Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Upo
addikt
válasz
András. #10464 üzenetére
A $WINDOWS.~TMP mappába a telepítő dvd van bele letöltve, setup.exe-vel, mindennel együtt. Ahol a setup.exe van, az a telepítő gyökérkönyvtára. El lehet tenni, windows alól bármikor lehet vele telepítést indítani. A mostani rendszernek nem kell már, törölhető, nem recoverynek használja.
Nem az sd-vel volt gond hanem a sebességével. Lassú sd-vel pendrive-al lassú lesz, gyorssal gyorsabb.
Ha azt választod hogy nem tartson meg semmit a régi rendszerből akkor gyorsan kész van, ha mindent meg akarsz tartani a régi rendszerből akkor nem is olyan rossz ez az idő, van akinél tovább tart.
A telepítési művelet nagy terhelést jelent a gépnek, a melegedés természetes, gyártó válogatja hogy mennyire jól oldja meg a hűtési rendszert. Ha hiba nélkül lefut egy telepítő akkor nincs gond, jól kihozza a hardver gyengélkedését, hibáit. A normál üzemben hiba nélkül dolgozó gépen is jöhetnek elő hibák telepítésnél, ami gyengélkedő hardverkomponenst is jelezhet (vagy csak simán driver hiba).
Microsoft tool-al elkészített bootolható pendrive-ról a legjobb telepíteni. Annál lassabb, ha ugyanerről win alatt indítjuk a telepítést. Ha a microsoft tool-al nem telepítőt gyártunk, hanem alapértelmezés szerint rendszerfrissítést indítunk, az már sokkal lassabb, valamiért olyankor a letöltés is lassabb mintha telepítőt csináltatnánk vele. A legrosszabb meg, ha a windows automata frissítés által jött frissítést engedjük rá, bár ez vetekszik az előzővel rosszaságban. Ilyenkor még kell egy szerencse is, mert nem elég hogy lassú, de sokszor meghiúsul a telepítés valami fantom hiba miatt (tele a net az ilyenekkel). -
pècsimunkás
addikt
válasz
András. #10457 üzenetére
Köszi ! Egyszer gondoltam rá , hogy vegyek valami olcsóbbat , de egyelőre nem èrzem szüksègesnek . Hètvègèn viszont vettem hozzá egy nègyes USB hubot . 6 euró volt nèmetben a MM - ban . Kevès az 1 USB csati . Mikor vettem , gondoltam , hogy elèg lesz a micro ès a normál USB , de akkor mèg nem tudtam , h a micro csak töltèsre jó
.
-
-
pècsimunkás
addikt
válasz
András. #10444 üzenetére
A te tableteden volt fólia ? Az enyémen nem . Bár , a boltban ahol vettem , nagyon erősködtek , hogy : van rajta , meg , hogy kell , hogy legyen rajta " ... De , ha szépen le is van valami fóliázva gyárilag , a kameránál akkor is észre lehet venni a fóliát . A fólia kiemelkedik picit . Itt ilyent nem láttam .
-
NoMagix
addikt
válasz
András. #10401 üzenetére
Igen, bár én még 8.1-el kaptam 2-3 nap után frissítettem win10-re.
MicroSD kártyát ebay-ról rendelj a megfelelő helyről esetleg innen, és 64gb elég lesz egy darabig jegyzetelni és szerkeszteni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest