Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Köszi a választ! Szerintem is jó áron van, nem nagyon találtam ilyen áron jobbat.
(#7946) arnd: Kijelző nem igazán számít. Barátnőmnek lesz. Tanár és portfóliót ír, 1-1 lyukas órában kis írkálás, neten némi kutakodás. Szempont inkább, hogy gördülékeny legyen és könnyen tudja szállítani. Itthon van laptop, szóval csak másodlagos kütyünek kell.
(#7950) Fred23: Tudom, hogy jönnek fel a kínaiak és ma már nem feltétlenül gagyi minden, ami tőlük jön, sőt. Viszont nekem kell az, hogy legyen egy biztos magyar garancia, ha bármi van a géppel, akkor számíthassak rá. Ezért feltétel nekem a magyar üzlet. Persze lehet, hogy ez az én szűklátókörűségem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP notebook topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (ELKELT)
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest