlesztői hírcsokor #65 2014.04.22, ezt az XO-s fejlesztés miatt irták. #81 is. Azt még keresem ahol a PC portot irták.
-
-
jano_77
nagyúr
Na erre felettébb kíváncsi leszek! Nem leszek azért meglepve, ha a PC-s dolog nem valósul meg!
(#97171) Tesla93: tegnap arty-al telibe vertem egy T-44, ráadásul oldalát mutatta és annyit mondott, hogy ez közel volt! Mondom WTF?!? Csata után láttam, hogy 2 kritikust okoztam a T-44 2x levertem a lánctalpat, de semmit nem sebzett! Szép, bravo
-
LZs?!
aktív tag
válasz
HellGreg #97144 üzenetére
@kgergely23
Vannak jó meccsek vele, de az eddigi 147 alatt talán ~15.
Egyébként stock-ról húztam, és "kifejlett" állapotban sem sokkal jobb; illetve a tank maga határozottan jobb, de a játékélmény nem...
Amikor top tier - mint a linkelt csatában - jól el lehet vele lavírozni, de nem váltja meg a világot; amikor meg nem, akkor rettenetesen rosszul skálázódik "csak páncél, más semmi" jellege miatt: túlságosan ki van szolgáltatva az adott pályának és maradék 29 játékos összetételének.
A replay-em között van olyan csata (szintén El Halluf), ahol csóri Heat-100-at sikerült leiskolázni melee-ben; de ehhez ő is kellett...
...és a csaták megoszlása (érzésre, nem számoltam le) T8/T9/T10 20/50/30 százalék, bár ez mintha általános T8 szituáció lenne; kivéve LT...
-
Emu
őstag
válasz
CirrMee #97124 üzenetére
KV3 elég jó heavy saját tierben, én szerettem. A 390-es alfa még T8-ban is jó, bár a 175mm pen már karcos. Sikerült vele megcsinálni a stug HT15 küldit is, kimondottan szeret sidescrapelni.
T67-ről pattani meg olyan, mint mikor a WT auf PZ4 csak láncol oldalról LTTB-vel. Úgy kellett volna átlőnie, hogy a másik oldalon nem csak a töltény repül ki, hanem viszi a legénységet is magával. RNG.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Bár alapjaiban PC-s topik ez, de hátha van itt konzolos.
-
jr1994
addikt
válasz
joergie #97147 üzenetére
Köszi! Majd írok!
Egyébként volt több csata ami jól kezdődött. Egyszer E-75, egyszer FCM első lövésre full hp-ról (Iskolabusszal). Utána meg semmit nem adott be
Djuree: artyból már csak pár küldetés van, nem is a legnehezebbek és amúgy is, kell a legénység. Mondjuk az hogy az acél nővérek még mindig nem 0. hanem 1. skillnek számít az még bug vagy már feature? -
jozefgucci1
addikt
válasz
zsolthee #97164 üzenetére
Szerencsére nem lett belőle semmi .Azért szerencsére , mert ez is egy helyzeti előny lehet , hogy amíg az ellent meg nem lövöd addig nem mozdul el ha nincs neki 6. érzék. Az utóbbi időben azért volt egy két lehetőség gyorsan felhúzni a legényeket az 1. skill-re szóval nem hiányolom ezt a dolgot.
-
KisApám
addikt
válasz
jano_77 #97165 üzenetére
Én nem tudok róla, volt róla szó egyszer hajdanán, azóta SEM.
----------
Egyéb: a mai nap eddig OK: 20 meccs és 16 győzelem - 80%.
(3123 WN8 - bár igaz, hogy most könnyű tankot fejlesztek, és az tolja a WN8-at, ha sebzel is mellé rendesen).
Néha a hajam is égnek állt, de sikerült lehozni 1-2 meccset. -
jano_77
nagyúr
válasz
Warton #97163 üzenetére
én ezekre használok aranyat, mikor akciós az újraosztás és van éppen goldom. illetve még felszerelések le/fel pakolására.
(#97164) zsolthee: jó a felvetésed, tényleg nagyon hallgatnak arról, hogy a Hatodik érzék az alap képzettség 100%-os elérésekor azonnal működésbe lépne, ez volt korábban a mondás, hogy ezt szeretnék bevezetni! Most ezzel mi a szitu, tud vki bármit is?
-
zsolthee
senior tag
válasz
jano_77 #97161 üzenetére
Én pl az M4-nél úgy csinálom: Első skill parancsnok 6.érzék a többieknek javítás, 100%-on. Most a 2skill végig BIA, kb 40%-on.
Azért van így, mert az előző garnitúra legénység (Ők mentek tovább a Pershing - Patton vonalon) is hasonló módon lett kiképezve és nagyon jól el voltam vele. Troll gun-nal használom, így álcának nem sok értelme van, se a sima utazásnak vagy más egyéni képességnek. Mire a 3. skill lesz soron, addigra meg átültetem őket egy másikba. Ott meg osztok nekik álcát, vagy amit az adott vas megkíván. Ezt a módszert akkor használom, amikor Tier 5-6 körül kezdek egy új ágat és nem akarok kopaszokkal kezdeni. PL: T37 - Mire a T49-hez érek, lesz már 4 skill-jük, T57 Heavy-nél meg már az 5.-et akarom súrolni.Mi van egyébként ezzel a "6. érzéket mindenkinek" ötlettel? Ez csak egy felvetés volt a WG oldaláról vagy szándékoznak is lépni valamit?
Új legénységnél nem győzöm kivárni amíg felugrik ez a képesség 100%-raFőleg a könnyű tankoknál...
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #97161 üzenetére
Én egyszerűen a crew xp pazarlásának gondolom. Kb. akkor szoktam resetelni, ha a skillek nagyon bénán kerültek kiosztásra. Vagy a tank az előzetes elképzelésektől eltérően viselkedik. Pl. AMx 1390-nél a normál lt skilleket osztottam szét, amíg rá nem jöttem arra, hogy az álca helyett sima utazás és pillanatkép kéne mert nem találok el senkit sem.
Illetve majd most kell csinálnom egy ilyet a SU-14-2 --> 212 váltásnál, mert rádiós kell. És az a rádiós (MT-25-ös), aki a barrakban ücsörög nem tudja a biát, míg az arty többi tagja igen. Ezért át kell skilleznem a rádióst, hogy legyen bia a tankon. Elég komoly xp veszteség lesz, mert könnyű tankról képzem artyba és még skill resetet is kap.
Jobban belegondolva, lehet előbb kéne megcsinálni a skill resetet és utána az átképzést. Mert a rádiós alapképessége egy arty esetében tök mindegy, a lényeg, hogy a töltőn rajta legyen a +5%.
-
Viktoár
addikt
válasz
CirrMee #97141 üzenetére
Teljesen igazad van,érzékeltetni próbáltam hogy a szem azért érzékenyebb minthogy max 25 képkocát lásson másodpercenként.Szóval ha több,30-40-60-100-nál még folyamatosabbnak tűnik a kép.Aláírom a crt monitoros példa kicsit sántít de jól mutatja hogy a szemet nem lehet leírni annyival hogy 25 fps a max. és felesleges annál nagyobb értékre törekedni.
-
Warton
őstag
válasz
Borisz76 #97154 üzenetére
Jaa, így már értem. Pont ebben a helyzetben vagyok én is a WZ-132-vel. El kell gondolkodni, hogy BIA vagy javítás. A Javítás azonnali, de csekély jelentőségű egy LT-nek, a BiA csekély jelentőségű, ráadásul majd kb. 1000 vagy még több csata múlva látszódik. Vagy újraképzés, de az szerintem nem jó megoldás, max aranyért, az meg drága.
Én lehet, hogy a vezetőnek offroadot adnék a többinek meg javítást.
Pont ezt a helyzetet elkerülendő az AMX 1390-nek a 3. képessége már a BIA, így a 4. képességet már nyugodtabb szívvel tudom majd nekik adni.
-
mcwolf79
veterán
El Halluf-on baxhatának már valamit a sarokban a szikla hitbox-ával
Nagyon rég el van cseszve, és még mindig nincs javítva. -
Borisz76
nagyúr
LTTB legényeknek új képességet tudnék adni...de mit ?
