Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA® driverek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
azaleericks
tag
válasz
znagy69
üzenetére
Én még mindig a T100 Chi-ről tudok nyilatkozni.
A billentyűzet szerintem teljesen rendben van, megnyomod a gombot, és ott van a betű a kijelzőn...
Komolyabbra fordítva. Szerintem kényelmesen és gyorsan lehet rajta gépelni, nincsenek vékony ujjaim, de még így is. Pont jó távolságra vannak egymástól, nincsenek összesűrítve. Tapasztalatból mondom, hogy a 100-150 ezer forintos laptopoknak sincs jobb billentyűzetük, sőt.. Én a laptop billentyűzetekkel sosem voltam kibékülve, de ez pozitív csalódás volt. Egyedül ami lehetne egy kicsit jobb, az a touchpad. Nagyon határozottan kell néha rákoppintani, hogy történjen valami (nem biztos, hogy hátrány). Összességében szerintem teljesen jó a billentyűzete, aki azt mondja, hogy nem jó, az gondolom hozzá van szokva a 700 ezres gépekhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyabbra fordítva. Szerintem kényelmesen és gyorsan lehet rajta gépelni, nincsenek vékony ujjaim, de még így is. Pont jó távolságra vannak egymástól, nincsenek összesűrítve. Tapasztalatból mondom, hogy a 100-150 ezer forintos laptopoknak sincs jobb billentyűzetük, sőt.. Én a laptop billentyűzetekkel sosem voltam kibékülve, de ez pozitív csalódás volt. Egyedül ami lehetne egy kicsit jobb, az a touchpad. Nagyon határozottan kell néha rákoppintani, hogy történjen valami (nem biztos, hogy hátrány). Összességében szerintem teljesen jó a billentyűzete, aki azt mondja, hogy nem jó, az gondolom hozzá van szokva a 700 ezres gépekhez.