Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Lark ultimate 8i tulajoktól kérdezném: Az akku kezelése nálatok is meg van hülyülve? Kezd idegesíteni,hogy akár 40% akkunál gondol egyet,és kikapcsol.De ráadásul nem leállítással,csak egyik pillanatról a másikra sötét.. Kapcsolnám vissza,akkor meg betöltés közben.. De most már ráadásul a 1.5A-es Sony töltőn is megadja magát..
Szerintem ez így baromira nem normális,de nem tudom,hogy adjam így le garanciába,mert ott gondolom nem fogják nekem 1-2 órát folyamatosan nyomkodni. ha meg csak időnként ébresztem fel alvó módból,akkor le tud mászni 0%-ra,hogy leálljon rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Revolut
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest