Hirdetés
- OLED monitor topic
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ha már megszólítottál, akkor próbálok valamit mondani.
Szerintem ezekkel a feltételekkel nem fogsz semmit találni, bár cáfoljon meg valaki, ha tévedek.
Az első dolog a dual boot, ezzel ha jól tudom akkor csak a kínai gyártmáyok maradtak bent a pakliban. Sokat nézelődtem, sokmindennel találkoztam már, de kínai tabon wacom (vagy hasonló) ceruzást még nem láttam.
A másik, bár kisebb dolog a hdmi kimenet, a mai vezeték nélküli világban már nem akkora követelmény, a legtöbb wifis tv támogatja a képátvitelt. Ha monitorra kellene kötni akkor esetleg miracast dongle féle eszköz is jó lehet, arra sem kell hdmi.
Úgyhogy szerintem vagy a wacomot vagy a dual bootot hanyagolni kéne, akkor van választék, és akkor ezek közül kellene a hdmi kimenetesekre szűrni.Csak windows-osból vannak pl. a samsung ativ pc-k, de abban vannak még régi z27.. atom procisak is, azt szerintem már annyira nem kellene erőltetni, de vannak akár i5-el is. Van még a surface pro széria, esetleg wacom cintiq-ből van ami önálló tab is, ezekhez sokat kell gyűjteni. Van még pl. toshiba encore 2 write 8" és 10"-ban is, amazonon pl. lehet rendelni. Nem olcsó, plusz rájön a postázás és a vám-áfa amerikából. Asus vivotab note 8 lenne még jobb áron de se android se hdmi.
Ha sürgős akkor erősen kompromisszumos a dolog, ha nem akkor várni kell és bízni a kínai innovációban.
És akkor még nem is beszéltünk a vesszőparipámról, ami pl. a hdmi használatnál gyakran követelmény, hogy külön csatlakozón lehessen tölteni és használni az OTG-t. Ami vagy a microusb melleti töltő csatlakozó, vagy láttam olyan megoldást, hogy a micro hdmi mellett van még egy full usb aljzat a perifériáknak (jellemzően 10" környékieken). Na ez még nehezebb dolog, és a specifikációkban se nagyon szokták emlegetni, a termékfotókról kell jellemzően kimazsolázni hogy milyen aljzatok vannak rajta, vagy van-e olyan kép a töltőről ahol látszik a dugója.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest