Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ha már megszólítottál, akkor próbálok valamit mondani.
Szerintem ezekkel a feltételekkel nem fogsz semmit találni, bár cáfoljon meg valaki, ha tévedek.
Az első dolog a dual boot, ezzel ha jól tudom akkor csak a kínai gyártmáyok maradtak bent a pakliban. Sokat nézelődtem, sokmindennel találkoztam már, de kínai tabon wacom (vagy hasonló) ceruzást még nem láttam.
A másik, bár kisebb dolog a hdmi kimenet, a mai vezeték nélküli világban már nem akkora követelmény, a legtöbb wifis tv támogatja a képátvitelt. Ha monitorra kellene kötni akkor esetleg miracast dongle féle eszköz is jó lehet, arra sem kell hdmi.
Úgyhogy szerintem vagy a wacomot vagy a dual bootot hanyagolni kéne, akkor van választék, és akkor ezek közül kellene a hdmi kimenetesekre szűrni.Csak windows-osból vannak pl. a samsung ativ pc-k, de abban vannak még régi z27.. atom procisak is, azt szerintem már annyira nem kellene erőltetni, de vannak akár i5-el is. Van még a surface pro széria, esetleg wacom cintiq-ből van ami önálló tab is, ezekhez sokat kell gyűjteni. Van még pl. toshiba encore 2 write 8" és 10"-ban is, amazonon pl. lehet rendelni. Nem olcsó, plusz rájön a postázás és a vám-áfa amerikából. Asus vivotab note 8 lenne még jobb áron de se android se hdmi.
Ha sürgős akkor erősen kompromisszumos a dolog, ha nem akkor várni kell és bízni a kínai innovációban.
És akkor még nem is beszéltünk a vesszőparipámról, ami pl. a hdmi használatnál gyakran követelmény, hogy külön csatlakozón lehessen tölteni és használni az OTG-t. Ami vagy a microusb melleti töltő csatlakozó, vagy láttam olyan megoldást, hogy a micro hdmi mellett van még egy full usb aljzat a perifériáknak (jellemzően 10" környékieken). Na ez még nehezebb dolog, és a specifikációkban se nagyon szokták emlegetni, a termékfotókról kell jellemzően kimazsolázni hogy milyen aljzatok vannak rajta, vagy van-e olyan kép a töltőről ahol látszik a dugója.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest