Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
Ti tudtok játszani?
Nekem nem elérhető egyik szerver sem -
Met
nagyúr
Nem is láttam még Yoshio Tamada medált
replay -
Plata
félisten
Na a japán heavykről beszéltünk,így mentem egy kört type 5-et.
Jól jártam kész lett a napi küldi,plusz valami blokk küldi is.
Győzelem! Csata: Berlin Járművek: Type 5 Heavy Szerzett tapasztalat: 1 866 (x2 minden nap az első csatáért) Megszerzett kötvények: 5 Szerzett kredit: 62 805 Csatában elért kitüntetések: Golyóálló, Tüzelj és ölj, Isten keze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály" Meteoritvas hozzáadva: 450
Két super conqeror meg tiger maus olyan csíkosra lőtte a tornyom hogy zebrának elment volna. -
jano_77
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy a Japó nehéz ág melyik tankból fog majd elágazni?
Vinnie kedvezmények kiosztásánál majd ezt a tankot is kiválasztanám.Az létezhet amúgy, hogy nekem tavaly óta meg vannak a tavalyi kiválasztások?
Ugyanis még nem jelöltem meg egy tankot sem, de az Olasz II és III medeken van 100% kedvezményem!?
T1 HT és O-I a garázsban vannak.Több mint valószínű, hogy így volt, mert most megvettem őket 0 kreditért, majd azonnal el is adtam és a Vinnie-s kedvezményeket újra ki tudtam osztani rájuk. Esetleg hátha van más is rajtam kívül, aki elfelejtette felhasználni a tavalyi kedvezményeket.
-
Warton
őstag
Valaki fejtse meg ezt a lövést, a jól tippelők között egy NDK turmixgépet sorsolok ki.
-
jano_77
nagyúr
Beléptünk a hétvégébe **ssza meg
phoenix1989: hatalmas gratula! Több csatában talán tudok lőni ennyit.
-
Djuree
félisten
válasz
Plata #247758 üzenetére
rhm panzerwagen-el menj ha sniperkedni akarsz, annak egy álom az ágyúja, jobb mint a leo1 ágyúja.
de tényleg, qrta nagy fun, lőttem már vele közel 5k-t hátulról kempelve.
phoenix1989: wow, grat!
nekem fos 155-el van a rekord, 12k körül. mikor még op volt mikor behozták.
mostanában ezekkel a nagylövőkkel max 5k megy... -
phoenix1989
őstag
rekord. igaz 10114 volt e4 el és most 10215 nem sokkal de új rekord. ha két lövésem átütő lett volna akkor plusz 2k val több.
-
válasz
cherubion08 #247777 üzenetére
Nem mindig jön be, az tuti.
-
-
válasz
cherubion08 #247775 üzenetére
Szintén látom ezt a trendet.
-
-
xAttilax
őstag
válasz
Plata #247772 üzenetére
Dehogy ciki. Sokaknak meg az, hogy nézik a tájat vagy megpróbálnak HE-vel minél többet sebezni. Mindenkit máshogy kapcsol ki a játék.
Más:
Remélem a sok konteós olvassa a kollégai sorait és összerakja, hogy a WG ezt nem tudja manipulálni. El lehet képzelni, hány "dilis acc" vagy "sok kávé" / "tele a hócipőm" játékos van és helyettük nem fog WG normálisan játszani. 2-3 ilyen 1 oldalra és kész is a bukó. -
Plata
félisten
válasz
jano_77 #247771 üzenetére
Igen tudom és értem is hogy normális játékos nem használná erre.
De ha nagyon felidegesítenek vagy egyszerűen tele a hócipőm a sok rossz csatával,akkor én is lazábbra veszem a figurát és előveszek egy olyan tankot amivel amúgy nem játszom és olyasmiket csinálok vele amit nem kéne.
Ettől visszatér a jókedvem és mehetek újra normális tankkal,kivéve ha sok kávét iszom,akkor minden játékban elkap a troll inger.
Másik meg hogy vannak ilyen dolgaim,imádom a light tankokat levadászni 1000+ méterről artyval frontvonalon.Ezért kell dilis acc.
Másik dolog ami régen boldogított 500+ méterről ölni t49-el.
Vagy az egyik legszebb emlékem t49-el az amikor t8 volt és t62 medet öltem vele ütközéssel.Ciki vagy sem,de az volt a másik dilim.Amikor lehetett rá írni az enyémen az volt Brace for impact. -
jano_77
nagyúr
válasz
Plata #247763 üzenetére
Ha jól értelmezem, akkor Te a derp gun-al használod, mert a sima nem lő ekkorát!
Na az kifejezetten NEM sniperkedésre való, hanem arra, hogy oda szaladj a seggébe, bummm, aztán tipli!
Eddig ahogy néztem az írásaidat, aszerint elég régóta játszol, talán Béta teszter is voltál!?
Ez alapján viszont az jön le, hogy vajmi keveset tudsz a játékról. -
-
xAttilax
őstag
válasz
Plata #247758 üzenetére
Na itt kezdődik, hogy a WG manipulálja a csatákat...
Aztán meg megy itt a sírás, hogy állandóan csak veszítek a csaló szar WG miatt.
Hány ilyen lehet még aki úgy megy be "1-2" csatára, hogy most snipeolni akarok a lighttal?Ha sniepolni akarsz menj be olyan tankkal (van bőven) és ne szívasd a csapatod, hogy minusz 1 spotter-el kezdi.
-
G@CSI
tag
válasz
ddt500hu #247755 üzenetére
Nekem szintén 92 láda, type 63, gsor meg a kis tieresek. Skin ebr, phase1, cobra ezekből csak a phase van a garázsban. Ami érdekes hogy én sem akartam a gsort, de egész jó köröket futok vele. Type is tetszik, de a 320 alfa elég kevés. Nekem is jobban jöttek a tankok az előző években.
-
Plata
félisten
Nekem egy kis tanács kellene.
T49-re véleményetek szerint mi a legjobb felszerelés ha nem normálisan akarom használni hanem sniperkedésre?
Tudom nem arra való de nekem arra jó ha rossz napom van gurulok vele egy két kört kikapcsolódásképp.
Imádom vele a kihívást.
Most nincs benne jó legénység mert már két bandát is ki neveltem benne és átraktam másba.
Mostanában nem játszottam vele egyáltalán legénység miatt.De egy csatára elővettem és két 1k feletti lövésem is volt vele,9-es tankokba. -
Djuree
félisten
válasz
Gubu0101 #247753 üzenetére
nekem 175-ből meglett minden, sőt a gsort a végén beadta megint, az 8k arany lett pluszban, annak örültem.
jó sokba került, mindegy, az utóbbi karácsonyi eventkor nem vettem semmit, sőt akkor pont szüneteltettem a játékot, most bepótoltam.
plusz minden 3d stilus a kerekes foson kívül, az úgyse kellett, azzal sose fogok játszani.
lett 76k gold összesen, főleg ez kellett nekem, akarok venni végre tankot az összeszerelőből, eddig egyet sem sikerült...van 3 milla átváltható xp-m. -
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
jano_77 #247752 üzenetére
Mert nem használom ezeket a tankokat és így is sokat kell görgetnem. Meg néha használom azt a modot, ami véletlenszerűen választ nekem tankot, ha éppen nincs ötletem, hogy mivel menjek. Ezen kívül szinte az összes tier6 -7 prém tankom is ment a tartalékba, mert legyenek inkább ott. Ha marathon van, akkor hozom csak ki őket a tartalékból.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123 #247751 üzenetére
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kell/jó a tankokat tartalékba tenni!?
Így nem foglalnak a garázsban helyet vagy mi okból?
Nekem is van sok legénység nélküli tankom a garázsban, de az aprókon kívül - 2 és 3-as ajándékok - semmit nem tettem tartalékba. -
Baltazár123
őstag
válasz
Warton #247748 üzenetére
annyit nem játszom, hogy megérje nekem külön legénységet tartani minden tankon, de ha lenne ilyen lehetőség, hogy ugyanaz a csapat több tankon, akkor szépen fokozatosan elővenném a tartalékból a jónak ítélt tech tree tankokat. Legalább lenne értelmes helye a karácsonyi ládás aranyaknak.
-
ddt500hu
veterán
Hát ez nem lett valami jó.
-
Hauptmann
veterán
válasz
Baltazár123 #247743 üzenetére
Na, így világos, köszi.
-
Warton
őstag
válasz
Baltazár123 #247747 üzenetére
Annyira nem egy nagy truváj "ingyen" legénységet csinálni, ha van pár prém tankod Mittomén most az újonnan bejövő brit közepes tankok esetén ott van a Cobra, Sherman Firefly, Chimera stb. Berakod a 75%-os legénységet forogsz pár kört boosterrel aztán ott vagy a 100%-on onnan meg mehet a könyvolvasás meg a freexp. Ha kevésbé fájdalmas csatákat szeretnél akkor a komolyabban felgyúrt legénységből az egyik tagot lecseréled a zöldfülűre és akkor a duplaXP arra az egy legénységi tagra megy. Ez egy picit hosszabb folyamat, de nem egy kripli tankkal kell játszani.
Amúgy tök jó látni, hogy ahogy fejlődik a legénységed egyre jobb a töltésideje a tanknak.
A gond az arty ágakkal van, meg az ilyen ritkább tankféleségekkel mint pl a japán TD, amiből alig van prém verzió.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Warton #247744 üzenetére
Azt meg fogják csinálni idővel, hogy egy legénységet több tankon is használhass. Egyrészt egy újabb terület, ahol az aranyat és nem is keveset el lehet költeni. Másrészt meg növelné a játékban levő tankok sokszínűségét. QB beszélt erről a 2.0 kapcsán a streamjében, hogy őt is megkérdezték valamikor és elmondta, hogy ez jó lenne, még akkor is, ha őt nem érinti különösebben. A tank kérések miatt neki szinte minden tankon van valamilyen legénysége. Ha mégsincs, akkor tolja a cc accounttal.
Én is egy csomó tech tree tankot megtartottam, mert tetszettek, de nincs rájuk legénységem. Csak pár példa, tiger,tiger2,t29,az olasz tier 8,9 td is tetszett, a francia kis táras könnyű tankok stb stb stb. Meg még sok ilyen tank van. Nincs rá legénységem, pedig ha lenne, akkor kijöhetnének a tartalékból.
A type63-al tornyoznak sokan és nem tűnik rossznak benne. Nem igazán jöttem rá eddig, hogy hogyan kéne a tornyát beütni, de majd megnézem a gg-n.
-
Warton
őstag
válasz
galervin93 #247738 üzenetére
Ilyesmi is tervben volt a crew 2.0-ban, de a népnek nem tetszett. Ott az volt, hogy kiképezted a legénységet mondjuk a Tigrisre, aztán aranyért ráképezhetted ugyanazt a legénységet Királytigrisre vagy akár az E75-re is. Ha jól emlékszem 3 tankra. De csak egyező nemzet és tankosztály esetén ment büntetés nélkül, tehát a Tigris legénységét nem képezhetted Pantherre is mondjuk.
Vettem még 25 ládát, amiből nyitottam a Gsort meg a TigerMaust. Egyetlen skint se sikerült megszerezni, pedig a Tyrnek örültem volna. Egyelőre a ládás tankok közül az Objecttel játszom viszonylag sokat és azt mondom, hogy egy nagyon jó tank, a páncélja nem mindenható, de azért sokat fel tud fogni, a löveg meg fenomenális. Az XMMF-el is játszottam pár csatát, ha nagyon hulldown vagy akkor működik az armor egyébként nem, a löveg szintén nagyon pontos. A Type63 egyelőre nagyon nem tetszik, szerintem ezt nem nehéz tankként kell használni, hanem inkább valami sniperként. A maradék kettő tankot még fel se szereltem.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Hauptmann #247715 üzenetére
" Ezt az 50%-ot nem szeretném elbukni."
van a játékban ingyenes újraképző, ha nincs ilyened, akkor várd meg a következő frontline-t, abból ki lehet venni. Egyébként 200 aranyért tudod újraképezni / legény vagy lány veszteség nélkül. Hát szerintem ennyit nem ér, de a te aranyad, ha esetleg így döntesz.Viszont ezeket csak elméletben mondtam, a te esetedben, ha csak 50%-on állnak a legények, akkor simán kreditért reseteled és ennyi. Egyébként valami zavar van az erőben, ahogy a reset utáni %-ot számolják, mert a szöveges leírás alapján 10%-ot kéne veszítsen a tankos a "fő" kvalifikációjából, de a 46% -> 44% az mindösszesen 1,5k xp veszteség. Sehogyan se jön ki ez 10%-ra, de mindegy is. Ilyen kis képzettségú tankost kreditért is lehet resetelni. Ha nagyon zavar a veszteség, akkor a reset után rádobsz egy 10k xp könyvet.
Példa, egy 46%-os tankos veszít 2%ot a kredites reset után.
-
Viktoár
addikt
válasz
galervin93 #247738 üzenetére
Az elgondolás nem rossz, de hányan sírnának miatta hogy "jajj büntit kap a legénység" és akkor már nem jó a tank meg lila cucc meg stb....
Látod a streames megmondóemberek meg az agymosott bólogató jánosok miatt még mindig egy rakás haszontalan skill van a legényeken ahelyett hogy személyre szabottabb legénységet lehetne a tankokba tenni. Az nem kellett, mert akkor nem lehet 6-7 skillel kuksolni a bokorban. Igaz hogy az átlagnak 2-3 van, de nehogy már nekik kevesebb legyen az átdolgozás után.
-
galervin93
addikt
válasz
Warton #247736 üzenetére
Én inkább olyasmit tudnék elképzelni, hogy egy legénységi tagnak több tankra is lehetne képesítése. Lenne mondjuk egy main tank amibe bele van képezve fullosan, meg azon kívül még egy-kettő (nemzetiségen belül, de függetlenül a típustól, hogy heavy, med, light stb.), amelyekben minimális bünti mellett tudnád még használni, pl. a tank minden legénységtől függő értéke kap egy X százalékos "büntit". Így lehetne dönteni, hogy minden tankba húz az ember fullos legénységet, vagy kevesebb legényt használ, de - se nem túl kicsi, se nem túl nagy - "büntivel". Így a legénységi xp is minden tankkal ugyanúgy nőne, nem kéne új rendszer. A fő tankot meg mondjuk X időnként lehetne változtatni, de ne túl sűrűn, hogy ne lehessen könnyen dobálni őket (a fő képesítés váltásnál meg maradhatna a jelenlegi rendszerhez hasonló, 75-90-100%).
-
Warton
őstag
válasz
jano_77 #247732 üzenetére
Úgy tudom, hogy tervben van, hogy megszűntetik a 100% alatti legénységet. Amúgy szerintem is baromság ezzel szoptatni a népet, hogy 50%-os meg 75%-os legénység. Akkor legyen büntetés ha rossz tankba rakod. Meg baromság az is, hogy csak akkor tudod crewbookkal, meg freexp-vel kenni az embereket, ha eléri a 100%-ot az alaptudása. A legénység ilyen szintű menedzselésének nem kéne a játék részét képeznie.
-
galervin93
addikt
Hú, hogy ez a T-34-2 mennyire egy fos.
Jó, én is az vagyok nagyon, meg nyilván a 122 millis ágyúval szopattam magam, hát az is lő mindenhová, csak oda nem, ahová célzol.
Kínomban már volt olyan kör, hogy inkább elmentem okosba' szpotolni, lett is 3500 belőle, igen szépen adta az xp-t.
Szerencsére a boosterek miatt gyorsan túlléptem rajta a nulla teljesítmény ellenére is, a WZ-120-hoz meg már ki van fejlesztve minden előre a többi ágból, az tetszetősebbnek tűnik.
-
-
Djuree
félisten
-
dokee78
félisten
Mi a mai Goldért vásárolható prémium tank?
Tegnapig az Object 703 II,FV4202 és a VK75.01 volt. -
Warton
őstag
válasz
korren #247725 üzenetére
A blöki az tavaly is nagy lehúzás volt, talán még nagyobb mint a mostani, mert akkor nem kaptál semmit sem, megvetted a kutyának az etetőt meg a házikót aranyért és aztán annyi, most legalább ad valamit. Tavaly se foglalkoztam a kutyával, idén se. Amúgy a macska is kb. ugyanilyen lehúzás csak ott a nyersanyagokat veszik el az nem fáj annyira.
-
korren
aktív tag
Nem tudom ki fizetett arannyal a Chaffe kutya küldetések kimaxolásáért rajtam kívül, de aki eddig nem tette, javaslom ne is költsön rá.
Ha jól emlékszem 3.500 goldot költöttem rá, kb. már az event 3. napján és napi 12 dolgot ad, de azok igazából egy db goldot nem érnek., értéktelen vackok javarészt.
Néha egy nap prémium.... Az az egy értékes maximum.
Nagyon nagy lehúzásnak érzem és csalódott vagyok miatta.
Csak hogy más esetleg ne járjon így.
-
hmb
aktív tag
úgy voltam idén egyik tank sem érdekel igazán a ladakbol,de arany felszereles stb miatt veszek 11 ládát. 1 Lada obj 752.3.lada xm66F.7. ARMT ....ennél sose legyen rosszabb.
-
Plata
félisten
Jön mostanában valamikor új tank ág?
Meg szereztem az öt angyalkát,de egyenlőre nem tudom mibe rakjam.
Ha jönne valamikor új tank ág,félre raknám őket. -
joergie
őstag
CC ebr verseny megy twitchen.
Van Scheff kajzoo skill QB daki Orzanel stb...azért nem mindenki. -
hulp01
senior tag
válasz
Hauptmann #247715 üzenetére
Nem tudom hogy vagy vele, de nálam a gold a legfőbb érték a játékban, mert azt csak pénzért lehet szerezni (nagy ritkán adják). Szóval erre goldot eltolni szerintem teljesen értelmetlen és felesleges. Főleg első skillnél 50%-ra. Azt rohadt gyorsan vissza lehet szedni, vagy veszel egy 250k-s legénységi könyvet. De még a 20k-sokból is nagyon gyorsan visszajön. Most ráadásul még gyorsabban lehet fejlődni a karácsonyi event alatt.
-
Hauptmann
veterán
Ha egy hk legénységet még a régi renndszer alapján kezdtem el skillezni, van arra mód, hogy veszteség nélkül válasszak első skillt?
-
jr1994
addikt
válasz
jano_77 #247707 üzenetére
Láncolás + felderítés spot sebzésed volt esetleg vegyesen? Lehet hogy csak a sima felderítést nézi.
A sebezz 7 tankot ha hamar le akarod tudni, valami low tier tankkal elég egyszerű, vagy tier 6-7 könnyű tankkal (T-50-2, 13 57, stb). De amúgy most nincs battle pass, fölösleges a napi küldetéseken stresszelni (ha már kimaxoltad a kreditbónuszt akkor meg pláne).
-
jano_77
nagyúr
Nekem a 3-ik küldim a sebezz 7 tankot egy csatában. Első 3 csata alatt sajnos nem lett meg, így pörgettem. Kidobta a Nyerj 4 csatát. Na ott engedtem el, hogy most reggel letudjam. Vinnie küldi: tegyem lehetővé, hogy 2K sebezzenek az én felderítésem által. Elment 4 csata, hiába próbáltam több lightal T8 és T10 között. Manticore-al végül mentem Abbey-n egy jó csatát, ahol lett 2K sebzésem, 3 killem és 2K+ spotom is. Mégsem adta meg a játék a küldit.
Ezt is átpörgettem, így kaptam a 10 sebző találatot bármennyi csatában. Legalább ez meglett.
-
Plata
félisten
Én szerintem sok játékos ilyenkor ünnepekkor oda adja a gyerekének vagy egyébnek szerintem az accját,az előbb láttam csatában egy játékost Strv 103b-vel top tankként felment a bázis mellé a hegyre és lőtt vakon összevissza.
Azt gondoltam hogy biztos valami béna játékos.
Csata után megnéztem a statját és egy jó játékos.
De nem hiszem hogy egy igazi jó játékos csak úgy a levegőbe lődözött volna 18-at is.
Vagy le nyúlták az accját vagy a gyereke szórakozott egy kört. -
tboj
tag
Harmadik napi küldetésnek ma beadta a játék, hogy nyerjek 4 csatát. Első 4 csatám sorban győzelem lett, így azonnal kész is volt a küldi, ezután 4-et buktam zsinórban. Akkor most szopat a játék vagy nem? Összezavarodtam.
-
galervin93
addikt
válasz
h1mpi #247701 üzenetére
Nyilván, ha jó játék a cél vele akkor mihez nem. De egy bot is meg tudja nyomni a W-t majd egyet belédverni, T8-ban leszaggatja a 2/3 hp-dat, miközben esze annyi mint egy kakaós bögrének.
Szerencsére sosem voltam oda a heavykért, T-34-2-ben ülve találkoztam vele, mondjuk sok köszönet nem volt benne. -
hulp01
senior tag
Wow, ok, hogy farmolás a cél, de azért a 33%-os winrate kicsit durva.:
Pedig annyira szarul nem játszottam.
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #247700 üzenetére
Kell hozzá azért ész is, mert gyorsan el tud párologni a hp. Minden csatában főellenség, ami érthető is, senki nem szereti a 800-as puszit T8-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- arden: 400-500W-os passzív hűtésű tápegységek piaci körképe
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honda topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest