Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
margithid
üzenetére
Nekem billentyűzetes a tabletem , Munka után vagy hétvégén azzal netezek otthon .Többen megszóltak , hogy ennyiért , miért nem vettem laptopot . Amikor mondtam , hogy üljetek ide nyomogassátok picit , böngésszetek , FB-ozzatok ...
Utána úgy keltek fel a géptől , hogy húúúú de fasza ... Nincs ventilátor zaj , jó az üzemidő , dicsérték , de, hogy nincs DVD író ... Lehet , de nekem nem is kell ...
Néha esténként vagy hétvégén reggelente csak mint tabletet ölbe kapom az ágyban , úgy használom.
5,5 collos a telefonom . Ha nincs kedvem bekapcsolni a tabletet , azzal netezek, sokszor hétfőtől péntekig , meló után pick-pack azzal futom át a netet .
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék Apple garancia ajándék tok
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest