Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Huzamosabb ideig együtt a kettőt (Z2760 vs Z37xx)? Csak mert én így próbáltam az említett fél órán át. Z2760-at asszem huzamosabb ideje próbálom nálad. Konkrétan több hónapja.
r3dsnake: de az 1/16-os meg berendeled. Grat! Az biztos sokkal jobb
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- LEGO klub
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?