Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Lark ultimate 8i tulajoktól kérdezném: Az akku kezelése nálatok is meg van hülyülve? Kezd idegesíteni,hogy akár 40% akkunál gondol egyet,és kikapcsol.De ráadásul nem leállítással,csak egyik pillanatról a másikra sötét.. Kapcsolnám vissza,akkor meg betöltés közben.. De most már ráadásul a 1.5A-es Sony töltőn is megadja magát..
Szerintem ez így baromira nem normális,de nem tudom,hogy adjam így le garanciába,mert ott gondolom nem fogják nekem 1-2 órát folyamatosan nyomkodni. ha meg csak időnként ébresztem fel alvó módból,akkor le tud mászni 0%-ra,hogy leálljon rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- One mobilszolgáltatások
- Crimson Desert
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- Autós topik
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2025) 11" M3 Wi-Fi 128GB & 256GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest