Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Szeretném a laptopomat egy tablettel kiváltani. Már pár napja keresgélek, de gondoltam megkérdezem, hátha van még valami jó, ami elkerülte a figyelmemet.
Elvárások:
10-12" FullHD
4GB RAM
128GB SSD (?)
Z37xx proci lenne a legjobb a passzív hűtés és az alacsony fogyasztás miatt
Árban max 150k kiegészítőkkel együtt, csak a tablet legyen mondjuk 120k, ami minimálisan lehet több ha megéri. Elsősorban itthonról vennék használtat, de mivel nincs választék, ebay-ről is jó.Először a Dell Venue 11 Pro-t néztem ki, de az i3/i5 proci miatt egyelőre inkább nem erőltetném, hátha van jobb. Aztán találtam a HP ElitePad 1000-et, amiből viszont a 128GB-os nehezen jön ki a megadott keretből. Van belőle viszont 64GB-os, de valamelyik tesztben azt olvastam, hogy kevesebb mint 25GB szabad hely van rajta, ami elég kevésnek tűnik.

Van valami más ebben az (ár)kategóriában, ami megfelelne az elvárásaimnak, vagy marad az ElitePad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- újszerű iPad Air (5. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke Apple ajándék tok
- Szép állapotú Apple iPad Pro 6 gen M2 128GB, 12 hónap garancia!
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest