Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
András.
tag
Ha életem hátralevő részében csak egy tanácsot adhatnék, ez lenne az: soha, SOHA ne adjatok meg SD kártyát a rendszerfrissítés helyeként, ha az tárhelyhiányra panaszkodik. Én megtettem, és kereken hét órán át tartott a rendszerfrissítés. A gép közben tűzforró is volt, remélem ez nem okozott károsodást semmiben.
Továbbá a kártyán megjelent egy $WINDOWS.~TMP nevű, eléggé méretes mappa. A neve alapján ideiglenes fájlokra gyanakodnék, de a tartalma inkább arra utal, hogy az SD kártyámból recovery partíciót csinált a gép. Gondolom nem érdemes a mappát törölni.
Legalább áthelyezhetem egy USB adattárolóra úgy, hogy szükség esetén továbbra is használható legyen recoveryként? Ha még egyszer SD kártyáról kell rendszert telepítenem, inkább leugrom valahonnan.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest