- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nem jo mert ez csak fotogaleria, sajat adatbazissal, tagokkal stb. Nekem az kene hogy kijelolok 40 fotot amibol letrehoz 40db portfolio projectet vagy valami tag alajan megcsinalja ezeket. Enelkul egyenkent kell vegig kattogni uj projekt add foto, add tag stb. Ha portfolio managerre keresek plugint, akkor is fotogaleriakat ad
Most hogy belebujtam a portfolioba lett par kerdes
1. A related items-eket a tagok alapjan adja igaz?
2. Most rajottem hogy tudok par dolgot allitani bulkban de bulk letrehozasra meg nem jottem ra
3. A regi oldalunkon volt termekcsoport folap ami a termekcsoportrol szolt es az adwordsot tudtam ra celozni. Viszont a mostani portfoli galeria tok jo hogy egyben van minden es vannak felul szuro gombok amik viszont nem adnak kulon linket. Errol kerdezek de pl ha egy kategorianevre kattintok akkor behozza a kategoria oldalt a linkben a kategoria nevevel viszont eltunik a szuro igy
4. Portfolio rendezesnel nekunk fontos hogy bizonyos termekek elol legyenek. Viszont csak datum, nev, tag stb rendezesi lehetoseg van. A nev alapu az a "project title" akar lenni? Abba gondoltunk sorszamot rakni, ha csak jobbat nem ajanlotok ami eleg gagyin fog kinezni merthogy 001 stb vel fog kezdodni igy a title
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged