Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
Bocsi, lehet félreérthető volt a "mér" miatt.
már-t akartam írni. Vagyis : igen a wifi meg a kékfog tényleg alapfelszereltség.Az hogy az atomokban integrálva van, azt nem tudtam, azt tudom, hogy a VGA integrált az biztos.
Nekem nem hiányzik a 3G. A kolléga mondta hogy neki olyan kell amiben legalább 3G van, erre mondtam, hogy abban már van wifi és Bluetouth is. én sem láttam még olyat, hogy ne legyen, bár valamikor az őskorban... lehet.
De ha az embernek van mobilja, akkor azon manapság már alap hotspot, és ott lehet internetet osztani. Persze erős aksi kell hozzá. No lehet kényelmi szempont is a 3G, de akkor már nem keres az ember olcsó tabletet, mert ha van lé külön internetkártyára, akkor van okmolyabb tabletre is (azt hiszem, bár ezalól is lehetnek kivételek, senkit sem szeretnék megsérteni )
Szóval: béke van

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- iPad Pro 12.9" M1 256GB 2021 - touchpad keyboard, pencil 2 - full, garancia (116)
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest