Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én is végre valahára kiélhetem magam eme csodás játékban. Annyira teteszik, hogy még az Oblivion-t, a TDU-t, és a Crysis-t is hanyagolom, teljesen(!)

Azonban akad gondom és problémám is... Most zúznám le a Bestiát, de elég kemény falba ütköztem. Igaz, csak 5x-6x próbáltam meg... és a mai napom is elég elcseszett volt...
Első dolgom volt, hogy átböngésztem a topicot az ezzel kapcsolatos infók után. Meg is találtam, a vége felé már én is így kezdtem dolgozni, magamtól is, de meguntam...
Hozzátartozik, hogy hardon játszom, és Abigail-t nem volt szívem megölni azok után... Nameg a Tiszteletes egy féreg, már első ránézésre is, majd kap az arcára.De még a Bestia a probléma... Az a bizonyos "Fájdalom" effektus, amikoris Geralt képtelen bármit is tenni, és elevenen eszik a dögök. Hiába a Fecske, a Rőtbagoly, a Hóvihar, a Civa-akármi olaj, mindig megmurdelek.
Holnap újrapróbálom ezzel a taktikával teljesen már, és meglátjuk...Fejlesztésről annyit, hogy eléggé odafigyelve, végiggondolva rakogatom a pötyiket. A fő képességekre és az acélkardra is. Már egész jól áll.
Azonban a jeleket teljesen hanyagoltam(a használatuk nem), de azt hiszem hiba volt
Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen 
Ennyit rólam. Most jöjjön a játék
Ha én oda ahova koszos játékkal jutottam, mindenféle patch nélkül.... és utána már az eredeti játék van fent a gépen.... akkor ha azt teljesen felpatchelem és belerakom a "koszos" mentéseim, vajon működni fog?Én nagyon valószínűnek tartom, ha mégsem, akkor is inkább a patch-differencia miatt. De egy kis ilyen irányú tapasztalat jól jönne.
TDU-nál is működött, ami logikus is, hosz a mentést a játék hozza létre, nem a kreki, hiába van megpiszkálva, ebbe nem zavar be... Remélem
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg az Ezüstkardot is. Ez ugye nem gond, ráér még? Nincs is még meg, de már van két kék meteorit darabom. Alig várom, hogy meglegyen