Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Huzamosabb ideig együtt a kettőt (Z2760 vs Z37xx)? Csak mert én így próbáltam az említett fél órán át. Z2760-at asszem huzamosabb ideje próbálom nálad. Konkrétan több hónapja.
r3dsnake: de az 1/16-os meg berendeled. Grat! Az biztos sokkal jobb
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?