Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
Én is ma vettem át a Miix 10-et. A Telekomos srác csak nagyot nézett hogy milyen konstrukcióban vettem ezt a tabletet ennyiért
Ők nem tudnak ilyen akciókról (legalábbis ezt mondta).
Indítás után rögtön letiltottam minden frissítést majd a Windows media creation tool-al frissítettem is rögtön Win 10-re, ami teljesen bonyodalommentesen lezajlott, és minden működik, az összes egység működik az eszközkezelőben, szóval, teljesen simán ment a Win 10-re frissítés.
Ennyi pénzért jó vétel volt. -
Pferi
senior tag
Nekem volt, és nagyon meg voltam vele elégedve, a képernyője sztem szuper volt az 1920x1200 felbontással, pdf-ek, képregények olvasására nagyon szerettem használni, egyedül a súlya miatt adtam el a végén, mert azért kézben tartva érezni azt a kb. 600 grammot.
Külön töltőcsatlakozója van, de usb-n keresztül is lehet tölteni. -
Pferi
senior tag
Én frissítettem rá (Hp Stream 7) de aztán vissza is állítottam gyorsan a 8.1-et (tökéletesen visszaállította a belakott rendszert, nem kellett semmit sem csinálnom).
Szerintem az Edge még nagyon félkész állapotban van, úgyhogy hanyagolom még 11 hónapig. Addig meg nagyon jól elvagyok a 8.1-el. -
Pferi
senior tag
Bocs, lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ha épp könyvet olvasok a tableten (HP Stream 7"), akkor milyen beállítással fogyaszt kevesebbet a tablet?
Fekete háttérrel fehér betűkkel vagy fehér háttérrel fekete betűkkel, vagy tökmindegy?
Tudom, ha olvasni akarok vegyek e-ink kijelzős e-book olvasót. Van az is, csak nem mindig akarok két gépet hordozgatni. -
Pferi
senior tag
válasz
zsoltnyiri
üzenetére
Az Asust is lehet hálózatról tölteni. Nem tudom, lehet hogy aki mást írt arra gondolt hogy nincs külön hálózati csatlakozója? A Miix 2 10" tableten van külön töltő csatlakozó de usb csatlakozós töltővel is használom.
-
Pferi
senior tag
Ha valaki olcsó tabletet szeretne, 25.000-ért elfogadható ajánlat:
http://www.edigital.hu/wifi-tablet/archos-80-cesium-16gb-wifi-tablet-fekete-(windows-8.1)-p475774.html -
Pferi
senior tag
A Beex leírásából idézve:
"*A 8Gb belső tárhelyből hozzávetőlegesen 7.5Gb használható alkalmazások, zenék, képek tárolására, mivel a Firmware is ezen a tárhelyen található."
-
Pferi
senior tag
válasz
antibes2000
üzenetére
Szia!
Az eredeti ára volt 89.900, utána volt akciós áron 79.900.
Tegnaptól SIMA áron 79.900 Ft, ha van cetelem kártyád akkor most igénybe tudod rá venni a 7% kedvezményt, így megveheted 74.307 Ft-ért.
Ez már jó ajánlat, kár hogy itt a 3G-s Miix 8-asom (Telekomtól 51.000-ért 1 pixelhibával, ezért nem vittem vissza). -
Pferi
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Mindenben igazad van, de Office-t havonta egyszer használok egy jelentés megirásához, offline navim van droidra is, tárhelyre meg egy 32 gigás kártyát használok évek ota, már kb. az 5. gépben ugyanazt. A legnagyobb probléma viszont a tabletcserében az asszony
Neki hiába magyarázom a Miix 2 10" erényeit 
-
Pferi
senior tag
Az Edigitalban ujra van akcio Lenovo tabletekre, 15%. Az az egy tart vissza a vásárlástol hogy van egy nagyon jo 8"-os androidos tabletem, és nem tudom hogy ténylegesen kihasználnám-e a Windows elönyeit dupla ár mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest