Hirdetés

  • Itt a Logitech Keys-To-Go 2

    ph A táblagépekhez és más kisebb méretű mobil eszközökhöz szánt billentyűzet háromféle színben lesz megvásárolható.

  • Elden Ring - Shadow of the Erdtree teszt

    gp Több, mint két évet kellett várni az Elden Ring első, és valószínűleg egyetlen kiegészítőjére. Megérte vajon a várakozást?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz tjb007 #6270 üzenetére

    Ez tök állat :)

    Na most aztán legyen okos aki most akar táblagépet venni! A wayteq-et eladtam, mert halálra idegesített a kukarobi a dadogásával meg a hülyeségeivel. Úgy terveztem, lesz ami lesz meghirdetem és ha elment, veszek helyette W8.1-es táblát. Erre nem elvitték pár nap alatt? Volt nagy öröm, az asszony meg a képembe tolta a kérdést, hogy tulajdonképpen minek is kell nekem a táblagép? Azért hogy reggel azon olvassam el a bizonyos helyen a híreket? Arra ott akár az 5"-os telefonom is (való igaz megoldható elég jól, jobban mint a wayteq-en tudtam sokszor), amúgy meg minden másra ott az asztali gép, ha már úgyis egész nap itthon vagyok mostanában. Teljesen elbizonytalanodtam, hogy tényleg akkor minek is nekem az x-edik kütyü itthonra?
    Erre most jönnek a csábító ajánlatok, közben rátalálok a retina kijelzős meg amúgy is tök jó paraméterekkel nyomuló china tabletre, de ott mocorog a kisördög is, hogy minek is ezek a nagy leárazások mindenütt??? Csak nem készül valami trükk azokban az üstökben? Elvégre most volt/van a Computex ahol ki tudja mikkel álltak vagy majd állnak elő a gyártók, amikkel a most piacon lévő W8.1-es táblákat lesöprik a piacról!
    Most akkor vegyem ne vegyem? Várjak pár hetet, hogy lássuk milyen újdonságokat tolnak ki a kirakatokba bevezető áron? Vagy 2 szék közül a pad alá esek, ha most nem használom ki ezeket az akciókat?
    Na nem semmi ez a bizonytalanság, miközben tényleg nincs igazából akkora szükség egy táblagépre csak azért, hogy itt pihenjen az asztalon és boldogítson a tudat, hogy nekem van és használhatnám, ha akarnám :D

Új hozzászólás Aktív témák