Hirdetés
- Modding és elektronikai kérdések
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- NVIDIA® driverek topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!)

Azonban akad gondom és problémám is... Most zúznám le a Bestiát, de elég kemény falba ütköztem. Igaz, csak 5x-6x próbáltam meg... és a mai napom is elég elcseszett volt...
Első dolgom volt, hogy átböngésztem a topicot az ezzel kapcsolatos infók után. Meg is találtam, a vége felé már én is így kezdtem dolgozni, magamtól is, de meguntam...
Hozzátartozik, hogy hardon játszom, és Abigail-t nem volt szívem megölni azok után... Nameg a Tiszteletes egy féreg, már első ránézésre is, majd kap az arcára.De még a Bestia a probléma... Az a bizonyos "Fájdalom" effektus, amikoris Geralt képtelen bármit is tenni, és elevenen eszik a dögök. Hiába a Fecske, a Rőtbagoly, a Hóvihar, a Civa-akármi olaj, mindig megmurdelek.
Holnap újrapróbálom ezzel a taktikával teljesen már, és meglátjuk...Fejlesztésről annyit, hogy eléggé odafigyelve, végiggondolva rakogatom a pötyiket. A fő képességekre és az acélkardra is. Már egész jól áll.
Azonban a jeleket teljesen hanyagoltam(a használatuk nem), de azt hiszem hiba volt
Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen 
Ennyit rólam. Most jöjjön a játék
Ha én oda ahova koszos játékkal jutottam, mindenféle patch nélkül.... és utána már az eredeti játék van fent a gépen.... akkor ha azt teljesen felpatchelem és belerakom a "koszos" mentéseim, vajon működni fog?Én nagyon valószínűnek tartom, ha mégsem, akkor is inkább a patch-differencia miatt. De egy kis ilyen irányú tapasztalat jól jönne.
TDU-nál is működött, ami logikus is, hosz a mentést a játék hozza létre, nem a kreki, hiába van megpiszkálva, ebbe nem zavar be... Remélem
Aktív témák
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Modding és elektronikai kérdések
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Thinkpad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i5-1240P T550 24GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Dobozos ASUS TUF A15 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 140W (8 GB) Garancia
- Lenovo Thinkpad X390 (i5 8th, 8 GB , 250 GB SSD) AkciÓÓ
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen