-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm00
aktív tag
PHP -> mime_content_type -> Nézd meg hogy ahhoz a fájlodhoz milyen MIME type tartozik:
<?php
var_dump(mime_content_type('path a fájlhoz'));Utána pedig a kiterjesztéshez add hozzá azt a MIME-t:
add_filter( 'upload_mimes', function($mimes){
$mimes['gpx'] = 'Ide jön a mime tpye amit kiírt korábbban';
return $mimes;
} ); -
törölt tag
A sablon írja? Lehet, hogy hard kódolva van valahol, így nem az ini-t használja ellenőrzésre.
Amúgy egyszerű fix tárhelyes bérletnél lehet, hogy nem fognak kedvelni, ha van forgalmad is
.
Én szerintem képet raknék be első letöltésre, majd kattintásra a lejátszást, vagy legalább várnék ~10 másodpercet mire elkezdem a videót lestreamelni.
-
mm00
aktív tag
Customizerben megjelenik a videó választó?
Ha nem, akkor nincs berakva:add_theme_support( 'custom-header', array(
'video' => true,
) );Ha megjelenik, akkor válassz egy videót. Ha az oldalban nem látszódik, akkor hiányzik a videó "kiíratása". Ezzel tudod kirakni a videót:
the_custom_header_markup();
Én nem probáltam, de a leírás alapján ennyiből kellene állnia.
-
mm00
aktív tag
Ha tényleg fontos, az embeddelt viedó kinézete, akkor Vimeo Pro. Ott majdnem mindent lehet. Persze ezzel meg a YouTube közösségi szerepe szűnik meg a videón. YouTube esetén hozzá kell szokni, hogy bármikor változhat bármi a beágyazott videónál. De felhasználói szemszögből engem nem zavarna, hogy ott a megosztán és a többi gomb. YouTube egyszerűen közösséget akar vele építeni.
-
adatfalo
senior tag
Gondolom a pluginek és a templatek legfrissebb verzióit csak az envato oldaláról érhetjük el, így ha megszűnik a feliratkozásod, akkor mindaddig tökéletesen fogod tudni használni amíg egy nagyobb wordpress frissítés nem indokolná a plugin updatet.
Egyébként azért érhető el csomó premium plugin/template, mert ezen a felületen való letöltés mellé nem adnak támogatást (supportot) a fejlesztők, de szerencsére a legtöbb esetben nincs is szükség rá, ha már volt dolgod hasonlóakkal.
-
adatfalo
senior tag
Szia!
Én is havi feliratkozó vagyok és igen, minden grafikai elem, wordpress sablon, plugin, stb elérhető! Minden letöltés előtt meg kell adni, hogy milyen projekthez akarod felhasználni az adott dolgot, így én úgy értelmezem, hogy ha többször fel akarod használni (legálisan) az elemeket, akkor minden újabb projekt esetében le kell töltened és hozzá kell rendelned.
Üdv,
adatfalo
-
LógaGéza
veterán
Erre a célra én ezt használom: Under Construction. Sose volt még semmi bajom vele.
Tárhelyre: Van oldalam a Tárhely.Eu-nál, sose volt vele baj, mindig ha volt valami nagyon hamar válaszolt a support is, gyors, stabil. Itt is lesz akció BF-en.
Most kaptam nemrég egy megrendelést egy másik oldalra, szétnéztem, és most rápróbálok a Rackforest-re, sok jót hallottam/olvastam róla, majd kiderül
Ja, és az adatforgalom a korlátlan. -
adatfalo
senior tag
Előbbi gyorsabb, utóbbi "olcsóbb" és személyesen az online chat szolgáltatásuk miatt szeretem, mert hétköznaponta mindig kapok online support-ot, ha valami gixer van.
-
The DJ
addikt
Ha csak fontot cserélnél és elemeket pakolnál arrébb ahhoz nem kell belenyúlni nagy valószínűséggel a pluginbe, elég néhány sima CSS módosítás is. Plusz amúgy sem jó módszer szerkeszteni egy plugint, mert az összes módosításod el fog veszni a következő frissítés alkalmával.
A második kérdésedhez kelleni fog egy kis kódolás, de szerencsére mások már megjárták ezt az utat: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged