Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- OLED monitor topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Androidos fejegységek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Újabb pár hónap eltelt HP Pavilion 2X igazán jó kis gép viszont felmerült egy kérdés, segítségeteket kérném.
Windows 8.1 Bing-ről Windows 10-re update majd utána nem igazán nyomkodtam sokat a karácsonyi rohangálás és dolgozó miatt. Majd lassúnak éreztem pendrive be, új telepítő microsoft program segítségével majd szűz rendszer kész. Driverek fel. Napi használat, egy kis net egy kis tv-zés hdmi, nyomkodás majd 36-26% csatt, és fekete a kép, mintha tápról menne
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.Táp, picit tölt bekapcs majd minden probléma nélkül megy. 36% 37% tehát nem 1,2,3%.
Hol lehet a probléma? Ma reggel is volt csatt, azóta nem kapcsoltam be hátha erőforrásfigyelő vagy más belső információ megtudja esetleg állapítani. Windows 8.1 Bing nem tapasztaltam ilyet, nem lehet már visszatenni, vagy nem engedi. Valamint driverek nélkül is ezt produkálja. Chrome, Winrar kerül csak fel.
Köszönöm előre is, mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.