Jelenleg ezek vannak :
- Parancsnok : Álca , 6.érzék , Felderítő
- Lövész : Álca , Célmegjelölő , Pillanatkép
- Vezető : Álca , Kuplung égető , Sima utazás
- Töltő : Álca , Helyzetfelismerés , Rádió jel erősítés -
-
jr1994
addikt
Feladtam. Nem adja. -800000 kredit prémiummal úgy hogy még mentem 3 farmoló kört.
Object 260 SPG-8 küldetés. Okozz 3000 sebzést ellenséges nehéztankoknak. A 20. próbálkozás körül sikerült 2900, ez volt a max. Az 30. körül már csak akkor lőttem goldot ha az első pár lövés jól sikerült, aztán az ellátmányt is kivettem. Érdekes utána mentem a három prém heavymmel, egyből volt az ellenségnél is elég nehéz tank -.-
Jajj és a netmegszakadás. A legfájóbb E50 tier10 himmelsdorf 8-8 állás szoros meccs 3500 sebzésnél tartok, még max hp-n, egyszer csak nem megy a tank, az ellenfelek is megállnak, én meg mire újra belépek már a garázsban fogad a vereség felirat, és persze a csata eredménye nem elérhető -
galervin93
addikt
válasz
CirrMee #97142 üzenetére
Szerintem kellemes probléma egy ilyen konfigon való fps-esés. :-D Legalábbis az AMD 5800-hoz képest, éljen a sok mag! :-D Persze mindenkinek a maga probléméja a legnagyobb, és ez jogos is. Engem ma pl. az idegelt ki, hogy játszottam kb. 10 csatát és ebből hétszer megszakadt a net, nulla lövés-nulla sebzés. :-D Abba is hagytam inkább, most is telefonról írok.
Sírás OFF. :-D -
HellGreg
őstag
Szerintem idővel nagyon jól bele lehet szeretni a KV4-be, én is így voltam vele. Hónapokig állt a garázsban, nem vitt rá a lélek. Aztán elhatároztam hogy egyszer egész nap csak vele fogok játszani. Onnantól kezdve már-már élvezet volt, nagyon jó kis tank. Csak azért adtam el mert kellett a pénz az ST-1-re. Igaz, a tornyot meg az ágyút közös xp-ből fejlesztettem ki váltással, mert anélkül a pályára is fölösleges belépni.
ui. és mivel kevesen játszanak vele, elég sűrűn lehet tankászt csinálni
-
LZs?!
aktív tag
Hatodik nekifutásra sikerült leduplázni a KV 4-et...
Nekem ez a tank szenvedés, már éppen azon voltam, hogy feladom az ST-I felé haladást és visszaveszem az E-75-öt a küldetésekhez; de azt gondoltam: na, még egy próbát.
Erre az MM RNG összedobta ezt a játékot: Ace tanker, HT-15, etc...
Victory
El Halluf
KV-4
Experience received:2 444 (x2 for the first victory each day) Credits received 38 073
Battle achievements Top Gun, Steel Wall, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker", Exemplary Performance: Heavy TanksRepairs: -8 532
Ammunition: -18 180
Total: 11 361 WN8: 5 617 (100)Replay: KV 4 - Mastery Badge 01
Már csak 125k XP...
-
CirrMee
addikt
válasz
galervin93 #97140 üzenetére
Zavaró tud lenni ütősebb konfigon is.
Nálam a 4.5GHz -en cirkáló i7 az X -fölé húzott R9 270 -es kártyával az esetek túlnyomó többségében tartja a 60FPS -t (Vsync), 1080p, fullra tolt részletesség, élsimogatás, stb. Amikor megvan a stabil 60fps, akkor olyan, mint ha zsinóron húznák (kb mint egy pléh sztéjsön'), de ha megzuhan 45-50 -es értékre valami miatt (pl pálya betöltésekor, amikor egyenként kezdi a fűcsomókat telepíteni a tájra), akkor szemmel láthatóan darabos lesz a mozgás. A játék motorja sem százas amúgy, nem egyszer akkor is darabosnak lehet érzékelni a játékot, amikor amúgy stabilan tartja a 60fps -t, szerintem valami (szerveroldali) hálózati lag akasztja ki ilyenkor a motrot'.
-
CirrMee
addikt
-
galervin93
addikt
válasz
HellGreg #97132 üzenetére
Egyrészt a 25 fps tényleg csak a "folyamatosság" határa, másrészt ezek az átlagos értékek. Lombok közt sniperkedve 20 vagy alatta, ami már erősen kellemetlen. Más mapokon még ez is megvan 30 fps vagy több, itt viszont elég sokszor zavar és hátráltat az fps-esés.
Mindegy, ez van,m egy ideig még kénytelen vagyok beérni az őskori graffal. Eccer majd csak lesz pénzem... :-) -
HellGreg
őstag
válasz
wwenigma #97136 üzenetére
Mit akarok megmagyarázni? Miért beszélsz többes számban rólam? Mi nem így van?
Nekem van egy Athlonom ami asszem 3Ghz plusz egy Gf560. Csak annyit mondtam, hogy nekem ez elég egy medium grafikára. Ahhoz, hogy komolyabb cserébe belemenjek, kellene egy új alaplap, egy SSD, egy i5 vagy i7, meg egy komolyabb vga. Táp talán nem, az egy corsair 550w. Akárhogy nézem, nem úsznám meg 100ból.
200k meg amúgy se olyan nagyon sok egy jobb gépre.Már ne haragudj, véletlenül se szerettelek volna lelökni a gamergépszakértők trónjáról, csak be merészeltem írni egy hasraütött összeget.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
HellGreg #97132 üzenetére
Imadom mikor ezt meg akarjak magyarazni. Nem baratom, ez nem igy van...
A masik meg hogy nem a GPU a bunos szinte egyik ilyen esetben sem, hanem az egyszálas CPU használata a jateknak....nem kell 200ezres gép a 100FPS-hez hanem csak egy olyan proci ami erős egyszalas teljesitmenyben.
-
HellGreg
őstag
válasz
Viktoár #97133 üzenetére
Ja. Amúgy az a tapasztalatom, hogy pálya- és melegfüggő. Pl. Erlenberg nekem Mediumon max 30 környékén van, más pályák ugyanezzel 50-60 körül. De olyan is van, hogy 45-öt ír ki, de messzire látszik hoghy a 20-at se éri el. Pedig azért valljuk meg, a medium grafika kb egy 2005-ös játék szintjén van kinézetre.
h1mpi: nekem elég a 30-60, pláne hogy kb 60-ért vettem használtan azt a gépet, amin mediumon elmegy. Ha lesz 200 ezrem 100 fps-re, csodálkozni fogok. Remélem lassan ez is bekövetkezik
-
HellGreg
őstag
válasz
galervin93 #97131 üzenetére
Szia, tudtommal az emberi szem + agy 25 fps-t képes befogani (felfogni). Akkor nem mindegy?
-
galervin93
addikt
Csak nekem van Ruinbergen komoly fps-csökkenésem a többi pályához viszonyítva? Elég gyenge hardveren tolom, de úgy van minden beállítva, hogy 45-50 fps-em legyen, itt viszont 25-35 között van csak, bárhová is megyek.
-
HellGreg
őstag
Nem tudja valaki, miért nem megy a noobmeter?
-
Viktoár
addikt
Melyik tanknak van a legnagyobb DPM-je? A tortoise-ról olvastam hogy magas a dpm-je,sajnos még nincs meg.Az xp-t már összeszedtem rá de a 3.5 milla credit még nincs meg rá. Megvolt csak elkezdtem a német és francia ágat aztán ezek kis szutykok elvitték a pénzt.
Nem lesz akció mostanában ami érinti a tortoise-t?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Patrick76496 #97121 üzenetére
Valahogyan sikerült, de most a 14-es okoz fejtörést, bár az könnyebb. A 15-ös meg horror lesz majd 4000 sebzéssel, de azt szerintem amx 15 90-nel fogom megcsinálni.
-
jano_77
nagyúr
mitől állítódhatott el a Print Screen billentyűm hatása?!? nem csinál felvételt, eddig tökéletesen működött!
-
CirrMee
addikt
Az mennyire reális, hogy T67 lepattint lövedékeket (holott ha azzal vagyok, kb mint ha papírból lenne), ami egy fullos KV3 -tól származnak? Ugyanitt kérdés az is, hogy a KV3 használhatónak minősül e a hetes géposztályban.
-
Tarill
őstag
hello! heavy tankök küldijénél már csak egy hiányzik mégpedig az hogy ütközéssel öljek meg valakit, egyik meccsemen nekimentem egy 1% hp-s med.-nek fel is robbant, 7 hp-ja volt de mégsem adta be a küldit :/ ilyenkor mi van? újra megint?
-
Patrick76496
őstag
Itt van a pontos leírás: [link]
1500 spotolt sebzés kell, amit a csapattársaid vagy a szakasztársaid lőnek meg. Plusz kell 1000 normál sebzés, amibe elvileg a szakasztársaid sebzése is beleszámít (kérdés, hogy ha az 1500 spot is tőlük van meg, az is beleszámít-e ebbe). Még egy érv, amiért érdemes szakaszozni, az IM-ek sokkal könnyebbek így.
Másodlagos feladatként pedig túl kell élni egy meg kell nyerni a csatát. Azt nem kéri, hogy marad spotolatlan, szóval akár lehet aktív spot is.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #97118 üzenetére
mi a pék? büntiben vagy? vagy elmentetek nyaralni? ha utóbbi, akkor jó pihenést
-
Warton
őstag
-
zsolthee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #97114 üzenetére
Heavy vonalra gondolsz? Azzal meg vagyok a 110-ig fullosan.
-
jano_77
nagyúr
válasz
zsolthee #97112 üzenetére
Igaz ritkán megyek csak a WZ-120-al, mert jelenleg a Type61 a prioritás nálam, de amit mentem azalatt tetszetős és nagyon jó a WR-m vele. Mondjuk a Type61 nálam veri ez biztos.
(#97114) jozefgucci1: én erősen fontolgatom, hogy a legnagyobb mocit nem fejlesztem ki, hanem rögtön a 121! (este leszel? én igen
)
-
jozefgucci1
addikt
válasz
zsolthee #97112 üzenetére
Ha belevágsz akkor érdemes a kettőt egyszerre vinni , mert különben locsolhatod bele a free-t a WZ-be .Typ58 -T34-1 nekem bejött a T34-2 már annyira nem és a WZ120 már a top előtti ágyuval is igen jól használható ,de a nagy az mindent visz . Nagyon kell vele helyezkedni , mert egy kis bucka is meg tud viccelni .A torony tud pattintani ,de a test az nem egy T54 . Egyedül a legnagyobb moci hiányzik ,de jól lehet vele csapatni .
-
törölt tag
A szenvedő szerkezetet nem jól tanultam meg.
Végül is, most is tanultam valamit.
-
Quan-Chi
őstag
válasz
zsolthee #97099 üzenetére
Kicsit érdekes amúgy, hogy a megjelenésekor az átüthetetlen páncéljáról és a 88mm-es lövegéről híres Tiger a játékban egy T3-as páncélvadásszal átüthető és a történelmi cső is meglepően rossz. Ezt leszámítva nagyon jó, közel 1000 csatám van vele. A pontosság nerf kicsit érzékenyen érintette de így is gyönyörűen játszható. Városos mapokon sidescrap-elni tökéletes.
-
oke
senior tag
Köszönöm a segedelmeket.
-
Viktoár
addikt
Inkább a francia ágat próbálgatom, és igen az AMX 40-el.
Top tankként elmegy de az ritka.Az imént 1848 pattintott és 851 sebzést produkáltam,kaptam rá egy csomó plecsnit de ászt azt nem.
Még pár kör és véglelg megszabadulhatok tőle.
-
zsolthee
senior tag
Az IS3 front páncélján változtattak valamit?
Közelről oldalba vágtam a csőrét E75-tel majd egy másik csatában a Bélával is, de úgy pattintotta, hogy öröm volt nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Futás, futópályák
- Le Mans Ultimate
- OLED TV topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest