- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Hagyjátok már abba. Nem kell ennyire f*sni a 16/1 tablettől.. Szépen le kell tiltani a frissítéseket,és máris van 5 GB szabad hely. Pár hét használat után ha nincs baja a gépnek,lehet törölni a recovery particiót,további 5GB tárhelyért. Csak egy pendrive kell, hogy azon pihenjen a visszaállításhoz szükséges cucc,és kész. 10GB meg bőségesen elég átlag felhasználásra.
Persze ezzel nem azt mondom,hogy bárki vegyen ilyet,de akinek nincs pénze,vagy nem szán többet nagyobbra,és nem nagyok az igényei,az nyugodtan vegye meg,maximum rájön,hogy ez kevés lesz neki. Nekem amire kell,arra jó,csak sajnos hibásat fogtam ki,és most garanciában pihen.
Aki megteheti,az inkább vegyen legalább 32 gigásat,aki nem,az ne féljen,tabletnek így is jobb (nekem legalábbis) mint egy droidos.Annak mobilon a helye,nem tableten. (szerintem)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 2-in1 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest