Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ha már megszólítottál, akkor próbálok valamit mondani.
Szerintem ezekkel a feltételekkel nem fogsz semmit találni, bár cáfoljon meg valaki, ha tévedek.
Az első dolog a dual boot, ezzel ha jól tudom akkor csak a kínai gyártmáyok maradtak bent a pakliban. Sokat nézelődtem, sokmindennel találkoztam már, de kínai tabon wacom (vagy hasonló) ceruzást még nem láttam.
A másik, bár kisebb dolog a hdmi kimenet, a mai vezeték nélküli világban már nem akkora követelmény, a legtöbb wifis tv támogatja a képátvitelt. Ha monitorra kellene kötni akkor esetleg miracast dongle féle eszköz is jó lehet, arra sem kell hdmi.
Úgyhogy szerintem vagy a wacomot vagy a dual bootot hanyagolni kéne, akkor van választék, és akkor ezek közül kellene a hdmi kimenetesekre szűrni.Csak windows-osból vannak pl. a samsung ativ pc-k, de abban vannak még régi z27.. atom procisak is, azt szerintem már annyira nem kellene erőltetni, de vannak akár i5-el is. Van még a surface pro széria, esetleg wacom cintiq-ből van ami önálló tab is, ezekhez sokat kell gyűjteni. Van még pl. toshiba encore 2 write 8" és 10"-ban is, amazonon pl. lehet rendelni. Nem olcsó, plusz rájön a postázás és a vám-áfa amerikából. Asus vivotab note 8 lenne még jobb áron de se android se hdmi.
Ha sürgős akkor erősen kompromisszumos a dolog, ha nem akkor várni kell és bízni a kínai innovációban.
És akkor még nem is beszéltünk a vesszőparipámról, ami pl. a hdmi használatnál gyakran követelmény, hogy külön csatlakozón lehessen tölteni és használni az OTG-t. Ami vagy a microusb melleti töltő csatlakozó, vagy láttam olyan megoldást, hogy a micro hdmi mellett van még egy full usb aljzat a perifériáknak (jellemzően 10" környékieken). Na ez még nehezebb dolog, és a specifikációkban se nagyon szokták emlegetni, a termékfotókról kell jellemzően kimazsolázni hogy milyen aljzatok vannak rajta, vagy van-e olyan kép a töltőről ahol látszik a dugója.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Witcher topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Apple asztali gépek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest