- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Tessék itt egy video, hozzá adtam egy új blokkot és ott már nem tudom előhozni azt a szerkesztő bárt. Pedig ugyanaza cikk.
Fent a cikk ahol a teljes bár van, míg alatta a plusz jellel hozzá adottnál már az másik jelenik meg. -
Taci
addikt
Igen, köszi, pont így csinálom most is. Csak így annyira "csúnya" (már amikor szerkesztem, mert a beépített 21-es (Twenty Twenty-One) témánál csináltam az üres template-et, és amikor a HTML blokkot szerkesztem, az csak egy nagyon szűk blokkba engedi beszúrni a tartalmat, ami elég viccesen néz ki
) , ezért gondoltam, rákérdezek, hátha van valami "szebb" módja. De végülis működik gond nélkül, szóval akkor nem nézegetem, csak hagyom dolgozni.
Köszi!@CharlieDrop: Nem tudom már átírni, HTML-ben van, (bőven) ezer feletti sor már több fájlból összeállítva, összekötve PHP-val, SQL-lel, scroll-ozás közben dinamikusan hozzáadott tartalommal. Ezt a közeljövőben nem fogom tudni újraírni - és még ez sincs kész. Na majd egyszer.
-
Flowtation
őstag
Köszi még egyszer. Megcsináltam így, viszont az adatbázist kétszer kellett csinálnom, mert nem lehet ua. a neve. Amikor az volt, akkor a wp telepítő azt írta, hogy telepítve van már, és egy ilyen régi-új hibrid jött létre, bejelentkezni se lehetett csak az elfelejtett jelszó funkcióval.
Szal a lényeg:
3. új adatbázis, ÚJ névvel
-
Flowtation
őstag
Köszönöm szépen, akkor el is mentem magamnak, hogy később se felejtsem el.
btw: én nagyon szívesen olvasnék minden wp-s témát, kezdőtől a komolyabb kódos részekig bezárólag. Várom, hogy beinduljon a dolog, nem vagyok profi wp-s, szóval tartalom készítésében nem igazán tudok segíteni, de ami esetleges oldal tesztelést, ilyesmit érint, abban szívesen.
-
adatfalo
senior tag
REST-API-t szeretettel várom én is, valamint az eddig felsorolt témakörök mindegyikét fontosnak tartom mert én is rengetegszer futok bele olyan ügyfélbe, akinek jót tenne ha előbb rendet tenne a fejében és egy ilyen cikk belinkelésével sok felesleges körtől óvnánk meg magunkat.
Én is szívesen beszállnék "vendég íróként" egy-két tutorial erejéig, rövidebb kód snippetek írásával, magyarázatával.
Esetleg az egyre nagyobb rajongó táborral rendelkező Oxygen Builderhez is tudnék leírással, tutorial videóval/cikkel szolgálni. -
törölt tag
Szerintem fontos lenne, hogy reálisabb képet kapjanak az emberek arról, hogy mire ideális, mire elfogadható, és nagyjából mire nem ajánlott a WP telepítése. ( nem szarkazmus-, nagyon sokszor előjön, hogy jóval többet várnak mint amit natív vagy akár több bővítménnyel értelmesen, magas színvonalon lehetne összekötni ).
A másik talán, hogy feltelepíteni egy WP-t egy dolog, weblapot készíteni meg egy teljesen más dolog. Itt is kiemelném, mik az előnyei és hátrányai annak ha valaki WP-vel dolgozik szemben akármilyen desktop összekattintóval, vagy a millió másik CMS és Offline generátorral.
Gyakori sokkhatás az új felhasználóknak, hogy mennyire előre kell gondolkodni már a sablon + pluginek kiválasztásánál, mert elég hamar bele lehet futni olyan limitációkba amiket később sokkal költségesebb módosítani, mint ha egy hozzáértőt választanak a komponensek kiválasztására. ( persze ez igényektől függő)
Szinte minden olyan oldalnál amit átveszek javításra, előfordul, hogy a problémák nagyrészt annak a származékai, hogy "menet közben" találták ki milyen komponensekkel dolgoznak.
Gyakori a nagymértékű és felesleges duplikáció, több plugin hasonló funkcióval amik csak lassítják az oldalt, ezeket gyakran lehetetlen kibogózni anélkül, hogy a fejlesztő saját találmányt építene az egyik másik pluginre, vagy egy must use bővítményt adna hozzá.
Cikk témákat biztosan találnék, motivációt nehezebben
-
-
Köszi sikerült!
Csak gyakorolni, ismerkedni kell, hogy melyik mappa fájl hol van kb mire jó mit csinál. Esetleg van vmi ilyesmi leírás, gyorstalpaló?Amikor plugin-t telepítek, nem nézi meg hogy az aktuális rendszerre rá megy-e? Vagy azért van a WEBmester, hogy ilyenekre is figyeljen?
Esetleg van tipped 25-30GB-os WP tárhelyre?, ami nem lehúzni akar, és 7/24-ben stabil, gyors. Az egyik jelöltem a versanus.hu
-
sz.j
nagyúr
Kipróbáltam elé, illetve mögé írva is az általad javasoltakat.
Amikor Flexy Breadcrumb kódja elé írtam a ?> a ( 'neve_after_primary_start' ); akkor már változtatható volt a php fájl, de így jelent meg a weboldalon, viszont utána írva ugyanazt a hibát írta ki mint eredetileg.
Amúgy köszönöm a fáradozásod.@ FeniX-
Köszi az infót, a javaslatod bevált.
-
sz.j
nagyúr
A Felhasználó-profilba előzőleg már próbáltam (alapértelmezettre majd magyarra és viszont), de semmi változás nem történt
Az oldal beállításnál nem találok ilyen lehetőséget ...Viszont előző hsz-ban pontatlan voltam, mert nem csak az ikonok megnevezése angol hanem a felső sorban lévő Switch to draft, a Preview és a Update is ...., viszont az egyes "ikoncsoportok" megnevezése (Szöveg, Média, Megjelenés, Beágyazások , kivéve a Widget-et) magyarul van.
-
rii
nagyúr
nekem "csak" kinézetet kell csinálnom ...
nem tudom ki fogja leprogramozni ... vagy WP sablont csinálni hozzá
erre a kérdésemre nem kaptam még választ.azt szeretném megkérdezni, hogy grasfikai tervezés során nekem mi dolgom van a bootstrap-pel? (Mert az at instrukciót kaptam, hogy figyeljek oda a bootstrap gridre, hogy mobilon is jól jelenljen meg)
én most csak PS-ben csinálom hogy milyen legyen.
két wordpress sablon alapján kell csinálnom, egyikből az alsó harmad meg a felső harmad, másikból meg kb. a közepe kell.csináltam a wordpress sablonokról screenshotot, és az alapján építem fel az oldalt - lehet hogy ezzel ki is merítem azt, hogy figyeljek a bootsrtap gridre?
-
sz.j
nagyúr
Először a Gutenberg-el próbálkoztam (asztali, telcsi), de képtelen voltam az oszlopok háttérszínét megváltoztatni ezért ezt követően a topikban javasolt táblázatos megoldással próbálkoztam, de annál meg a fentebbi hiba jelentkezett ....
De ha már a témánál vagyunk hagy kérdezzem meg, hogy Gutenberg szerkesztővel létrehozott oszlopok háttérszínét hogy lehet egyszerűen megváltoztatni?
-
Köszi! Gyanúsan nem csinált semmit. Pontosabban, rövidebb lett az excerpt, de hosszabb nem, plusz ugyanúgy minden formázást levett. Mint kiderült a content.php-ban van egy sor, amivel eltekerhetem a hosszát, hogy a teljes első blokk beleférjen:
<p><?php echo wp_trim_words( get_the_excerpt(), 50 ); ?></p>
Konkrétan a newsup sablonról van szó. Létezik, hogy a sablon felülírja a beállítást?
A kategóriák megjelenítését is csak a bejegyzés nézetben engedi kikapcsolni, a főoldalon nem. -
Köszi!
---
Ha egy lista van a bejegyzésben, azt a főoldalon folyó szövegként jeleníti meg. Létezik vmi trükkös köbverzió, hogy megmaradjon a lista jelleg? Ha nem is <ul><li> kóddal, de legalább egy "<br> - "-al szedje szét új sorokba. -
Skynet258
veterán
-
-
-
sz.j
nagyúr
A Insert Headers and Footers bővítménynél nincs </head> csak üres ablakok ..., vagy nem erre hanem a sablon style.css-jére gondolsz?
És ha ez utóbbira, akkor a teljes kódot kell beilleszteni vagy csak az egyedi azonosító számsort (“UA-XXXXX-Y”)?
-
Ez nekem kínai
Telepítéskor nem is kérdezett ilyesmit. Csak a honlap nevét, és egy user/pass párost kért az adatbázisszerver megadása után. Itt alapértelmezetten a belsőip:port jelenik meg.
Ez a Docker-el kapcsolatos korlátozás?Még azzal is küzdök, hogy a UPC routere a külső 80-as portját átdobja a belső 83-ra.
-
-
sz.j
nagyúr
-
FIREBLADE78
addikt
wp adminol belül volt,de nem jön be a wp admin,hanem ezt a képet adja be,amit feljebb linkeltem.
Pontosabban már ezt:
Hiba az adatbázis-kapcsolat létrehozása során
Ez azt jelenti, hogy awp-config.php
fájlban megadott felhasználónév és jelszó nem megfelelő, vagy nem lehet a(z)localhost
adatbázis-szerverrel kapcsolatot létesíteni, mert a tárhely-szolgáltató által üzemeltetett adatbázis-szerver üzemen kívül van.
A felhasználónév és a jelszó megfelelő?A kiszolgáló neve helyesen lett megadva?Üzemel az adatbázis-szerver? -
FIREBLADE78
addikt
Adatbázisba nem tudok belépni mivel nem enged be a jelszóval. Írtam a tárhelyszolgáltatónak,hogy csináljon valamit. Próbálkozok,köszi.
"
Itt a módosítás gombra kattintva a domain mellett lehetőségünk van az SSL tanúsítvány beállítására, amelyhez a következő feltételeknek kell teljesülnie:
prémium tárhelycsomaggal kell rendelkeznie nálunk,a domain a 024reg.com rendszerében kell hogy legyen regisztrálva,a domain DNS zónáját a 024reg.com névszerverei kell hogy kiszolgálják,a domain A rekordjai (pl. a valami.hu domain esetén a valami.hu és a www.valami.hu A rekordja) a tárhely IP címére kell, hogy mutassanak."
Tehát mivel ingyenes tárhely előfizetésem van,ami járt a domainhez,ezért szopok?
Hogyan tudom visszaállítani http-re?wp admin nem elérhető
-
sz.j
nagyúr
Biztos tudsz róla, hogy a Google nemrég jelentette be a közeljövőbe bevezetésre kerülő újabb algoritmusát a Core Web Vitals-t, ami a weboldalak három tulajdonságát méri.
Ezek ellenőrzéséhez letöltöttem a Chrome Web Vitals bővítményt ami egy hibát dobot az egyik weboldalunk összes oldalára. Ez a CLS, azaz a "vizuális stabilitás" azaz az elrendezéseltolódás.
Kérdésem az lenne, hogy meglehet ezt szüntetni és ha igen akkor azt hogyan lehetne.
Előre is köszi a választ
-
sz.j
nagyúr
Az mitől lehet, hogy ha a például a menüben a Kezdőoldalról a Redőny árak gombra kattintok, akkor a beállított oldalszélesség (conténer) ugrál/nagyobb lesz. [link]
Sajnos több menügombra kattintásnál is hasonló probléma van, de nem mindegyiknél.Előre is köszi a segítséget.
-
zseko
veterán
Akkor lehet megveszem ha valós, ezzel még nem buknék sokat, ha mégse jönne be az elképzelés (és mégis teljes értékű, nem demó, trial, vagy egyéb csökkentett verzió), bár akkor is furcsa Lifetime licence $31-ért, mikor a hivatalos oldalon $249.
Ja, az IIS-t észrevettem hogy szívás
(bár a mysql beszerzése problémásabb volt nekem, mint az IIS), aztán rátaláltam és megoldottam az XAMPP-al, az megcsinált mindent és működik. De holnap a munkahelyi gépen lehet ránézek a Local-ra is majd.
Gutenbergről amit láttam, ott kétszer annyi 1 csillagos értékelés volt, mint a többi négynél összesen. A többit nem ismerem, és bár ahogy olvasom, a Divinél is vannak hibák, a videón látott, elemek egyszerű méretezése és pozicionálása nekem így kezdőként tetszik. És ahogy nézem, ha az alap dolgokon kívül mást is szeretne valaki, akkor máris minden elég szépen fizetős minden, tehát előbb-utóbb belefutnék a vásárlásba. -
sz.j
nagyúr
Írtam az Ügyfélszolgálatnak amire az alábbi választ kaptam:
"Az imagemagick nem szükséges modul, csak gyorsabb / jobb minőségű képkonvertálást tesz lehetővé erre hívja fel figyelmét a wordpress.
Használatára van lehetőség, azt egyedi php.ini-vel tudjuk a tárhelyhez aktiválni az adott PHP verzióhoz, melynek xxxxxx Ft + ÁFA / alkalom módosítási díja van."
Valóban ennyire "jelentéktelen" az imagick PHP modul megléte? -
sz.j
nagyúr
Megnéztem a tárhelyen a PHP beállítási lehetőségeket, de konkrétan imagick modult nem találtam .. Esetleg nem a pirossal jelzett lenne az?
-
Köszi.
Itt akadtam el:
4, Nyissuk meg a PHPMyAdmint, majd importáljuk az előző szerverről származó adatbázis mentésünket az újonnan létrehozott adatbázisba. Ehhez a bal oldali listában az adatbázis nevére kell kattintani, majd felül az importálás gombot kell kiválasztani. Ezután nincs más hátra mint kitallózni a mentést és elindítani az importálást. A BackWPup alapértelmezetten a WordPress fájlok közé helyezi el a tömörített vagy tömörítetlen adatbázis mentést, tehát az archívum kicsomagolása után innen tudjuk kitallózni. Kézi mentés esetén értelemszerűen ott keressük, ahova a böngészőnk a letöltött fájlokat helyezi. Várjuk meg míg lefut az importálás, ha nincs hibaüzenet, akkor mehetünk tovább.
A BackWPup által letöltött zip file-t kellene importálni? -
neophyte79
tag
A kérdés annyi, hogy meg tudom-e ezt én magam csinálni? Videót láttam hogyan kell, de egyelőre a vállalkozás még nincs meg, így addig nem tudok lépni, csak ha a papír megvan. Nagyon egyszerű a dolog, van egy blog, onnan pedig link visz egy letöltésre, ami Barion + Paypal, a fizetés letöltés után pedig megy a számlázz.hu-ról aminek kell. Ha tudsz ebben segíteni, azt megköszönöm.
-
agoka07
senior tag
-
vond
MODERÁTOR
Húúú, sokat segítettél, köszönöm!
Közben elkezdtem olvasgatni a wpszaki.hu-t is. Sok hasznos dolog van ott is.
Tárhelyből mindenképp minimum VPS-t gondoltam, de lehet, hogy egy bérelt szerver lenne a legjobb. Bár az is igaz, hogy eleinte akár egy jobb féle, osztott tárhely is elég lenne. Nem lehet kiszámítani, hogy mennyire és milyen hamar fog felfutni a dolog.
tarhely.eu-n nézegettem a szerver bérléseket, illetve a tárhelyeket. Vannak külön WP-re optimalizált megoldások is. Ami igazság szerint jó lenne, mert én csak alap szinten értek ezekhez a webes dolgokhoz. Az is inkább az alap HTML/CSS kódolásban merül ki.
Meg az is jó lenne, ha lenne magyar support, meg gyors reagálás, ha valami gond van. Meg gondolom, sebesség szempontjából sem mindegy, hogy hol van a szerver/tárhely.
Ha megfizetjük, akkor felteszem elérhetőek olyan szolgáltatások, hogy minden ilyen optimalizálást, beállítást, frissítést elvégezzenek nekünk, ugye? Évi pár 10 ezer, akár 1-200 ezer forintnak lennie kell erre is. Különben nem ér semmit az egész.
Olvasgattam ilyen Wordpress védelmekről is. Nem tudom, egy ilyen szolgáltatás pl. mennyire hatékony, és működőképes.
Ami magát a hírportált illeti: Tudnál ajánlani pár olyan sablont, ami várhatóan elég sokáig elérhető lesz még, és megfelel minden mai követelménynek?
Köszi szépen!
-
spiritex
veterán
Beléptem a tulaj adminjába, úgy nézem ki van neki fizetve februárig.
IP-vel se megy, és a ping is időtúllépéses... Na hátha reggelre megjavul. De azért elvárná az ember egy szolgáltatótól, hogy valahogy tájékoztassa az ügyfeleket, vagy legyen egy honlap, ahol meg lehet nézni a szerverek állapotát...
Köszi, hogy ilyen későn is válaszoltál! -
kuyarashi
őstag
Köszi!
Én is Themeforestet szoktam nézegetni és pontosan a legtöbb letöltést és a folyamatos támogatottságot keresem. Ezek szerint ez már jó húzás volt. (Most úgy látom, hogy van WP e-Commerce is, de nem csak 2 és mindkettőt lepontozták. Ez valami drupalos cucc?) -
-
törölt tag
A tárhely szolgáltatást is elérte itthon a "nem divat dolgozni" trend. Most már az eddig normálisabbakra is 1-2 hetet várok teljesen alap full specifikus kérdésekre, én zártam a saját ticketem mert meguntam, hogy levegőnek néznek.
Egy WP-t kiszolgálni nem nevezhető már különc igénynek, mondjuk én néha kicsit meredekebbeket szoktam kérni, de azok is olyanok amik külföldön már évek óta sztenderdek...
Úgy néz ki aki nem akar lemaradni, de mégis fontos, hogy itthonról szolgálja ki az oldalait, az tanulhat meg fejlesztés mellett VPS-t adminolni sajnos...
Megtehetném, hogy viszek minden ügyfelet Google Cloudra, jó eséllyel ott sem kapok supportot, de effektíven itthon sincs, akkor már legalább a kapacitás olyan amilyen kell.
-
gozso
őstag
-
Taci
addikt
Köszönöm a részletes választ.
ott valami nagyon nem oké
Még most tanulom ezt az egészet, szóval elhiheted, még nagyon sok minden nem oké.Az SSL-plugint azért használtam végül, mert ahány helyen csak néztem, hogy kell kézzel beállítani, valami eltérés mindig volt a leírtak között, így arra gondoltam, hátha egy sokat telepített plugin legalább a biztosan megfelelő beállításokat adja.
Mert az oldalon, amit linkeltem, ez volt, ehhez képest viszont csak eltérő infókat találtam:RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} !=on
RewriteRule ^ https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]
(Mint írtam párszor, nekem ez a terület még új, egyelőre tanuló üzemmódban vagyok, szóval ha már tanulok, szeretném jól csinálni, csak nehéz, ha eltérő információk vannak.)Az Analytics-ot érintő szerkesztést is megcsináltam volna kézzel a PHP fájlban, a nehézséget az adta, hogy Multi Site hálózatról van szó, ahol lesz 20-30 (vagy több) aloldal, és nem akarnám mindegyiknek egyesével szerkesztgetni a fájljait. A plugin pedig automatikusan megcsinálja minden új aloldalra.
Vagy inkább mégis csináljam kézzel, ezzel is megszabadulva egy plugintól?Köszönöm!
-
sz.j
nagyúr
Ez volt az a beállítás ami megszüntette a lágy 404-es hibát, most már a linkre kattintva nem a kép hanem a szülőoldal jelenik meg ahol a kép eredetileg van.
(Máskülönben a Sugóban lévő angol nyelvű szöveg az alábbi:
"Redirect Attachments to Post Parent
This setting will redirect media attachment URLs back to their parent post. If you embed an image into a post/page and link it to the Attachment Page then this will redirect to the parent post when a visitor clicks on the image.")Köszönöm a segítségedet.
-
sz.j
nagyúr
Bocsi, hogy "nyaggatlak", de nem hagy nyugton a probléma .. Esetleg nem ez lenne az?
Mert a Súgó-ban az alábbi olvasható:"Mellékletek átirányítása a szülő oldalra
Ez a beállítás a média csatolmányainak URL-jét visszajuttatja a szülői üzenethez. Ha beágyaz egy képet egy bejegyzésbe / oldalba, és összekapcsolja azt a Mellékletek oldalával, akkor ez átirányítja a szülői bejegyzéshez, amikor a látogató a képre kattint."
-
sz.j
nagyúr
Esetleg nem ezek közül valamelyik (vagy minkét) opció lenne?
-
CharlieDrop
veterán
Hello Ismét.
A múltkori segítségedet mégegyszer köszönöm. Lenne egy újabb, már biztosan magamba fordultam és egyszerű lenne a megoldás, csak nem megy
A probléma a következő, WooCommerce rendeléshez kellene egy gombot tennem (ami eddig megy is), amire ha rákattintunk eldob egy másik oldalra pár adattal. Ez a nem WP-s oldalon form actionnel volt megoldva a változók POST-ban utaztak, ugye 1-1-ben nem lehet másolni a functions.php-be, mert kikukázza a form és /form sorokat.
Ha jól gondolom jQuery lenne a megoldás, de ha azt teszem bele, akkor kapok egy gyönyörű
Access to XMLHttpRequest at 'céloldal' from origin 'induló oldal' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
hibaüzenetet.
Hiába van benne a .htaccess-ben az Header set Access-Control-Allow-Origin "*" (csak tesztjellegel ilyen), ugyanúgy kapom a hibaüzeneteket.
Próbáltam a functions.php-ből add_action('init','függvény'); párossal, ahol a függvénybe ment a php header utasításával a fenti, de úgy sem jó.
Mi a túrót nem vehettem figyelembe? -
törölt tag
Extra addon miért kell, ezt nem értem?
Találtam közben pár oldalt, van, ahol korlátlan domain jár egy tárhelyhez, de általában minden oldal 99%-ban elérhető, SSD-t használnak, van email cím, stb.
Van valami ajánlott oldal? Magyar vagy külföldi? Vagy igazából mindegy, mert technikailag teljesen megbízhatóak?
Esetleg van valami, amire kell figyelni?Bocsánat, ha már off ez itt, eddig a sima .com oldalt használtam, a wordpresses domain-nel, de most szeretnék saját domaint, és teljesen kezdő vagyok.
-
Tehát igazából frissíthetek az angol nyelvű 4.9.10-re, mert közben a magyar 4.9.9-ben lévő fordítások megmaradnak?
Nem szeretnék manuálisan fájlokat törölni, ezért a WP Downgrade | Specific Core Version bővítményt használom. Itt csak beállítom mely verzióra frissítsen, és megteszi, mintha az lenne az éppen aktuális elérhető legújabb verzió. Így frissítettem a magyar nyelvű 4.9.9-re is, de a 4.9.10-ből csak angol van.
Bár a magyar nyelv ellenére még csomó menüpont angol nyelvű: Clients, Offer, Portfolio, Slides, Testimonials, Layouts, Templates. Ez vajon miért van? -
De akkor nem lesz magyar, nem?
A 4.9.10-hez van changelog, melyben felsorolják mely fájlok változtak. Lehet elég lenne csak ezeket a fájlokat felülírni a 4.9.9-es verziómban? Ezzel viszont gondolom nem fog változni a verziószám az adminban.
Az 5.2 már újabb PHP verziót is megkövetel úgy tudom. 5.x helyett 7.x-et. Ez azért már komolyabb felkészülést igényel, amit egyelőre még halasztanék.
-
SharpSA
veterán
Sajnos ez sem működik. Telepítve van a WooCommerce Table Rate Shipping by Mangohour bővítmény, mert ezzel lehet megadni a posta súly szerinti szállítási díjait. Ez bekavarhat az ingyenes szállításnak? Az lenne a cél, hogy bizonyos termékek ingyenes szállítással legyenek rendelhetők és persze ha már van ilyen termék a kosárban, akkor mindenképpen ingyenes lesz a szállítás.
-
sz.j
nagyúr
Erről az oldalról van szó [link]
A Frontier sablon style.css-ben eredetileg így van, onnét másoltam ki az érintett részt (a gyereksablonban lett átírva az értéke). Gondolom az egyik a Bejegyzések-é a másik meg az Oldalak-é, bár nem értek hozzá:.blog-view .entry-content {
padding-top: 4px;
padding-bottom: 4px;
font-family: Arimo, Sans-serif;
font-size: 14px;
font-size: 0.875rem;
line-height: 1.55;
}
.single-view .entry-content {
font-family: Arimo, Sans-serif;
font-size: 15px;
font-size: 0.938rem;
line-height: 1.6;
}
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Suzuki topik
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged