Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Huzamosabb ideig együtt a kettőt (Z2760 vs Z37xx)? Csak mert én így próbáltam az említett fél órán át. Z2760-at asszem huzamosabb ideje próbálom nálad. Konkrétan több hónapja.
r3dsnake: de az 1/16-os meg berendeled. Grat! Az biztos sokkal jobb
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?