- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
ERRE van idejük, arra, hogy a hibákat, bugokat javítsák NINCS....kapja be a WG!
-
mcwolf79
veterán
A hülye kölykök elmehetnének már iskolába, mert ennyi agyhalottat rég láttam ebben a játékban
-
Midway
senior tag
Hi
Valaki aki találkozik véletlen (normál csatában) hogy a toptank egy Hellcat dobjon róla egy képet!
köszi
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok!
Igaz az a hír, hogy a fehér kilőtt tanktest-es mod tiltott és ban jár érte!?
-
Patrick76496
őstag
Mocskos jók lettek az új motorhangok a teszten, imádom őket. Na ezzel kéne inkább foglalkozniuk, nem a STRONKhold móddal. Még ha ugyan az is lenne minden tanknak a hangja, az sem lenne baj, csak rakjanak már be valami normális motorhangot.
Amúgy nem úgy volt, hogy most a tankok külön adatokat kapnak HB-ben?
-
yarsley
aktív tag
-
bigobert
tag
válasz
Kakumix #58434 üzenetére
A fehér tank mod szerencsére nem érint. A BalCalcMod-ról nem is tudtam, hogy mi, ezért nem piszkáltam. Jó, hogy megemlítetted, mert a célkereszt leesését napi szinten tapasztalom, ugyanakkor nem zavar.
A damagepanel, hitlog, gold detector ha jól tudom megengedett.
A térképpel kapcsolatban voltak kérdőjeles dolgok talán. Kidőlt fa mutató, vagy hasonló. Ez sem érint.
Viszont a térképen az utoljára észlelt pozíció elfogadott, ugye? Továbbá max. látótáv, megjelenítési táv, tehát a "vonalkák" szintén.
Amit szívesen feltennék, az a bohóc skin, mármint ami felfesti a tankokra a kényes területeket. Ez vajon megengedett?
-
Kakumix
senior tag
válasz
bigobert #58432 üzenetére
A kilőtt fehér (gondolom egyéb színben is ugyanez) tankok talán nem azok, de mivel hivatalos állásfoglalás nincs... Úgy tudom NA szerveren tiltott, de 1-2 hónapos EU fórumbejegyzésben csak kérdésesnek nevezte egy WG-s a státuszát, így rád van bízva. Egyébként Aslain próbál odafigyelni mi a legális, mert mostanában volt olyan mod készítő akinek nullázták a garázsát nem legális mod használat (?) vagy terjesztés miatt (?) és akkor kicsit megijedt.
Illetve van még benne egy BalCalcMod, ami F billentyűre fixálná a célkeresztet és ha jól értelmeztem a leírását ilyenkor eltűnő tank esetén nem esne le a célkereszt, de kipróbálni nem tudtam, mert az F gombra a hátramenet van beállítva és nem volt kedvem piszkálni. Ráadásul a célzás folyamatának módosítása nem megengedett, így számomra ennek a modnak a legalitása is kérdéses. Itt kérdeztem már róla, de mivel senki nem válaszolt, gondolom nem ismert sem a mod, sem a státusza. -
PitLee
őstag
Lehet másnak is segít akinek gyengébb a konfigurációja. ?
-
faja0124
tag
Sziasztok!
Aslains mod-ot használok minden jó csak nem tudom mit kell be pipálni hogy a madár távlat müködjön.Aki tud segitsen légyszi. köszi -
-
bigobert
tag
-
yarsley
aktív tag
válasz
Bingisz #58426 üzenetére
Azt tudom hogy ott kempelnek az artyk, en is ott szoktam. De szerintem pont telibe kellet volna kapni a toltest, ha onnan lott. Masik ss-t, ara nezve amit bekarikaztal
Chris0321: Most akkor a franciaknak van ilyen jo ivu lovesuk, hogy a toltes teged sem zavar?
-
yarsley
aktív tag
Akinek van BC 155 (55) arty: Ez a loves hogy lehetseges? Tudtommal a franciaknak nincs az FV304-bishophoz hasonlo loves ive...
-
dfsz34
őstag
Azt hiszem az ilyen csatákat hívják úgy, hogy ketten lehoztuk a grille-vel, amíg a többi 13 szerencsétlen csak lézengett a pályán. Ja és érdemes a győzelmi esélyt megnézni, 23% volt.
Ezt az accot már megoszthatom, mert nem ugatok be a játékostársaknak annyit, mint korábban.
Győzelem!
Csata: Cliff
Jármű: Churchill I
Szerzett tapasztalat: 1 942
Szerzett kredit: 65 559
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
PitLee
őstag
Leáldozóban a rövid troll gun
http://worldoftanks.asia/en/news/21/in-development-marks-of-excellence/
nem férnek el rajtuk a csíkok -
Bingisz
addikt
Megy a teszt szerver.
-
tank1
tag
válasz
Simulacrum #58372 üzenetére
Csak az a gond, hogy ezzel mélyedésbe is felesleges beállni. A tetején még messziről is simán átlövik azokat az izéket. Jagdtigernek eldugtam az alját és mehetett a mészárlás. Nos, a Foch-on ez nem segít. De a Jagdpze100 nagyon nem jött be nekem, kell másik top td.
-
Angel1981
veterán
Minden győzelem után dupla XP, köszönjük WG!
-
dfsz34
őstag
válasz
zsolthee #58415 üzenetére
Azért azt meg kellene érteni, hogy a játékot finanszírozni kell valamiből. Az arany lőszer előnyt ad a csatatéren, de ilyen alapon bármelyik modul is előnyt ad. Egy kezdőnek esélye nincs félmilliós modult venni elég sokáig, bár tény a különféle akciók jól adják a kreditet, de egy totál kezdőnek nem annyira egyértelmű dolog a top10-be kerülni mondjuk vagy az egyéb feltételeket teljesítenie.
Az viszont szintén biztos, hogy full arannyal nem lehet menni prém fiók és/vagy komoly prém tank nélkül. Egyszerűen pillanatok alatt elfogy a kredit. Ebből mindenképpen bevétel származik, hogy mekkora azt megtippelni sem merném, de elég sok statpad van, meg szórják az aranyat ész nélkül, tehát gondolom, hogy legalább prém fiókjuk van ezeknek, nem beszélve a nagy prém tankokról. Amikor egy nem is különösebbeb durvam csak mondjuk a szokásosnál is rosszabb találati arányú t54e1 full arany csata vége -80k. Átlagban is -30-50k elszáll, ha full arannyal megy az ember ezzel a tankkal, egyszerűen képtelenség ennyit kitermelni prém fiók és jó prém tank nélkül.
Fv183, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor zártam pluszban prém fiókkal. -30-40k, ha valaki nagyon ráindul erre a tankra, napi -1milla simán összejön, prémmel, anélkül még rosszabb.
Lehetne még sorolni az olyan tankokat, ahol az arany tényleg hozzátesz a teljesítményhez, de sok olyan is van, hogy totál felesleges használni.Ha valaki egy obj268-ban lő aranyat, arra nem tudok szalonképes kifejezést, maximum akkor tudom elfogadni, ha tényleg biztosan nyerni akar és kritikus a helyzet, nem lehet hibázni.
Érdekes, hogy pont az ilyenek irritálják az embereket a legjobban, pedig pl egy obj sima lőszerrel is átütné nagy valószínűséggel, akkor meg nem mindegy? Minek ezen idegelni.
Azzal viszont egyet értek, hogy az arany túlzott elburjánzása kontra produktív, mert lehet, hogy a pár arany troll fizet a játékért, de szerintem többször annyi potenciális komoly felhasználót el is kerget vagy a fizetési szándékukat gyengíti. Reméljük a WG ért ehhez és figyeli, hogy ne lépjen át egy határt.
Szerintem nem kéne mást tenni, mint korlátozni az arany lőszerek számát és kész. Mindenki boldog lenne. A troll továbbra is lőheti az aranyat, maximum kicsit gondolkodnia kellene (az rá is férne sokra) és akkor kapcsolni aranyra, amikor érdemes és az aranyat utáló játékos meg ritkábban találkozni aranylövéssel. A WG-nek ezt úgy kellene belőnie, hogy prém fiók nélkül ne lehessen arannyal menni (sőt inkább úgy, hogy legalább 30-40k veszteség legyen egy full arany körön), ha kell emeljék tovább az árát. Aki keveset használ, annak nem sokat számítana.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Szepi1979 #58362 üzenetére
Ott a pont.
Semmi gond nincs a "gold" lőszerrel. Sebezzen a kevesebbet! Ennyi!
Ha nem tud célozni, trollkodni akar vagy egyszerűen még csak stock a tankja a "gold noob"-nak, akkor örüljön a nagyobb átütésnek...de a normál lőszer által okozott sebzés max 70%-át tudná bevinni csak.
Majd rájön, hogy meg kell tanulni célozni.Legalább több lőszert kell vennie ha ugyanannyi sebzést akar kiosztani mint korábban. Így a WG is jól jár... Problem solved.
-
Pete55555
addikt
válasz
dfsz34 #58412 üzenetére
Jól mondod, minden szavaddal egyetértek.
Nekem volt S35, és T127-em, egyszerre vettem őket, de az S35-öt el is adtam. Ugye a T127 nem megy T5-be, ráadásul páncélban alig gyengébb, viszont mozgékonyabb.
Az S35 nagyon lomha, és bár jobb ágyú van rajta, mint a T-127-en, de T5-be már nagyon kevés. -
dfsz34
őstag
válasz
#95904256 #58404 üzenetére
" A PzS35 a vékonyabb páncélon kívül minden tekintetben jobb, így nem csoda, hogy tier5-ben is megy."
A pzs35 nagyon gyenge tier5-ben, komolyan. Még arannyal sem tudja megbízhatóan átütni a kv1 seggét, ha nem teljesen merőlegesen van. Beforgatva esélytelen teljesen, de matilda, churchill, ezeket sima lőszerrel teljesen esélytelen lőni, arannyal is nagyon jól kell helyezni.
A taktikázó harchoz lassú, hiába med. Tier5-ben csak vergődik az a tank, nem illik oda. Az igaz, hogy a nem prémium, hasonló francia tankoknak sincs tier limit, illetve a b1-nek van, de tier5 ellen az is megy. A pzs35 viszont prém tank, amit biztos sokan, a csóróbbak kreditet farmolni is vesznek és ezért kaphatna egy tier4 limitet. A matlidával így sem tud sokat kezdeni, hetzer szemből csak nagyon de nagyon odarakott lövéssel sikerülhet, ja és ez arany. Arany lőszer nélkül még a tier4 is kihívás, arany lőszerrel már úgy, ahogy hozzá tud szólni egy tier4 csatához, de akkor megint az van, hogy akinek kevés pénze van, ezzel farmolni nem fog.
Mert pl ugye a type59 181 pennel csak tier9 ellen megy, de egy t44 175 pennel meg tier10. Tudom, hogy más tank, de azért ha ballansz, akkor legyen ballansz és nem ez az egyetlen ilyen, hogy a prémtanknak tier limitje van, a normál tanknak nincs. A Pzs35 ágyúja nem való tier5-be, pont. Kaphatna tier limitet simán, de valamiért nem kap.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
PR0JECTNR56 #58400 üzenetére
Oda akart teleportálni.
-
SoulReaver
veterán
Hát igen. miután kiszedtem az St-1 -et, maradtak a kis hp-s tier8 tankok, akkor indult meg a sok piroska, de sajnos addigra leszedtek, mert nem volt support és töltöttem XD
-
scyllarus
veterán
válasz
mcwolf79 #58376 üzenetére
Azt válasznak írtam,más hozzászólására, hogy "Rég nem a "goldammo"-ból van bevétele a WG-nek, sőt, sosem volt abból."
De igen, közvetve mindenképp volt. De ezért nem ítélem el őket, nem várom el, hogy lemondjanak erről a forrásról, pusztán csak jeleztem, hogy a fenti állítás nem igaz. -
törölt tag
válasz
PR0JECTNR56 #58358 üzenetére
BT-SV akkor lenne igazán szórakoztató, ha lehetne vele kanyarodni is és az a döntött páncél működne rajta. A PzIIJ mókásabb cucc, de sokba kerül a lőszer (prém lőszer: 46-os átütés LOL) és iszonyatosan lomha. Megjegyzem a 80/50mm-es páncél nagyon jól hangzik, de az összes TD belövi. Sőt gold lőszerrel pl. tier2-es Cruiser, Tetrarch is, oldalról vagy hátulról a normál AP is elég. A PzS35 a vékonyabb páncélon kívül minden tekintetben jobb, így nem csoda, hogy tier5-ben is megy.
(#58394) Viktoár: "kivenném a játékból a gold lőszert"
Én meg a hülyéket venném. Miattuk van az, hogy rengeteg csatában csak "húsnak" vannak ott a könnyűtankok.
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #58398 üzenetére
-
ddt500hu
veterán
válasz
Új kifejezés kell a lemmingtrain helyett!
-
Pete55555
addikt
válasz
AZTAQ*** !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- OTP Bank topic
- Amatőr csillagászat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Google Chrome
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest