- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
malnabokor
üzenetére
Nincsenek üzemidő tapasztalataim, én eddig összesen kétszer töltöttem fel, de még egyszer sem jelezte, hogy a lemerülés szélén állna. (2 hónapja van meg, de a billentyűt csak akkor szoktam bekapcsolni, ha tényleg használom is. Ha meg leállítom a gépet, akkor előtte a klaviatúrát is áramtalanítom, tehát nem marad készenlétben). Van az elején egy tolókapcsolója.
A gyári adatlap szerint egyébként elég jól bírja: [link]szerk: a méreteket tényleg hasonlítsd a Miix2 8"-oshoz, mert az épphogy passzentos bele, annál nagyobb nem fog bele férni szerintem. A tokból maga a komplett billentyűzet kivehető, 4 db mágnes tartja csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest