- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingisz
addikt
válasz
Iratus bug #35834 üzenetére
Pedig a Chaffe pont az OP dedikált scout tank kategóriába tartozik. Az egyetlen tier 5 scout ami még újrabalanszolásra vár, a T50-2 és a Dagi leó már átesett a rebalanszon.
-
balintka
addikt
válasz
Iratus bug #35127 üzenetére
Én is kaptam egy ilyen 3 napos prémiumot.
-
Zeratul
addikt
válasz
Iratus bug #34508 üzenetére
Volt olyan az IS4 el szembekerültem egy JT-el úgy hogy upper hullját láttam ami 250 mm és enyhén döntött. Az IS4 kumulatívval se vitte át pedig annak alap átütése 289 mm és nincs távolsági faktora mivel robbanó lövedék, folyamatosan beadta a min pent az aranyra is. Amikor kidugta a lower hullt is az a sima páncéltörő is átvitte, persze min damot adva be. Ha a nagy WoT random MANITU úgy dönt hogy már pedig a te ágyú most szar akkor lőhetsz arannyal, max weakpontot lőve leszel csak eredményes.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iratus bug #34508 üzenetére
Láttál már replayt tőlem? Szerintem nézd át őket, mert abszolút semmi szükség nincs gold ammo-ra magas szinten sem. Persze vannak helyzetek, amikor előnyt ad, ezért viszek magammal minden tankon, de ezt a kinézek lövök vissza 1 másodperc alatt nem tudom micsoda...
-
diegho
nagyúr
válasz
Iratus bug #34506 üzenetére
T9 és T10 csatákban szinte mindenki gold lőszert használ, mert az idő nagyon fontos. Goldal csak rátolod az automata célzót, kiugrasz lősz és vissza, biztosan sebezni fogsz.
Ennek egyik része sem igaz.
-
törölt tag
válasz
Iratus bug #34102 üzenetére
A manipulációban csak annyira hiszek, hogy kell néhány megaszuper profi játékos, akik a többieknek példaképek lehetnek.
Az olyanok "kitenyésztéséhez" pedig nem árt, ha némileg kedvezőbb besorolást kap mind a csapat, mind pedig a találati arány tekintetében.
Csak annyi kell, hogy egy valóban jó statú emberkének egy kicsit még segítsenek rajta.
Lehet hogy még ő se veszi észre, vagy csak a szerencsének tudja be. -
törölt tag
válasz
Iratus bug #34098 üzenetére
Én a laggot 150 körül kezdem csak érezni.
Ha belegondolsz, hogy mekkora adathalmazt dolgoz fel folyamatosan a játék, hogy összehozza a csata fizikai részét, ami a tankok, a tereptárgyak és a lövedékek mozgása és egymásra gyakorolt hatása, akkor már érthető számomra, hogy miért kezd ilyen hamar laggolni, illetve ezek az apró fizikai hibák.Sokan panaszkodnak, amikor megszivatja őket a játék például az ilyen fals lövésekkel, de akkor senki se panaszkodik, amikor egy lehetetlen helyre elküldött kapáslövése betalál.
Egyszer karélián 400 méterről egy kapáslövéssel menetből kiszedtem egy Tortoise-t Pantherrel.
Gyakorlatilag csak felvillant valami a szemem sarkában bal oldalt. Odafordítottam a tornyot, és elengedtem egy lövést abba az irányba miközben a sziklák között padlógázzal rohamoztam.
Olyan helyen volt, hogy arty nem lőhette, ráadásul egyik csapattársam se tudott rálőni a helyzete miatt.Ez volt az a helyzet, amikor a játék nekem kedvezett.
Mondjuk, ekkora malacom ritkán szokott lenni, de azért elég sokszor kedveznek nekem a játék hibái.Máskor elfelejtkeztem róla hogy tankot váltottam, és a negyedik sniperkedős 400 méter feletti kilövésnél jöttem rá, hogy kv-3-al- vagyok, ami ugye néha 100 méterről is képes elvéteni az állócélt.
Akkor is az én javamra hibázott a játék az ágyúpontossági adattal.A hibák mindkét irányba működnek, de csak azt vesszük észre, ami hátrányosan érint minket.
-
diegho
nagyúr
válasz
Iratus bug #33161 üzenetére
Mi értelme lenne ennek? Vakok közt félszemű effektnek? Egy átlagos játékos is ki tud emelkedni a szarok között, nem ettől lesz valaki jó.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Iratus bug #32130 üzenetére
Az én kedvencem az, amikor a 0 DMG-s halott E100 ugat, hogy IS3-mal ne kempeljek már az erdőben a TD-kkel, hanem menjek harcolni a tízesek ellen...
...amik ellen ő is elvérzett 2 tier-rel magasabb tankban...
-
KisApám
addikt
válasz
Iratus bug #32029 üzenetére
Nekem kb. hasonló.
Elértem az 51%-ot átlagban. Másnap, egyből elkezdet azt, amit fentebb leírtam, a képekkel tűzdelt hozzászólásomban.
Sorozatban 5-7 vereség(ek), egyből lenyomott napi átlagban 50% alá.
Sajna még nem vagyok olyan jó játékos, hogy csatánként átlagban legalább 2-3 tankot kilőjjek (főleg ha 2 fokozattal nagyobbak közé dob be), hogy a csatába besegítsek annyit, hogy nagy részt nyerés legyen. -
pws
aktív tag
válasz
Iratus bug #32012 üzenetére
20 vesztes kör lehet fura. Sajna az átlagba ez is belefér. Persze az ember elkezd mindjárt agyalni, hogy manipulálják az egészet.
Én inkább azt gyanítom /szubjektíven, bizonyosság nélkül/, hogy az algoritmusok még mindig elég gagyik. Gondolok az MM, láthatóság, sebzésre stb. Ennek a hibáit éljük megy ilyen fura helyzetekben. -
DaveNo1
veterán
válasz
Iratus bug #32002 üzenetére
nekem naponta max egyszer fordul elő ez...
azóta amúgy újabb két vereség: 5-12 a mérleg..azthiszem negatív rekord lesz ez
ennyi hulladékot még nem láttam..
-
bullseye
addikt
válasz
Iratus bug #31965 üzenetére
És immár egymilliárdodik alkalommal, hadd hívjam fel a figyelmet, hogy a statisztikai átlag nem azt jelenti, hogy minden konstans. 50% győzelmi arány nem azt jelenti, hogy minden páros csata győztes, és minden páratlan vesztes lesz. Abba belefér egy durva vereségsorozat, mégis, ha a pár napig utána csak 1-2 csatával többet nyer valaki, visszaáll az 50% az arány. Sőt, ha van olyan tank, amivel 40% valaki aránya, mással meg 60% az nem jelenti azt, hogy olyan jó, hogy 60% kéne, hogy legyen a teljes aránya, sem azt, hogy béna, és 40% a valós. Ha ugyanannyit ment a tankokkal, akkor a statisztikai átlag továbbra is 50%.
Egyszerűbb példával, a "Minden 5. nyer" csokiból akár 50-et is kilehet bontani egymás után jutalom nélkül. A szöveg csak azt jelenti, hogy mondjuk 5000000 csokiból 1000000 nyertes van, vagyis valahol meg több jutalom jut a vásárlóknak, mint 20%. Ez nem manipuláció, csak az átlagszámítás működése.
-
Chris0321
veterán
válasz
Iratus bug #31681 üzenetére
Tudtommal nem tilos használni a fehér tank modot, nálam is fenn van és több oldalról is le lehet tölteni.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Iratus bug #31140 üzenetére
Szerintem rég kellett volna nerfelni a sebzést a tízeseken, -100dmg sokat változtatna; kevesebb 1-táras akció, kevesebb DPM, és csak 2 TD tudna 1k felett lőni.
Az FV TD-vel mondjuk nem tudom mit kellene kezdeni, vagy retard op a tank vagy a szívsz mint a torkos borz, hogy 600at sebzett és 25 sec a reload, ez a HESH sem kellett volna a játékba. -
válasz
Iratus bug #30410 üzenetére
Hello! This is IT, have you tried turn it off?
Ha a vanilla megy, a modolt meg megáll a töltőképernyőn, akkor valamelyik mod okozza, csak ki kell sakkozni.
-
válasz
Iratus bug #30406 üzenetére
Ez aztán a workaround.
-
válasz
Iratus bug #30406 üzenetére
Jaaa azt nem! Annál jobban szeretem, bármennyit bosszant is! (igazából semmi mással nem is játszok)
Nekem pont fordítva. A 8.8 alatt minden flottúl ment, bárhogy kutyulhattam a modokat. Sosem volt kilépési mizéria, meg úgy semmi. A 8.9 viszont a kezdetektől szopat.... -
válasz
Iratus bug #30403 üzenetére
Hogy lehet kihagyni egy verziót?.....
-
válasz
Iratus bug #29898 üzenetére
"A számok nem hazudnak, statisztika!"
Hol érhetőek el ezek a statisztikák? -
vhw
addikt
válasz
Iratus bug #29846 üzenetére
Ezen elv mentén nekem (és még jópár illetőnek) már sebzést okoznia/nyerni se lenne szabad... de valahogy mégis összejön...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Iratus bug #29846 üzenetére
Nem vettem ilyesmit észre.
HGyu
-
nyunyu
félisten
válasz
Iratus bug #29722 üzenetére
Ott valami nagyon fail legenysege lehetett a periszkopos tanknak.
Egy helyben allo tanknak durvan ketszer annyi a camo erteke, mint egy haladonak.
Haladonal raadasul nem mukodik a periszkop +25%-a.Elobbi peldamban szereplo Stugoknal maradva:
Allo Stug 21.94%-> 23.04% festve
Halado Stug 13.43% -> 14.10% festveAllo Stug periszkoppal 404.1 meter, minusz halado Stug 14.1%-a = 347.12 meter
Halado Stug periszkop nelkul 323.28 meter, minusz allo Stug 23.04%-a = 248.80 meterVagyis a kempelo Stug 100 meterrel korabban kiszurja a szembejovot.
Nem hinnem, hogy a heavyk maskepp tudjak a matekot.
-
nyunyu
félisten
válasz
Iratus bug #29694 üzenetére
Pontosan a BIA+Venti+töltésgyorsító kombó az amivel másodperceket nyersz két lövés között
Rammer: -10%
BIA: -2.3%
venti: -2.3%
csokiropikola: -4.6%Egyeb kerdes?
A periszkóppal kb 10 méter észlelési távolságot nyersz, ettől sokkal több bónuszt ad egy álcafestés.
Nem tul combos latotavolsagu Stugnal igy alakul a latotav:
alap: 310 meter
+BIA+venti: 323.28 meter
+BIA+venti+periszkop: 404.1 meterAlcafestesnek ehhez annyi koze van, hogy 323.28 helyett 404.1-bol vonodik le az ellenfel camoja, amire a tehen minta miatt kap 5% bonuszt.
Egy helyben kempelo Stugnak van 21.94% camoja, alcafestessel 23.04% latotav csokkentest jelent, ha nincs elotte bokor. (Bokornak senki sem tudja a pontos camo erteket)En Stugombol periszkop nelkul 252.4, festessel 248.8 meterrol lathato.
Periszkoppal meg 315.4 meter helyett 311 meterrol lehet kiszurni.Nyert a festessel 4 meter eszlelesi tavolsagot, viszont a periszkopomon bukott 63-at
Mausnal meg tenyleg csak optikai tuningnak jo a Milka, 1% camobol lesz 1.05%.
-
dfsz34
őstag
válasz
Iratus bug #29716 üzenetére
Az állításodat senki nem vitatta, mi másról beszélünk, ami csak részben fedi az általad bedobott témát de mindegy is, nem hiszem, hogy ezt sikerül ilyen módon tisztázni és nekem meg nincs kedvem egy ilyen - látszólag - egyszerű témában doktori disszertációt írni, hogy senki ne tudjon semmibe belekötni se kiegészíteni.
Azért ha valakinek van valami jó példa esete a BiA + Ventire, ahol látható, hogy ez a kettő vagy akár az egyik mit tett hozzá az adott helyzethez, azt szívesen elolvasom.
-
dfsz34
őstag
válasz
Iratus bug #29699 üzenetére
Megvédem a seggem, ha kell, de tényleg meg kéne tanulni értelmesen, érvekkel alátámasztva érvelni és ha valaki valamit mond, akkor az ellenérv szóljon már ugyanarról az témáról nem olyanról, ami csak hasonlít rá.
Az a baj, hogy írunk valamiről és te elkezdesz beszélni valami hasonlóról, de természetesen nem ugyanarról és akkor úgy tűnik, hogy most vita folyik a vitáról, holott csak arról van szó, hogy érvelünk valami mellett és te egy más dolog mellett, ami csak hasonlít hozzá.
Töltésgyorsítóról senki nem beszélt, az valószínűleg egy alap modul minden tankon, ha valamiről valaki nem beszél, az nem azt jelenti, hogy nem érti oda. Te mégis belekeverted, de kitágíthatjuk a vitát a kedvedért és minden modult egzakt módon megnevezni, csak hát ez mégsem egy szakdolgozat, ha valaki leír itt valamit.
A kérdés az, hogy érdemes-e ventit tenni a tankra illetve a legénység egy komplett képesség szintjét a BiA-ra áldozni. Ennyi és nem a töltésgyorsítóról folyt a beszélgetés.
Már várom, hogy valaki hozzászól, hogy ó kólát használ az amerikai tankon meg csokit a németen és az mennyivel gyorsabban tölt be, mint az alap és hűdejó. Ez nagyon frankó lenne, csak hogy jönne ide? Nem akarok terelni nagyon, de én próbáltam a csokit a jt8.8-n és nem tudom, hogy véletlen (mert nincs annyi csatám csokival vele, hogy biztos véleményt mondjak) de 100e nettó feletti kör volt - mínusz 10e a csoki ára akcióban - eddig mind a 3 és piszok pontosan lőtt (tiger2 parancsnoki belépő kb 200m, 1 hibás lövés mindösszesen), de lehet az RNG kedvezett csak. Ki tudja? Kéne sokat menni vele és akkor meg tudnám pontosan mondani, de nem is akarom idekeverni, csak leírtam, hogy lássad nagyjából, hogy te hogyan érvertél.
Térjünk vissza a bia+venti és tényleg szeretnék valami konkrét dolgot látni, egy replayt vagy konkrét esetleírást, ahol ezen múlt bármi is. Mert vagy én nem figyeltem vagy tényleg nem kerültem olyan helyzetben, hogy a plusz 2,3-4,6% nem segített semmit.
Ellenben vannak nagyon is hasznos modulok és tulajdonságok, amik szerintem (és ezek szerint mások szerint is) jobban használhatóak egy véletlen csatában.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Iratus bug #29703 üzenetére
Ahogy érzed testvér. Egyél egy kis macisajtot
-
Diarmand
senior tag
válasz
Testvér, nem lüktet a szemed a benned lakozó kitörni készülő intelligenciától?
Én csak azt írtam, hogy mind a BiA, mind a Venti haszontalan cuccok, az esetek 85%-ában. Kapis? Semmi másról nem szólt az írásom.
És ahogy vhw kollega is leírta, van olyan arty amelyikre megy szellőzés
-
vhw
addikt
válasz
Már amelyikre.
-
Diarmand
senior tag
válasz
Iratus bug #29694 üzenetére
BIA+Venti+töltésgyorsító
Érted már drága barátom? Kérlek idézd már be, hogy mikor említettem meg a töltésgyorsítót. Amit írtam, az ki van számolva, le van vezetve. Mind a BiA, mind a Venti ~2,2%-ot gyúr le a töltésből (is). Gyakorlóban várok minden delikvenst aki jobban tudja
Mondom megint testvér, töltésgyorsítótól szó nem volt. Ahogy periszkópról sem, és adrenalinrohamról sem.
De ha már utóbbi. Képzeld el mi lenne ha, cw-n az artyk a szokásos agyonturbózott töltésgyorsaság helyett még 10%-kal gyorsabban töltenének. Kapisgálod?
-
Bingisz
addikt
válasz
Iratus bug #29632 üzenetére
Ott linkelték pár hsz.-el fentebb. Amúgy célkereszten kívülre tényleg nagyon ritkán lőnek a tankok, akkor is inkább a szerver célkereszt csúszása miatt.
-
törölt tag
válasz
Iratus bug #29630 üzenetére
Én voltam az egyetlen 7-es, stock tankkal, a csapat fele pedig 9-es volt.
Keveset lőttem, de ha véletlenül találtam, akkor legalább lepattant. -
Bingisz
addikt
válasz
Iratus bug #29620 üzenetére
Számolja a statot, de külön részen. Sőt már az első nap is számolta.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Iratus bug #29262 üzenetére
Törlés: Start menü -> Vezérlőpult -> Hálózat és Internet -> Hálózat és Megosztás központ -> bal oldalt: Adapter beállítások változtatás.
-
Bingisz
addikt
válasz
Iratus bug #29211 üzenetére
Az UPC a ludas, nem a WG. Állítólag tegnap este csináltak valami frissítést, és azóta nem lehet elérni bizonyos címeket.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Iratus bug #29179 üzenetére
+1
-
válasz
Iratus bug #29151 üzenetére
Jah hát elég félreérthető de tudtommal ezen a néven tölthető a mod. Amúgy leveszi a ködöt és jobban kirajzolja a távolabbi objektumokat.
-
Mr X
veterán
válasz
Iratus bug #29151 üzenetére
Az a mod ha jól tudom, kikapcsolja a ködeffektet.
-
nyunyu
félisten
válasz
Iratus bug #28169 üzenetére
Sőt azt is elárulom, hogy míg a T-150 esetében minimális volt a szórás a 250 sebzéshez képest addig a KV-1S esetében 330-tól 435-ig volt a szórás.
Most kepzeld el, FV215b (183) meg 1312.5 es 2187.5 kozott szor.
Gyk: loves pillanataban dol el, hogy -25% es +25% kozott mekkora pent, illetve sebzest dob eppen az RNG.
Ha már nagyon nerfelni akarnak akkor a KV-2-t lehet ami egy lövéssel szedi a tankokat, JagdPz E-100, Foch 155, vagy az összes tárasat ami 15-20 másodperc alatt 1500-2000 sebzést kioszt.
JgPz E-100 speciel 24 masodpercenkent tud utni egy ezrest.
T110E4 meg ~18 masodpercenkent 850-et.Foch 155 meg csak addig vicces, amig harmat nem lott, mert utana menekulhet fel percig a tankok elol.
-
remington2
senior tag
válasz
Iratus bug #28075 üzenetére
"Ugylátszik sok szavazó nem emlékszik rá hogyan alázta meg a WG a GameConn-on a saját játékos táborát..."
Ez mi volt?
-
diegho
nagyúr
válasz
Iratus bug #28094 üzenetére
a KV-1S sebzése 390, a T-150-é 300, nem tudom honnan van a 400 és a 250.
-
dfsz34
őstag
válasz
Az ingyen garázshelynél figyelni kell, hogy ne legyen üres garázshelyed a 8.9 előtt.
Az LTP-nél megjártam így utólag visszagondolva, mert volt néhány üres helyem és akkor odarakja be nem ad újat.
-
törölt tag
válasz
No igen.
Az azért durva volt ahogy a Fehér Pákó pitiztette a népet! -
Drenadar
veterán
válasz
Iratus bug #27922 üzenetére
Te tudod, hogy mit sebez a t150 ágyúja?
Átlag sebzése 390, szóval ha ez fele a kv1s sebzesenek akkor nálad iszonyat sokat sebez. Minek bl9 vagy bármilyen te ha ott a kv1s?LoL
-
nemeth989
senior tag
válasz
Iratus bug #27852 üzenetére
Olvass vissza pár hsz-t, ott ecseteltük, hogy nagy alfa dmg-e miatt (390) 2 lövésezi az összes T6-ostól kezdve mindent lefele, ha nem one shotlja, mi az ha nem erős. de részemről a témát befejeztem, szerintem már minden meglett tárgyalva.
Aki sír azért hogy kiszedi t8 tankját egy KV-1S az hagyja abba ezt a játékot, mert kellően papír a páncélja és nagy a töltési ideje ahhoz, hogy elbánjon vele. És a legdrágább bele a lőszer...
Ezt a részt, meg nem igazán értem, hogy kinek szól? -
Bingisz
addikt
válasz
Iratus bug #27852 üzenetére
Mikor nyúltak hozzá utoljára a KV-1S-hez?
Két éve? -
nemeth989
senior tag
válasz
Iratus bug #27719 üzenetére
Elmondom neked mi a gond a KV-1S-sel, hogy a saját tierjéhez képest, túl erős. Van egy 175-ös átütés gunnja, a legtöbb hp-ja T6-ben, pluszban jó az armorja, és a mozgékonysága se éppen rossz. Nem azt mondom hogy OP a cucc, de szerintem a tierjében túl kiemelkedő. Az hogy kap egy kis nerfet az armorra meg a sebességére az elég lesz szerintem (azt olvastam csak ennyi lesz, a gunnja megmarad), így a kisebb szintű harckocsik is eredményesebben fogják vele felvenni a harcot, mondjuk a T4-et úgyis one shotolja. Eddig is a legjobb taktika a távoli harc volt ellene, az ezek után se fog változni.
Nekem nincsen KV-1S-em, nem is lesz, a csatáim 70%-át T7-8-9-ben toltam a statisztika alapján, ott meg nem igazán gond az ellen folyó harc, ezt csak az új ágak, kihúzása során tolt alacsony tieres csaták tapasztalata alapján vontam le.
-
Flayer
senior tag
válasz
Szia!
Teljesen egyetértek veled amit mondasz!
KV-1S úgy jó ahogy van!Nekem is az egyik kedvenc tankom!Azok sírtak nerfért akik nem tudják használni jól!
VK 3601H pedig imádtam med tanknak de mióta átsorolták egy fos lett lehet el is adom a legénység pedig megy a tigerbe! -
válasz
Iratus bug #27721 üzenetére
2000 csatát toltál és 42% win ratio? Akkor miért erőltetted? Nekem amúgy KV1-S-sel 54% a WR-em. Na de azért van a gold ammo, hogy használjuk, mindig van nálam arra az esetre, ha tier 8-ba kerülök vele. És persze a gold ammi sem elég, mert 2 lövés alatt kilövik abban a tierben, így még mindig a taktika számít.
-
nyunyu
félisten
válasz
Ott valami juzer error lesz, mert az M6-on levo 90mm M3 joval kiszamithatobban sebez, mint a D-2-5T, annak ellenere, hogy "csak" 160 a penje, nem 175.
Egyreszt joval kevesebb ideig celoz, masreszt el is talalja a weak spotot, mig a KV1-S-nel csak abban lehetsz biztos, hogy nagyjabol eltalalja az ellenfel legvastagabb pontjat.
Ha tavolabb van, mint 300 meter, akkor mar a tankot se talalja el.VK3601H-on meg par patchcsel ezelott tuningoltak a Konischt, igy mar gold ammo nelkul is 157 lett a penje.
Igy mar nem csak a 75 L/70 meg a 88 L/56-bol lehet valasztani, hanem a Konisch is kituno valasztas, ha valaki inkabb sniperkedni szeret. -
válasz
Az M6 eléggé op a tierjében, mi lenne belőle, ha még javítanának rajta.
Átlagom vele:
XP: 843
Damage: 1344
Battles: 661
WR: 57,94% -
SetCHOO.
aktív tag
válasz
Iratus bug #23548 üzenetére
Igen, megpróbáltam és csak a wot esetében van ez a "erőtlenség". Délben lehúzom a klienst és délután újrahúzom a gamet.
Kösz a tippet.nyunyu: Na erre nem is gondoltam. Kb 1.5 hónapig nem vettem elő a játékot. Ezalat volt egy verzió váltás és esetemben a hardver. Szomorú lennék, ha nem nálam lene a hiba és a probléma komplexebb.
Köszi az infót. -
belaazallat
addikt
válasz
Iratus bug #23530 üzenetére
Ez nem biztos, hogy a WG-nek köszönhető. A kedves játékos ilyenkor elfelejtkezik, arról hogy a játék mellett egy csomó alkalmazás fut a háttérbe(firefox 8 lappal, tele tool barokkal, stb.), a víruskergető sincs megfelelően beállítva.
Hasonló konfiggal nyomom én is, de modok nélkül és semmi hasonlót nem tapasztalok. Viszont klántársak panaszkodnak a modok miatt, és/vagy wifis ruterrel játszik, közbe megy a torrent, stb.
Végülis a WG-t könnyebb szidni, mint megkeresni a hiba okát!
-
Djuree
félisten
válasz
Iratus bug #23514 üzenetére
a hiba az ön készülékében van...
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Iratus bug #23525 üzenetére
Tízezrek, százezrek 8.8 kliense tölti be a csatát szépen, úgyhogy állításod meglehetősen gyenge lábakon áll.
HGyu
-
vhw
addikt
válasz
Iratus bug #23514 üzenetére
Szabad érdeklődni, hogy milyen hardveren? (avagy netszolgáltatónál?)
Érdekes módon az elmúlt ~3 évben engem csak akkor nem engedett be olyan hamar, ha; - szar volt a netem, - gyenge volt a hardver (kevés ram pl.), - volt valami gond a modokkal.
-
Fel
addikt
válasz
Iratus bug #20779 üzenetére
Lövésznek Snap Shot (pillanatkép vagy mi..), rádiósnak Situational Awarness (nem tudom mi magyarul; látótávot növel).
-
Snooker
senior tag
válasz
Iratus bug #20784 üzenetére
Aha köszi mindenkinek és hanyadik lehetőséget kell válasszam? Az elsőt? Ott credit cardot ír, de nekem nem hitelkártyám van. Vagy a másodikat? Ott a bankomon keresztül történik az utalás
Eddig csak SMS segítségével vettem aranyat...
-
Drenadar
veterán
válasz
Iratus bug #20784 üzenetére
igen, és ha csak nem a legdrágább csomagot akarja megvenni lényeges eltérés nem lesz... sztem max 50 ft-ról beszélünk 10 eur-nál. De javíts ki ha tévedek, lehet van az 60 ft is.
-
robogo81
senior tag
válasz
Iratus bug #20401 üzenetére
Az IS-emen 100-as legénységgel,töltésgyorsítóval,meg BIA-val 10,16s volt a töltésideje ,ventivel lement volna ez alá 1-2 tizeddel.
-
Chris0321
veterán
válasz
Iratus bug #19786 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, úgy is csak a saját igazát fogja hajtogatni.
-
válasz
Iratus bug #19789 üzenetére
Lidérc.
-
iwu
addikt
válasz
pedig az durva cucc. múltkor az ellennek nem tom milyen skillek voltak a legénységnél, de úgy köpte a skulót, mint egy táras
-
csapee
őstag
válasz
Hupsz téves gondolat, kalapácsal elfojtottam
-
nyunyu
félisten
válasz
Iratus bug #19387 üzenetére
A Battle tierhez van valami "megoldóképlet"? Hogy melyik tank melyik battle tierbe tartozik.
-
nyunyu
félisten
válasz
Iratus bug #19122 üzenetére
We have now credited your World of Tanks account with the missing 200 gold.
Credit itt jovairast jelent, de a nemet szovegbol egyertelmubben kiderul, hogy direktben ratettek a szamladra 200 aranyat.
-
vhw
addikt
válasz
Iratus bug #19122 üzenetére
Azt írják, hogy most már jóváírták a fiókodon a hiányzó 200 goldot.
-
tytyty
tag
válasz
Iratus bug #18929 üzenetére
m22-öt sg fórumról szedtem. Erre simán nem jött,de havernak se. Tulajdonképpen mind1, csak érdeklődtem. Köszi az infót.
-
virkir
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
Iratus bug #18601 üzenetére
Ha valóban elveszik, és megkapja a 100-ast helyette, akkor visszaveszem
Ugyanaz az átütés, kisebb alpha, de nagyobb ROF és pontosság: szeretni fogom.
A KV-13 meg nagyon jó tank, ha nem T8-9-es a csata. Kár, hogy 80%-ban az... És ott nem gyenge, hanem használhatatlan. -
Chris0321
veterán
válasz
Iratus bug #18601 üzenetére
Frissítések után általában nem szokott működni jópár mod, mikor kijön a frissítés már szoktak lenni használhatóak.
-
Remus389
veterán
válasz
Iratus bug #18564 üzenetére
ez micsoda?
azért kapsz aranyat ha nézel valami műsort?
beallitod, elmész sétálni vagy valami és jön az arany
vagy hogy megy ez?
lehet még jelentkezni?
-
vhw
addikt
válasz
Iratus bug #18564 üzenetére
Mi a vackot néztek ti?
Rejtély számomra miért kell egy sör/fagyi áráért órákon át izgatottan a monitort bámulni... na meg idegeskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged