Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bogyó bá'
nagyúr
válasz

30z.Samu

üzenetére
						Alcor BT-80, én ezt használom. Kicsit szokatlan a kiosztása, de egy-két nap után el lehet vele lenni. A tok nagyon passzos, épphogy bele lehet passzírozni a Miix2 8-at. Nekem kényelmes, szeretem. Van még hozzá egy kisméretű A4Tech BT-s egerem is, így a kettővel együtt simán AutoCadezni is tudok terepen...
szerk: maga a billentyűzet a tokból kivehető, 4 db mágnes tartja a helyén. Kicsit vastag a cucc, de véd is rendesen. Erdélybe viszem magammal a motoron, tanktáskában: erre fogom esténként lementeni a fotóimat, videóimat.
 - 

han_lev
senior tag
válasz

30z.Samu

üzenetére
						Nekem meg azt csinálja mostanában, hogy nem megy fel 100% ra. 97 körük megáll.. és nem töltődik..
Más:
Megint aktiválási probléma. A működését nem befolyásolja, csak idegesít.
Mit tudok tenni? Ebben az esetben ugye az aktiváló kód nincs is elmentve gyárilag sehova...?
Új win? Megoldaná szerintetek?Csak ugye akkor a drivereket le kell előtte mentenem.
 - 

motrola
aktív tag
válasz

30z.Samu

üzenetére
						Simán megy nekem itt a háttérben a webrádió böngészés közben. A biztonsági kamerák képe is a háttérben egy programon. Winamp nincs a gépen de nem szokott a youtub sem szaggatni csak a rádió hangját szoktam kinémítani. Nem egy erőgép, Asrock E35mM1 Alaplap, 4GB RAM, alaplapi VGA.
A filmek is lejátszhatók akár teljes képernyőn is. - 

NGA
addikt
válasz

30z.Samu

üzenetére
						Az nem tetszett benne, hogy olyan ék alakú, de a tokban egész jó lett. Maga a cucc elég gyors, a kijelző gyönyörű, jól bírta az akksi is, és elfogadható hangja volt. Stabilan vitte a Miracast-ot is, és elég gyorsan futottak rajta az alkalmazások. Mondjuk már kifutó széria, de egyenlőre nincs jobb cucc, mint ez.
 - 

cidalain
veterán
válasz

30z.Samu

üzenetére
						Nem, ott meg nem tartunk. Rendes asztali gepeink vannak. (Upc szerelok is samu 10-essel rohangalnak egyebkent)
Ez az elso fecske csak a cegnel, tesztgep.De nagyon ugy tunik, hogy ki fogja valtani a terepi laptopokat, mert kisebb, egyszerubb, gyorsabb, olcsobb, tovabb birja, es mindent tud amire szuksegunk van.
Radugni egy muszerre, es ezzel felkonfiguralni sokkal jobb, mint laptoppal szorakozni. Osszessegeben pozitivan csalodtam.Rendeltem hozza gyari flip cover tokot cerkaval, azzal egyutt lesz azigazi.
 - 

TedThomas
aktív tag
válasz

30z.Samu

üzenetére
						Mondjuk mert sokkal gyorsabb mint a 7. Kevesebb erőforrást használ. Ez egy jó gépen nem jön ki annyira de én általában egyből felrakom az új windowsokat és a 8 megjelenésekor egy elég régi gépem volt és érezhetően gyorsabb, pörgősebb lett.
A másik pedig azért, amiért mindenki megveszi a szifon 6-ot amikor semmi baja nincs az 5-nek.
Új és váóóóó, kell
szerk: Hogy valami értelmeset is írjak.
Például nekem tetszik a beépített skydrive, windows live login ami megjegyzi a beállításokat.
És a csempék is tetszenek nekem első perctől kezdve. Nem hiányzik a start menü. Kövezzetek meg
 - 

zoltan6
addikt
válasz

30z.Samu

üzenetére
						jól fogsz vele járni,nekem is miix 2 8 van és nagyon szeretem,páromnak android tablet van,de azt már párszor kivágtam volna szivesen a 4.-ről,ég és föld a két rendszer.telóm androidos s4 (csak azért mert jó áron jutottam hozzá) pedig egy win-es telót kipróbáltam volna szivesen.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
 - Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
 - Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
 - Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
 - BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel

- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szokni kell.
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)