Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Nyomtató topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
vgabri1 #114697 üzenetére
nekem tegnap azért hisztiztek, mert a VK3601-el kilőttem hat tankot.. szakaszban voltak és mindig kilőttem előlük a tankokat és már Report írtak rám meg minden szép szót kaptam angol nyelven tőlük...
fradi81
az is igaz..de azért jobb látni hogy statja kinek milyen, az tény hogy nem mindig ez a mérvadó, de valamit elárul az illetőről... -
Sebestyen01
őstag
Hozzateszem hogy azert az xvm sokmindenrol tud arulkodni, es en sem szivesen jatszom olyan csapattal akik nyaladzanak, es orrot turnak egy mapon, mikorben latom hogy az ellenfel meg tudja mi a dolga! Sok piros hevyvel td-zik, vagy e100 robbanoval mert az az olcso etc csak par kiragadott szosszenet! Az meg hogy egy debil csapat lehoz egy csatat csoda, vagy rng, semmi tudas egyetertunk!
-
vgabri1
tag
Az xvm rontotta el az egész játékot amióta bejött sokan nem tudják figyelmen kívül hagyni. A győzelem nem számít csak a stat nehogy romoljon. A játékot felváltotta az őrült stat vadászat. A konfliktusok 99%-a a tomato és Unicum fikázásából adódik. Még a csata elsem indul már szidják egymást meg a wg-t hogy milyen noobok közé rakta őket, volt aki már az elején vízbe öli magát mert nem akar debilekkel játszani aztán ezek a debilek mégis lehozták a csatát. Szerintem nem rossz ez a játék csak tudni kell kikapcsolódni, egyszer nyerünk sokszor kikapunk, de mégis újra játszunk. :-)
-
kobipeti
aktív tag
válasz
Timyyy #114687 üzenetére
sarcasm Pedig Mi hülyék adjuk a játék savát, és borsát, ha Mi nem lennénk nem érne semmit. Nélkülünk mindíg csak nyerne mindenki, nem lennének célok, kiüresedne, ellaposodna, ne hagyjuk!! Éljenek noobok, tomatok, Én!!! /sarcasm
Két év alatt 20 csatából hogy tudtad kiszűrni a hülyéket? Találomra? -
Frogged
aktív tag
Van valami info arról hogy mikortól lehet kapni az Fv4202P-t aranyért?
Tegnap én is meg vettem a Turánt örültem is neki 10 mecsből 8 T5-be 2mecs T6-ban volt mondom milyen király biztos könyitett sorsolása van , ma meg 4 mecsből 4 T7-ben hamar véget ért a nászutas időszak -
zodo
nagyúr
válasz
AlexHerceg #114681 üzenetére
Lehet rosszul gondolom de inkább utóbbi viszont ha sok aranyad van és netán időd kivárni a jelenleg is futó 1 gold / x35 -ös váltás akciót akkor előbbi.
-
AlexHerceg
tag
A kihúzott elit harckocsiknál inkább xp gyűjtés és átváltás szabad xpre, vagy inkább a fordítsa a harckocsizók fejlesztésére opció?
-
Warton
őstag
Én imádom a Turánt!! Itt egy Ász, persze mint mindig most is kellett néhány agyhalott az ellenfélnél, meg azért eléggé alábecsülték a tankot.
-
kchryss
veterán
válasz
jano_77 #114676 üzenetére
Nem kellett volna megnyernetek:
"Once capture is complete, the round does not end immediately. There is a delay of at least 5 seconds before victory is yours (unless the battle timer runs out earlier). According to Overlord this delay gets extended each time a vehicle is destroyed. The following outcomes are possible:All friendly vehicles are destroyed within the delay: Enemy team wins.
All vehicles of both teams are destroyed within the delay: Draw
Enemy completes base capture of their own within the delay: Draw.
All other cases: Your team wins."Battle Mechanics - Base Capture
Miután kiírta a foglalást még 5 mp-ig megy a csata, ha eközben kilőnek egy tankot akkor további 5mp-cel meghosszabodik. Ha minden tankot kilőnek akkor nyilvánvalóan az az oldal nyer amelyik kilőtte őket.
-
jr1994
addikt
válasz
Dr.Én #114662 üzenetére
Ahogy Greentea mondja. De hogy kicsit bátorítsalak, nagyon is érdemes. Remek tankok vannak mindkét vonalon. A lightok megállják a helyüket a szintjükön, a heavyk közül talán a 110 lóg ki lefelé a szintjén de az IS3-hoz képest mi nem? A 9-es viszont valami brutális, jelenleg az egyik kedvenc tankom a játékban. Az ST-I és a japán szörny kivételével az összes 9-es HT-vel játszottam már, és a kínai jön be most a legjobban közülük. A WZ120-ra is várok már nagyon, jó cucc, és a 10-esek sem gyengék, bár azokat nem annyira ismerem de a 113-mat szokták mostanában ESL-re vinni, akkor rossz nem lehet.
-
Timyyy
őstag
WOT accomól megválnék. Érdeklődni priviben.
-
Greentea
senior tag
válasz
Sixkiller6 #114671 üzenetére
Ha nincs meg az E75 akkor én biztosan inkább abból az xp-ből a bélát fulloznám ki mert stock vk4502B nagyon szenvedős.
-
Sixkiller6
őstag
gondolkozom hogy a jóárasított freexp váltással átugranám az aladárt egyből bélára.
ugye az VK A nem vmi óriási fun cucc és nem veszítek semmit? -
lacibacsi
addikt
válasz
Sebestyen01 #114668 üzenetére
Semmi... Teganap előttig minden nagyon kerek volt. Teganap jött a micropatch és már is lefagyott a harmadik menetben. Ma reggel kétszer... Az elmúl 36 órában semmi beavatkozás nem történt sem hardveresen, sem szoftveresen. Na mindegy. Legjobb lesz ha újra pakolom a játékot. Ha még akkor is fennáll a probléma, akkor feladom...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Sebestyen01 #114665 üzenetére
Semmi grafikai mod nincs. Sem a gépemen, sem más programokon nem változtattam. Még a Win7 sem frissült mostanában. Aslain mod pack van fent a szokott összetevőkkel, de azon sem változtattam legalább 10 napja. Érdekes amúgy, hogy 60 fps simán meg van neki, tehát rendesen fut a játék, csak azután jön egy pont (amit három esetből még nem tudtam kiszűrni, hogy mi lehet) és akkor megáll...
-
lacibacsi
addikt
Üdv! A 9.12 indulása óta grafikai problémám sohasem volt. A tegnapi mikopöcs óta viszont háromszor is kifagyott a játék (nem fisherman's bay-en) és csak feladatkezelőből tudtam kilőni. Legutóbbi újraindításnál meg kiírta, hogy a jelenlegi grafikai beállítások miatt nem fut megfelelően, akarom-e kisebbre venni?
Más is érzékelt valami hasonló zavart az erőben, vagy keressem az én gépemben a hibát?
-
Dr.Én
veterán
Hali!
Kinai ágon tier 5 felet melyik vonalon érdemes indulni?
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Ez vmi bug lehet arany átváltásnál szabad xpre link? Ha 6000et váltok miért csak 70 marad a 970 helyet? -
Phobion
őstag
Valaki tudja, hogy mitől lehet az, hogy colorblind minden funkciója működik, kivéve az ellenséges tankok feletti hp kijelzőt.
Jacktor mod packot használom, a legfrissebbet.
-
zodo
nagyúr
Lesz VII-es tank osztály akció is ha igen mikor ?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
#84221696 #114648 üzenetére
Tarassal eleve nezhez, mivel ahol azok mennek, ott nincs pancel, es mondjuk egy 50 100 eseteben aki nem tud jatszani gyakran meg az elso betoltest sem eli meg!
Mas a teszta T6-ban a meggymagkopokkel azert lehet durrogtatni jo gyorsan!
Tuco Ramirez:
Lehet vele bohockodni, de azert van nala sokkal jobb is, kicsit slaggis a mozgasa, meg nagy darab, es minden atviszi ezenkivul sok benne a legeny, es mindig meghal valaki! -
Gubu0101
veterán
válasz
lacibacsi #114641 üzenetére
Akár hiszed akár nem,nem goldozok,nem a stat érdekel.Nagyon ritkán használom de a credites változatot,annyira nem megy jól,hogy goldozzak.2k dmg simán össze lehet lőni az már 60k credit körül van tisztán,ha 40-45k meg marad már az jó.
Apcr-bol 5db van tárban.Ha nagyon kemény az ellen ott a repesz.Mai:
Győzelem/Csaták:9 (14)(64.3%)
Netto:494262 elég jó bevétel(nekem) -
Veatta
aktív tag
válasz
Sixkiller6 #114636 üzenetére
Stronghold.
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat mindenkinek
-
Gubu0101
veterán
válasz
Sixkiller6 #114639 üzenetére
Igen.Nekem jobban megy vele,bár én ink heavy párti vagyok.De prima kis tank amúgy,minden téren.
Utoljára akkor mentem ilyen jó köröket,mikor még az IS-4 T9be volt,emlékeztet rá -
lacibacsi
addikt
válasz
jozefgucci1 #114626 üzenetére
Máris nyugodtabb vagyok!
(#114627) Sebestyen01: "csak olyan tankot veszek meg amit erdemben lehet jatszani is, es van elvezeti faktora!"
Ezzel teljesen egyetértek! Hiába csak kétezer az ára, ha egyszerűen nem látom, hogy valaha is kihasználom, akkor teljesen felesleges rá ennyit is kiadni. Így is van egy csomó prém tank, amivel csak másnaponta megyek (Húsvét és Karácsony másnap) és csak azért nem adtam még el őket, mert én (még) abban hiszek, hogy prém tankot nem adunk el.
(#114631) Tuco Ramirez: "azon kívül hogy magyar, nincs benne semmi különleges"
Dehogy nem! Szép a szegecselése! -
Sixkiller6
őstag
válasz
jozefgucci1 #114628 üzenetére
SH?
-
-
nightmare13
őstag
válasz
sith7 #114632 üzenetére
Általában előbb vége van a csatának, mint hogy elhasználjam. Kétezer sebzést nem tudtam még elérni vele, pedig az 20 találat, ha úgy vesszük, hogy csak 68% a pontosságom, még az is 30 lövedék csak.
Használható kis gép így is (bár dombnak felfele nem érdemes vele menni
)
-
sith7
félisten
válasz
Sebestyen01 #114627 üzenetére
Most őszintén, táras tankon kívül, sima tankkal ti el szoktatok lőni egy meccsen több, mint 36 skulót ?
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz
lacibacsi #114625 üzenetére
Nekem se lesz. A T-25, a Panther/M10, a Panther 8.8 és a Mutz mellé felesleges egy ötödik legénységhúzó tank, pláne hogy azon kívül hogy magyar, nincs benne semmi különleges. Max. ha egyszer majd féláron adják.
#114627 Sebestyen01: a Skoda T40 tényleg ennyire szar gép?
-
galervin93
addikt
válasz
Szintén.
Mondjuk nekem legények miatt jó lenne, de nincs kedvem T5-höz. Mondjuk egy hete belépni sem volt időm... -
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1 #114628 üzenetére
Super Hersching?
Amúgy miért nem szeretsz is tierben játszani? Tieren kívüli vagy?? -
válasz
Sebestyen01 #114627 üzenetére
Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek ! Nem szeretek is tierben játszani ez alól csak az M44 arty kivétel ! Nem is vagyok gyűjtő és már van annyi prém tankom amivel nem játszom , hogy sok is . A JT88-T34 Dmax trióval hónapok óta nem játszottam . AZ SH jobban hozza a pénzt sokkal .
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Eppen nem az a 2k amibe kerul, de a keves loszer tonkrevagja, es igy hasznalhatatlan szegeny velemenyem szerint! Meglatom meg, lehet beteszem a garazsba, de a skoda T40 utan megfogadtam hogy csak olyan tankot veszek meg amit erdemben lehet jatszani is, es van elvezeti faktora!
-
-
lacibacsi
addikt
Kezdem kicsit szégyelleni magam... Lehet, hogy csak nekem nem lesz a fórumlakók közül Turánja?
Holnap megveszem az RHM-et. Néztem már róla videókat és hát sokszor láttam csatában is, de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy melyik ágyúval érdemesebb használni. Szerintetek?
-
Gubu0101
veterán
Tank vásárlós akciót csinálhatták volna több napra is.2 milla hiányzik így AMX 50B-hez kétlem,hogy 19-ig meg lesz,pont hétvégén nincs időm játszani
Gyúrhatok még 2 napot így
Amúgy aki szeretne statot javítani annak ajánlom az IS-6-ot,nyomja szépen fölfele.
Eddig minden nap kék/lilával végeztem a napi menetet.
Személyes értékelés is megy föl szép lassan. -
Tuco Ramirez
őstag
válasz
galervin93 #114620 üzenetére
A T-43-el az a legnagyobb baj, hogy gyakorlatilag tökugyanaz mint a T-34-85, csak másfélszer annyi HP-val. T9-ben kb. semmit sem ér, míg a T-34-85-tel azért lehet alkotni T8-ban is. A T20 dombos mapokon tényleg egész használható, máshol viszont a saját szintjén az alacsony DPM miatt szinte bármi lenyomja 1v1-ben. Emellett kissé lomhának éreztem, és sajnos elég sokat trollkodott az ágyúja is.
-
galervin93
addikt
válasz
Tuco Ramirez #114617 üzenetére
T-43, T20, nem olyan rossz gépek ezek. Előbbi nagy flanker, utóbbi meg igazi dombharcos.
-
Sanya
nagyúr
-
Argh!
aktív tag
válasz
Tuco Ramirez #114617 üzenetére
T34/100 teljesen használható szerintem nem szenvedős. Viszont a 8as TVP az egy +%"!.
-
Enzolord
addikt
válasz
Tuco Ramirez #114612 üzenetére
Az egy kalap kutyakaki.. És akkor még finom voltam..
Kb uaz, mint az orosz 5-6 társa, csak tier 7ben egy nem túl jó ágyúval..
Lehet, hogy valaki szereti, de a cseh ágban a hatos után a 9-10, ami jó.. -
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #114609 üzenetére
Én ha tudok játszani akkor az esti órákban van 20:30 után. Ha fent leszek, majd rád keresek, mert én meg a T7-es T34/100 húznám erőteljesebben. Mellékesnek jöhet bármi más.
-
nightmare13
őstag
válasz
jano_77 #114608 üzenetére
Nem, nem keverem a két nemzet tankjait (20k csata után azért vicces lenne), azt viszont nem tudom biztosan megmondani, hogy Turánnal voltam-e abban a csatában, mivel ha elgurul a gyógyszer leszáll a rózsaszín köd az agyamra (de az okfejtésed alapján akkor biztos, hogy nem az volt!)
KV-220 testét meg se próbáltam, viszont szemből csak a torony két széle felé akarta átütni, illetve oldalról a torony felsőbb felét akarta átütni, máshonnan szépen lecsúszott... lehet, túl távol voltam, fogalmam sincs, de megszenvedtem vele.
Egyéb:
A játékban továbbra is élnék azzal a lehetőséggel, hogy a PH közösség tagjaival platoont alkossunk, mivel egyedül marha idegesítő a játék a felhígult közösség miatt. nightmare1367 a nickem, általában 6-8 között tudok játszani hétköznap.
-
jano_77
nagyúr
válasz
nightmare13 #114605 üzenetére
nem kevered véletlenül az orosz T-34 meddel!? mert alapból tényleg nem kerül össze T8-as vasakkal, csak akkor ha mondjuk egy T6-7 tankkal mész szakaszban!
-
galervin93
addikt
válasz
KV-220-nak a testét hagyd, mert azt a KV-3-tól kapta. A tornya viszont vajpuha, ott lődd.
-
Szepi1979
senior tag
válasz
A kv220 nem okozhat neki problémát, az alap kv1 tornyot simán átüti.
-
nightmare13
őstag
válasz
Veatta #114601 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, de az tuti, hogy nincs kiemelt MM neki! Úgy rémlik, mintha egyszer T34-t kellett vele fenekelnem, de lehet, keverem mással.
Ha már nem jó helyen találod el a KV-1-t, akkor nehéz sebezni, nem beszélve az esetleges KV-220-ról
Persze valószínűleg én vagyok a béna általában, de néha tényleg kevés az ereje. Mindenesetre jobbnak hat, mint a Stug IV, pedig az ágyú kb ugyanazt tudja. Jah, igen, a lövedék viszonylag alacsony sebességgel megy ki a csőből, így távolról való lövöldözésnél okosnak kell lenni. És csak 34 lövedék fér el!
-
jr1994
addikt
válasz
sebijani1982 #114599 üzenetére
Álcaháló, periszkóp, szerszámosláda. Én nem tudok rá jobbat. Volt rajta repeszpáncél de sokat nem ért.
-
Veatta
aktív tag
válasz
nightmare13 #114600 üzenetére
8-assal is találkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest