Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!)

Azonban akad gondom és problémám is... Most zúznám le a Bestiát, de elég kemény falba ütköztem. Igaz, csak 5x-6x próbáltam meg... és a mai napom is elég elcseszett volt...
Első dolgom volt, hogy átböngésztem a topicot az ezzel kapcsolatos infók után. Meg is találtam, a vége felé már én is így kezdtem dolgozni, magamtól is, de meguntam...
Hozzátartozik, hogy hardon játszom, és Abigail-t nem volt szívem megölni azok után... Nameg a Tiszteletes egy féreg, már első ránézésre is, majd kap az arcára.De még a Bestia a probléma... Az a bizonyos "Fájdalom" effektus, amikoris Geralt képtelen bármit is tenni, és elevenen eszik a dögök. Hiába a Fecske, a Rőtbagoly, a Hóvihar, a Civa-akármi olaj, mindig megmurdelek.
Holnap újrapróbálom ezzel a taktikával teljesen már, és meglátjuk...Fejlesztésről annyit, hogy eléggé odafigyelve, végiggondolva rakogatom a pötyiket. A fő képességekre és az acélkardra is. Már egész jól áll.
Azonban a jeleket teljesen hanyagoltam(a használatuk nem), de azt hiszem hiba volt
Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen 
Ennyit rólam. Most jöjjön a játék
Ha én oda ahova koszos játékkal jutottam, mindenféle patch nélkül.... és utána már az eredeti játék van fent a gépen.... akkor ha azt teljesen felpatchelem és belerakom a "koszos" mentéseim, vajon működni fog?Én nagyon valószínűnek tartom, ha mégsem, akkor is inkább a patch-differencia miatt. De egy kis ilyen irányú tapasztalat jól jönne.
TDU-nál is működött, ami logikus is, hosz a mentést a játék hozza létre, nem a kreki, hiába van megpiszkálva, ebbe nem zavar be... Remélem
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Crimson Desert
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Dell Inspiron N5010 i5 M520/4 GB RAM/Radeon HD5650/128 GB SSD laptop
- Logitech G920 PC/Xbox kormány.
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen