Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Raspberry Pi
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Én is úgy tudom, hogy csak CSS-el oldható meg, bár régen használtam már komolyabban, lehet azóta bekerült. De ha nem akkor se bonyolult, adsz a text layernek egy saját class-t az "attributes" résznél, aztán annak a classnak pedig megadod CSS-ben a text-shadow értékeket. Itt egy generátor, hogy ne kelljen találgatni: [link]
A második kérdésre a válasz: Ha nincs rendszergazdai hozzáférésed a szerverhez és a tárhelyedhez járó panelen nincs PHP beállításokat módosító lehetőség, akkor nagy valószínűséggel a szolgáltatóval tudod csak lelevelezni ezen értékek megemelését, de nem minden esetben hajlandóak erre sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest