Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Ezt a legőszintébben mondom:
SEMENNYIRE

Pár hete volt nálam mindkét generációs procis gép (Tp Tablet 2, Miix 2 8) és nagyon sok helyen a Tp Tablet legyorsulta a Miix-et, hiába abban következő generációs proci van.
Böngészőben egészen elképesztő volt számomra, hogy egyszerűen fürgébb volt mindenben a Tp Tablet 2. Szerintem telepítéseknél, kicsomagolásnál nyersz a következő generációval, meg úgy általában renderelésnél. De én ezeket a feladatokat sokkal ritkábban osztom ki a gépnek, úgyhogy nagy hasznát eddig nem vettem a Z3740-nek. A Tp Tablet 2 meg azzal az akksival a világból kimegy, nagyon durva üzemideje van. Bátran állítom, hogy eddig talán a legjobb tabletem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Noctua NH-L12S L-Type
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest