Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Akciókamerák
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tevfik
tag
Én még mindig szenvedek a HP Pavilion X2 10-K tablettel, amióta Windows 10- telepítésre került.
Sikerült rájönni, hogy egyenlőre nem külső driver a hiba. 50-60% körül elcsattan a gép, majd a naplózásnál Kernel Power hiba fut. Megy 10 percet majd szintén. Töltőn nem produkál hibát.
A windows 10 - 8.1 ről lett rárakva majd újrarakva pendrive windows program által.
Ma van egy kis időm manuálisan rakom fel a windows-t.

-
tevfik
tag
válasz
tevfik
üzenetére
A probléma jelenleg is fent áll. A készülék fogja magát és kikapcsol egy idő után. Visszakapcsolásnál hiba hiba hátán.
Windows 10 újratelepítés de most már nem varázsló segítségével?
Vagy " van " windows 8.1 bing angol telepítő - biosból kell kiszedni az oem kulcsot. + - ( utána pedig update-ből magyarosítani? )
Köszönöm.

-
tevfik
tag
Újabb pár hónap eltelt HP Pavilion 2X igazán jó kis gép viszont felmerült egy kérdés, segítségeteket kérném.
Windows 8.1 Bing-ről Windows 10-re update majd utána nem igazán nyomkodtam sokat a karácsonyi rohangálás és dolgozó miatt. Majd lassúnak éreztem pendrive be, új telepítő microsoft program segítségével majd szűz rendszer kész. Driverek fel. Napi használat, egy kis net egy kis tv-zés hdmi, nyomkodás majd 36-26% csatt, és fekete a kép, mintha tápról menne
. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.Táp, picit tölt bekapcs majd minden probléma nélkül megy. 36% 37% tehát nem 1,2,3%.
Hol lehet a probléma? Ma reggel is volt csatt, azóta nem kapcsoltam be hátha erőforrásfigyelő vagy más belső információ megtudja esetleg állapítani. Windows 8.1 Bing nem tapasztaltam ilyet, nem lehet már visszatenni, vagy nem engedi. Valamint driverek nélkül is ezt produkálja. Chrome, Winrar kerül csak fel.
Köszönöm előre is, mindenkinek.

-
tevfik
tag
Köszönöm a segítséget.
Tanulságos! Akinek nincs dokkolható billentyűzete vagy nem csatlakoztat hozzá. Képernyő billentyűzet megnyit windows szimbólum + p ( csak második képernyőre, vissza kérdez, majd " igen " válasz )
Innentől billentyűzet nélkül is, tv-re ráköt tablet képernyő lekapcsol a tv-n megjelenik. Nincs duplikáció.
Ilyen hibával találkozott valaki? Nincs hely a gépen "szerintem alapból sem " windows 10 telepítésére. Most 8GB szabad hely van. Ma kétszer próbáltam, a csatlakoztatott microsd-t is megadni majd az újraindítást követően mindig sikertelen a telepítés végkimenetele.
-
tevfik
tag
Most frissítem win 10 -re a hp pavilion x2 gépet!
Kérdesem. Ha lassú lenne vissza, tudom rakni a recoveryből az eredeti windows 8.1 Bing rendszert?

-
tevfik
tag
Halihó! Vásároltam egy HP Pavilion X2 gépet. Lassan 2 hete használom nagyon jó. Időközben felbukkant a Win10 frissítése is.
Kérdésem, hol tudok a Win 8.1 Bing-ről mentést készíteni ha mégsem tetszene az új rendszer. Valamint visszatehető-e?
Köszönöm.

-
tevfik
tag
Szép szombatot mindenkinek

Vettem egy ilyen készüléket HP Pavilion X2 [link]. Remélem tudtok segíteni. Kérdésem a következő lenne, adott egy céges notebook amire érkeznek a céges levelezések és ezt szeretném a tableten is "menet" közben olvasni úgy, hogy ha válaszolok azt a céges gép kimenő levelező részében is lássam. Az előzmények és a visszakeresés érdekében.
Jelenleg Thunderbird levelezőm van ( céges notebook )
Üdv, T

Új hozzászólás Aktív témák
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Bekapcs, Felvillan, Bekapcs felvillan, Windows nem tud betölteni. Újraindítás, Csatt, és Fekete.