Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz TESCO-Zsömle #1670 üzenetére

    Nem pont arra a hajóra értettem , hanem ám blokk szerintem kicsit sok amire a DD képes.Én elvenném a torpedót , adnék mélységi aknát , és tennék be submarinet , submarine 4, 6 , 8 , 10 , 12 és max 20 torpedó / meccs , a DD kapjanak teljes szonárt , és meg is lenne a tökéletes egyensúly , mert akkor a DD sem csak amit láttok támadom hajó lenne , hanem lehetne igazán team playre hegyezni. Esetleg parancsnoki hajó ami olyan lenne mint egy CC csak felderítő géppel lenne szerelve , és spotra lenne emiatt kényszerítve , sőt lehetne a sima DM / Capture the points helyet flotta védelem , ez a fenti DD / Submarinet pl elő is hozná :B Tudom , soha nem lesz :DDD Pedig menő lenne :DDD

    szrk.: Flotta védelem: 1-1 flotta , 1 CC , 1 BB , 4 cirkáló (nem jut eszembe a "xy" :D ) és 4-5 DD , meg 1-2 Submarine , DD védene , míg a submarine és a cirkáló támadna , a BB meg amolyan közép pályásként lőne mindenre ami él :DDD közben a CC szórhatná a repcsiket , a submarinek keresésére akár :D ha a flotta (CC-k) megsemmisülnek , vagy a támadó osztag megsemmisül (x darab cirkáló és a submarinek) defeat.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák