Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz qqzs #4643 üzenetére

Csak a hétköznapi szabályok érvényesek, azaz ne tölts fel óriási méretű képeket sehova, mindig méretezd át akkorára, amekkorára a tartalom megkívánja, ha lehet tömörítsd is, de ha ez kimarad nem baj, utólag is meg tudja oldani például a Swift Performance vagy a Shortpixel plugin is.

Írj releváns tartalmat, legyen gondosan formázva, használd megfelelően a h1,h2,h3 stb tageket, a képeknek mindig adj címet és töltsd ki az alt taget, a kulcsszavakat építsd be a tartalmadba, építs ki egy logikusan felépített belső link struktúrát, csak saját tartalmat tegyél közzé, ne másold senki írásait, mert ezt a Google elég erőteljes hátrasorolással bünteti. Ne legyen felesleges kulcsszóhalmozás, se black hat SEO taktikák, azaz például ne pakold tele a bejegyzést kulcsszavakkal, majd változtasd ezek betűszínét a háttérszínnel megegyezőre. Lehetne írni ezekről még napestig, nem véletlen, hogy a SEO külön iparág :)

Ha segítség kell benne, akkor érdemes feltenni a Yoast SEO plugint, ez minden bejegyzés/oldal létrehozásakor szépen írni fogja neked a javaslatokat, amiket érdemes követni ahhoz, hogy jó helyezéseket tudj elérni a keresőkben. Erről itt írtam: [link]

• Met

nagyúr

válasz qqzs #4643 üzenetére

Ez engem is érdekelne, főleg a képek méretezése, pl. a teljes szélességben megjelenő képek (fejléc, slider) méretére gondolok. Mi az a méret aminél nem érdemes nagyobbat használni.
    Grafikus vagyok, szeretek nagy felbontású képekkel dolgozni. :B

Új hozzászólás Aktív témák