- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyázhoz
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Analóg fényképezés
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Ugyan senki nem kérdezte, de leírom, hátha valakinek jól jön.
Lark Ultimate 8i tabletem van, amin ugye Windows 8.1 Binggel rendszer volt előtelepítve. Korábban nem tudtam frissíteni Windows 10-re, mert a 16GB-os táhelyen nem tudtam annyi helyet felszabadítani, hogy a telepítő lefusson (a külső tárhelyre se tudott rákérdezni, mert hibával kilépett)
A legújabb Windows 10 kiadást, a novemberi frissítéssel kiadottat (1511-es verziójú, 10586 build), már aktiválhatjuk Windows 7, 8 és 8.1 kulcsokkal is. Tegnap kipróbáltam és sikerült is a tiszta telepítés, majd a Windows is aktiválódott.
Egyedüli hátránya a tiszta telepítésnek, hogy elég sok mindent nem ismert fel a Windows. Nem működött az érintőképernyő, nem mutatta az akkumulátor állását, stb. A WiFi szerencsére ment. A Windows Update ugyan pár eszközhöz letöltötte a meghajtóprogramokat, de nem mindenhez. Szerencsére a Lark tablet topikban találtam egy ZIP-et az összes meghajtóval, így már minden működik.
Előtte persze csináltam 8.1 visszaállító USB-meghajtót, illetve teljes rendszermentést is az összes partícióról. Szerencsére nem kellett egyiket se kipróbálnom
.TLDR : 10586-os Windows 10-nél kihagyható az Upgrade, tiszta telepítés után is aktiválódik, de a telepítéshez kell külső billentyűzet, egér és a meghajtóprogramok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.