- Milyen széket vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Üdv
Szeretnék köszönetet mondani Winner_hun barátomnak a munkájáért
Történet:
Egyre növekvő hangtechnikám egyre nagyobb hangváltókat "eszik".
Piacon ekkora teljesítményben már igen borsos áron készítik el igényre ezeket.
Mivel értek hozzá és alapanyag is beszerezhető,így magam készítek hangváltót.
De akárhogy is kutattam,a számításaimhoz nem kapható megfelelő csévetest.
Próbálkoztam programokkal,de mind rendszerint 20% körüli eltéréssel hozott eredményt.
Szükségesnek láttam, hogy légmagos maradjon a csévetest és elektromágnesességre teljesen érzéketlen. Ekkor jött a fa ötlet
Így megkértem Winner_hun-t,hogy segítsen és szabadidejében készítsen nekem csévetesteket. Tudtam előre,hogy profi munka lesz! De mikor elkészült még ennél is jobban nézett kiEl is dicsekedtem és elismerését küldik,akiknek megmutattam!
Szeretném ezúton is megköszönni kiváló munkáját
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest