Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
pengwin
üzenetére
A proci stimmel, a dual boot stimmel.
Nos elvileg a win miatt vettem. A driverek rajta vannak .. valahol.. és távlati célom, hogy az androidot majd valmikor leszedem róla, medrt minek. Arra ott a jó kis teló. soha nem fogok kilépni, belépni zöldrobottal. SOk idő, és nincs értelme. Szépen megy rajta a win, de a tárhely miatt kellene.Win 7 alatt már rég átparticionáltam volna, bár azt mondják, hogy a biosz ne piszkáléjam. Valahol ott van beállítva a dualboot. MAga a biosz nem okozna gondot, hiszem már a 486-os procik kora óta bóklászok különböző bioszokban egy egy telepítés kapcsán, de a tablet számomra win alatt új világ. Azt sem tudom, hogy lépjek bele egy bioszba.
Látta videókat, hogy tesznek fel win 8-at tabletre. Használni kell a parancssoros navigálást is, ami szintén nem lesz gond, mivel használtam már, és hát ugye mi még nasicpascallal kezdtünk az általános iskolába, meg win3.1-el..
szóval egy kis kezdeti lökés kellene. olvasgatok, böngészkedek. de ez valami olyan, int mikor a pdan kellett a korábbi symbianos világból átküzdenem magam win 6osra.

De megküzdök vele. .

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BIOS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest