Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Agyamat eldobom
"Amennyiben Ön előre kifizette rendelését,
úgy a teljes összeget maximum 30 napon belül fogjuk visszautalni ÖnnekReméljük, hamarosan vásárlónkként köszönthetjük Önt.
Üdvözlettel:
A Media Markt Ügyfélszolgálata"
-
hito
nagyúr
Jogos! Tényleg nem szabad hagyni. Ennyiért rendeltétek/vásároltátok, meg kell kapnotok ennyiért. Hajrá!
-
r3dsnake
nagyúr
Tisztelt Ügyfelünk!
Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az Ön által kiválasztott MODECOM FreeTAB 8025 8” IPS 16GB quad core tablet + ajándék USB hub, technikai probléma miatt nem megfelelő áron (39 999 Ft) szerepelt weboldalunkon, ezért megrendelését jelen kondíciókkal sajnos nem áll módunkban teljesíteni.
Ez WTF?
-
r3dsnake
nagyúr
Arra nincs valami mód, hogy felcsatoljuk a microsd kártyát valahova a C-re úgy, hogy a tárhely összeadódjon? Tudom, lassabb lenne, de legalább telepíteni is lehetne akkor különböző gányolások nélkül.
-
bagyusz
őstag
Én is így jártam, csak egy másik programmal.
Szerintem ez elég jól végzi a dolgát.
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek! Amúgy nézegetem EZT a leírást. Ezek szerint a recovery partíció teljes mértékben kimenthető? Ezekben a driverek és minden reinstallhoz szükséges cucc benne van? Valamint ha törlöm a gépről a recovery-t kimentés után és valami gáz lesz az OS-sel a kimentett recovery bootolható és onnan visszahúzható minden gyárira?
Köszi!
-
raziel01
veterán
válasz
agressor12 #3179 üzenetére
De a PC-s alkalmazásokat nem lehet memóriakártyára telepíteni?
Vagy csak a mobilos appokkal van ilyen cumi, hogy mindent a belsőre rak? -
gyurkikrisz
őstag
Nekem is lett rendelve egy. Max elpasszolom ennyiért, legalább lesz élményem egy Windowsos tabról.
-
r3dsnake
nagyúr
Koszi a velemenyeket, en is rendeltem egyet.
-
r3dsnake
nagyúr
EZ mennyire szar? Ettől a márkától használok billentyűzetet asztalihoz, amit annyira szeretek, hogy fogok venni mégegyet tartalékba. Igen, atomgáz mert 1giga ram, 16-os flash-sel, valszeg megy is majd fel az apróra, de Plex-ről filmet nézni talán jó lenne. Ahhoz csak egy böngésző kell úgyis. Nem lehet amúgy csíkozni a belső tárhelyet egy microsd-vel? Ilyen 4-5 giga szabad hellyel csak a szenvedés lenne...
-
Necc
addikt
válasz
agressor12 #3209 üzenetére
A "Bing" -es windows van allitolag ingyen, hatranya hogy nem lehet benne nyelvet cserelni, illetve az alapertelmezett bongeszo az IE a Bing keresovel es kezdooldallal elokeszitve.
Ez utobbit persze a felhasznalo elallithatja maganak, de a gyarto igy koteles bekonfiguralni.Kikapcsolt allapotban nyomd a 'hangero le' gombot folyamatosan, es ugy kapcsold be a tabot. Igy juthatsz el a boot menube.
-
Necc
addikt
Pont ez az hogy nem eleg! Mindenhol (kulfoldi teszt, itt a topic) ilyen 1-2 max 3GB szabad helyet irnak 1/16-os tabokon ami pillanatok alatt betelik, mind1 hogy metro-s felulet van hasznalva vagy a desktop, es az atlag embernek pont hogy halvany lila goze sincs arrol hogyan tudna helyet felszabaditani, es innentol fogva beindul szamara a szivashadjarat.
Amugy en szemely szerint nem a korom miatt nem hasznalom a metro-s feluletet, hanem az alkalmazasok hihetelenul magas igenytelensege, vagy ha megse akkor a "minden fizetos" koncepcio vagy az arcomba tolt reklamok miatt.
-
bagyusz
őstag
válasz
agressor12 #3209 üzenetére
Én még a bingeset akartam, de abból csak angol,kínai nyelvezetűt találtam, amihez a magyar nyel integrálás során is csak részlegesen lett magyar. Szóval, ha találsz magyar binges képfájlt akkor inkább az-t rakd fel mert az még kevesebb helyet eszik meg min a core verzió. Ha már a telepítésbe vágod a fejed akkor wimboot telepítő legyen mert azzal sok helyet megspórolsz mint egy síma telepítéssel. Másik dolog, hogy ha a hivatalos weboldalon nincs fent a driver csomag akkor mentsd le a jelenlegi rendszeredről mert utána lehet ám bánkódni mert az eszközök 90% egyedileg módosított drivereket kaptak. UEFI-ből (BIOS-ból) tudsz be bootolni, mint egy hagyományos pc-nél. Legtöbb tabnál, kikapcsolt állapotban hangerő fel+ bekapcs gomb egyszerre nyomásával tudsz belépni, vagy win alatt a gépházból.
-
bagyusz
őstag
Dehogynem, 3gb-s külön partíciója van. Rosszul írtam az előbb mivel az nem a teljes értékű rendszerrel volt annyi, hanem egy kiherélt változattal, amiben kiszedtem a felesleges drivereket, metro appokat.
A jelenlegi teljes értékű core verzió ami tényleg csak a frissítések és a driver integráción kívül nem tartalmaz semmit az így néz ki:
4GB Recovery 4Gb a win szűzen hiber és swap file nélkül 7GB volt a szabad hely.
(#3207) agressor12: Igen, de azt rábíztam a wimboot scriptre, mert az automatikusan kikalkulálja a partícióméreteket.
EFI támogatású képfájlból kell bootos usb kulcsot készíteni. Pl: a rufus progival.
-
synar
őstag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni: Onda V102W 10.1 $239.98 EU warehouse (!). Van valakinek tapasztalata, megéri ennyiért? Ha jól tudom erre már nem jön rá vám vagy áfa, ugye? Köszönöm a válaszokat előre is. -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Erről a tabletről mi a véleményetek?
MODECOM FreeTAB 8025. Most 16k az MM-ben. Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 9 gen 64GB wifi+cellular szép dobozos jó akku
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest