Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Zerg-
tag
#43988-ra valaki?
-
RootRulez
félisten
válasz
gordonfreemN #43997 üzenetére
Talán ha miután kivitelezed a másolást cseréld meg a vinyókat. Utána még állítsd be a BIOS-ban melyikről boootljon (ha kell). Akkor meg az lesz a C:\, amelyikről bebootol
-
gordonfreemN
addikt
válasz
RootRulez #43996 üzenetére
Ja igen!
A szoftvereket ismerem, de nekem valamiért SSD-ről SSD-re sem működött win7-tel.
A gondot az okozta, hogy a win alól csináltam a mentést és hiába írtam fel a másik SSD-re a mentést, mivel win alól lett kivitelezve, valamiért mindig D meghajtónak akarta elnevezni azt amit C-nek kellett volna.A problémát az oldotta meg, hogy az ease us -el kellett bebootolni és onnan kivitelezni a mentést. De ehhez ODD kellett.
Mindegy, abban igazad van, hogy előbb utóbb kelleni fog egy ODD, meg lesz is hétvége fele. Addig lehet tartogatom a dolgot.És köszönöm!
-
RootRulez
félisten
válasz
gordonfreemN #43995 üzenetére
Ez talán jó lesz.
Szóval a mostani XP-det átrakod a másik HDD-re.
De vehetnétek egy IDE ODD-t úgyis kellhet.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
A kérdésem témájában már született pár cikk, hsz, mégsem konkrétan erről az esetről szólnának, ezért kénék segítséget a témában.
Van egy gép, amiben van egy HDD amin van friss XP. 4GB.
Van egy HDD amire szeretnék XP-t tenni. 80GB.
ODD nincs a gépben.
Floppy nincs a gépben.
USB-ről nem tud boot-olni.
Másik gép van, viszont abban minden SATA és csak SATA csatis. Ebben meg SATA nincs...
Szóval tegyük fel, csak ez a gp van, ami problémás.
Hogyan tudnék XP-t varázsolni a HDD-re? -
lemusz
addikt
válasz
InfiniteReality #43992 üzenetére
Win7 nekem kinézetileg teljesen le volt butítva (performance beállítások). Sok, számomra felesleges szolgáltatása is volt, úgy gondoltam visszatérek XP-re, ami régebben jól bevált, könnyebben lehetett konfigurálni, kevesebb ramot evett (csak 2 gigám van) és bizony több fps-t is adott egyes játékokban.
-
lemusz
addikt
válasz
InfiniteReality #43990 üzenetére
Alaplapi driverek a legfrissebbek vannak fent. Nem egy mai darab a HDD-m, de ezelőtt az 1 hónapos XP előtt egy win7 volt fent, ott nem volt ilyen jellegű gond, ezért gyanakodom valami rossz beállításra vagy szoftveres hibára.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
lemusz #43989 üzenetére
Lehet alaplapi driver elavultsága, hiánya, HDD hiba, illetve a túlsok a háttérben futó különböző dolgokat csináló program (és mind a HDD-t piszkálja). És még sokminden más...
Ráadásul ha ilyen mókolt XP akkor pláne.
Kerülni kell az ilyeneket.
Maximum egy olyan XP, amihez csak annyira nyúltak hozzá, hogy minden update-et beletettek. -
lemusz
addikt
Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy miért csinálja néha azt az Xp-m, hogy beáll, megfagy, nem lehet vele semmit csinálni. Még a ctrl-alt-del-re sem reagál. Néha amikor a sajátgépbe lépnék be egy kis elemlámpával keres és csak keres... van hogy játékból kilépve, vagy éppen játékot indítva... nagyon frusztráló. Kb 1 hónapos a feltelepített oprendszer, azt hiszem ncore-os team609-es release, minden update felrakva rá, advanced system care és auslogic boostspeed rendszertisztó progikkal kalibrálva.
-
-Zerg-
tag
Sziasztok! Harmadik napja olyan bajom van, hogy reggel, bekapcsoláskor nincs netkapcsolat.
Egyik böngészővel sem megy, más netes progik (Logmein, Poker, Skype) sem kapcsolódnak.
Egy Edimax routeren át kapcsolódom, a router működik, IP-t kapok tőle. Az ehhez a géphez tartozó LED
folyamatosan ég nem villog. Előtte Motorola kábelmodem van.
Ilyenkor a router konfig oldalát sem érem el és a kábelmodemét sem. (kapcsolat alaphelyzetbe állt)
Router és modemkihúzás bedugás nem javít.
A hálózat javítása természetesen nem segít. Újraindítás sem. A routeren levő másik gép rendesen kapcsolódik.
Csináltam rendszervisszaállítást onnan, amikor van kapcsolat és visszaálítás/reboot után sem lett jó.
Egyedül az segített most már másodszor, ha eltávolítottam a hálókártyát, reboot után újratelepítette és
megjött a kapcsolat.
A netstat parancs mutatott egy IP-t: 212.118.234.171 ezt pingelve jött válasz.
Most néztem, ez valami Logmein-es IP és akkor is válaszol ha nincs egyébként kapcsolat. -
StSanya
senior tag
"Xp-ről valamilyen módon nod32-t eltávolítani lehet, ha jelszóval védett?"
Ez nem segít?
-
StSanya
senior tag
-
psg5
veterán
A legfontosabb: jogtiszta xp van a gépen, de a rendszergazda sem tudja a serialt. Elő lehet hívni valahogy, hogy újrahúzhassuk?
-
psg5
veterán
Xp-ről valamilyen módon nod32-t eltávolítani lehet, ha jelszóval védett?
Valamint létezik olyan hogy rejtett rendszergazda? Ha igen, hogyan lehet látni? Állítólag van, de nem látjuk. -
akaido
addikt
válasz
Zoli1222 #43969 üzenetére
Első kör:
- Az xp az sp3-astól kezdve tudja korrektül saját maga kezelni a wifi hálózatokat (hacsak a wifi kártyának nincs saját kezelő szoftvere), ezért kérdezném, hogy hányas SP-s az XP?
- Az Eszközkezelőben nézd meg, hogy a wifi kártyára nem "dob-e sárga" felkiáltójelet! -
Csontikka
aktív tag
válasz
hoffman_ #43970 üzenetére
Ha SP2-es (vagy előbbi) az XP akkor az lesz a gond.
Töltsd le eg SP3-at frissítsd be offline, vagy telepítsd fel a szükséges frissítést.
Üdv,
Csontikka -
hoffman_
nagyúr
Áh, annyira nem fontos, akkor a noti nem kap wifit. Amúgy is döglőfélben van, csak húzzon ki fél évet csórikám
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
Egy kis segítség kellene. Egy régi itthoni laptopot rázok gatyába, FuSi Amilo Pro V3505. A lényeg az, hogy megy minden szépen, felpakoltam a szükséges drivereket, de valamiért ezt dobja a wifire. Valakinek van ötlete, hogy miért van az?
Eredeti XP Home 32bit. Azt írta még cimbi tippnek, hogy lehet, hogy WPA2-es titkosítás van, és a gép még nem ismeri, ez lehet a hiba forrása?
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Segítség kellene! Most telepítettem újra 1 win xp-t. wifi-t talál és csatlakozik is hozzá, viszont letölteni semmit se lehet, és az explorer sem nyit meg semmit. Mi lehet a probléma? -
localhost
Közösségépítő
válasz
Tappancs2001 #43966 üzenetére
"Csak a teljes újratelepítés segítene?" - nem bőven elég lenne, ha egy hozzáértő ránézne arra a gépre.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a problémám. Ismerősöm pár éves gépére (Core 2 E4500 proci, 2 GB DDR2 RAM) egy windows xp pro sp3 van telepítve. A gép bekapcsolásakor a következő hibaüzenet fogadta: nem található, vagy hibás, és ezért nem tudja indítani a következőt:windows/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM
Ebben az esetben mit lehetne csinálni? Csak a teljes újratelepítés segítene? Előre is köszönöm a segítséget -
*VARJU*
tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy, adót egy T-homos Pirelli wifis router , lehetne-e használni a Diginet-tel ha átírom a beálitásokat??? wifi miat kéne. (digi szerelők szerint nem) -
ledger
tag
Sziasztok!
Elakadtam telepítés közben, Win Xp Prof sp3 -as lemezzel eljutottam odáig, hogy kéri a licenc kulcsot, bepötyögöm a gép oldalára ragasztott matricáról a cd keyt, és azt írja "érvénytelen a beírt termék azonosító"
Eddig mindig Xp Home op.rendszerek voltak a munkahelyen és azokat, mind egy lemezzel szoktam telepíteni, persze minden gép oldalára a saját matricáján a saját termékazonosítójával, ezek begépelése után online aktiválás és kész .
Ez Professional esetébe nem így van?
A gép oldalán lévő kulcshoz, csak egy bizonyos telepítő lemez tartozik, amivel működne a dolog?
Bármilyen xp prof lemez nem jó? -
budmilla
csendes tag
válasz
InfiniteReality #43955 üzenetére
Elkezdi telepíteni aztán hirtelen abbahaggya és bekapcsol és ugyanúgy a háttérkép látszik teljes képernyővel!Ezt nem lehet valahogy eltüntetni!A control +alt+dellel előhívom a programablakot de nem tudom elindítani mindegyiket!
-
budmilla
csendes tag
Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy bekapcsolom a gépet és csak a háttérkép látszik a háttérben fut a program de nem látni!Ha tudtok segytsetek!Nem lehet újratelepíteni a windowsot sem!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Adott egy gép XP-SP3-al rádugva nyomtató és egy faxgép usb-n.
Időről időre pdf nyomtatásakor szétfagy az egész és töbszöri usb lehúzással és újraindítással lesz csak újra jó. Valami hiba a nyomtatási sorban van ha jól éértelmezem, de miért csak néha? Úgy havi kétszer?
Mire lehet tippelni? -
ludla
őstag
Sziasztok! Esetleg valaki tudja hol találok eredeti Windows Xp Prof és Home HP és Dell telepítőket? A gyári lemezek megsérültek és se hogy nem sikerült már lementeni az eredeti lemezt.
-
-
NoOne1976
őstag
válasz
csabyka666 #43945 üzenetére
Köszi! Megoldotta a problémát
-
DS39
nagyúr
válasz
csabyka666 #43946 üzenetére
Örülök, hogy segítettem
-
Jövök neked egy virtuális sörrel! Valóban a .NET miatt várakozott a WinXP. Letöröltem a 4-es és a 3.5-ös verziót, és ismét gyors lett. A bekapcsológomb megnyomásától számítva 1 perc 30 másodperc múlva már nem is dolgozik, frankón lehet használni!
Köszönöm köszönöm, nagyon sok időt spóroltál meg nekem! Amire ezt kiszűrtem volna...hűha...
Megnéztem az asztali gépet, és azon is fenn volt 1.1 - 2 - 3.5 - 4.0, csak azt tudnám, hogyan került rá.
Igaz, előbbre nem vagyok vele, mert mint mondtam, a 4-es verzióig kell nekem mindegyik, de így, hogy már tudom, mitől lassul, nyugodtan fogok aludni!
-
-
NoOne1976
őstag
Segítsetek, vagy legalább tippeljetek, hogy mi lehet a baj!
A barátnőm gépe tegnap este nem akart kiakpcsolni, nem jött fel a start menü. Ezért a bekapcsoló gombbal kikapcsolta. Ma reggel indítani, és bejön, hogy normál vagy csökkentett módban indítja. De akármelyiket is választja, egy kis idő után megint újraindul a gép. Vagyis csökkentett módban sem indítható
Nagyon nem szeretném újra telepíteni, tudok valamit kezdeni vele? -
Driver nem valószínű. Azért nem, mert fenn volt már minden driver, és minden program, ekkor készítettem egy ghost-ot, majd elkezdtem használni a gépet. Felraktam egy programot, amihez kellett a 4-es .NET, és kb azóta lassul a rendszer, addig gyors volt.
Hm, érdekes...megpróbálom úgy, hogy letörlöm az összes .NET cuccot, kíváncsi vagyok, mi változik!
-
DS39
nagyúr
válasz
csabyka666 #43941 üzenetére
hát akkor ott más, akár driver-es gond is lehet, mert ez a hiba nálam csak a winupdate-k után jön elő ha .NET frissítés van, de aztán 1-2 nap után "integrálódik" a rendszerbe és jó lesz.
(nálam fent van mind, 1-től 4-ig Visual Studio meg egyéb MS progik miatt) -
Hm, ebben van valami, mert 4.0-ig fenn van a laptopon, az asztalin viszont talán csak az 1.1-es van fenn, maximum a 2.0-s...
És nem lehet tenni vele valamit? Mert ezelőtt kb 1 évig használtam úgy a laptopot, hogy be volt lassulva az elején...
Kézenfekvő lenne, ha letörölném a .NET-et, de nekem kell a 4-es verzióig.
-
DS39
nagyúr
válasz
csabyka666 #43939 üzenetére
az a .NET keretrendszer frissítései miatt vannak, meg szokták borítani az XP-t. 1-2 nap múlva helyrejön magától és újra normálisan indul majd be.
-
Üdv!
Már feltettem a kérdésemet másik topicban is, de talán az XP-s témához jobban passzol, hiszen esetemben is XP-ről van szó. Légyszi, mondjatok ötleteket!
Találkozott már valaki a következő jelenséggel? Újratelepítem a WinXP-t, és kb. 3 órán keresztül még gyorsan indul a rendszer, majd gondol egyet, és a következőt csinálja.
Bekapcsolom a laptopot, post- és bootképernyő -> bejelentkezés a rendszerbe, eddig minden rendben, gyorsan lezajlanak ezek. Hamar be is tölti a tálcán a programokat, és vár...vár...vár...kb fél percig csak áll, nem is dolgozik a vinyó, procihasználat is 1-2%, de semmilyen programot nem tudok elindítani, a vezérlőpult is kifagy, ha belépek, minden csak áll...majd egyszercsak megjelenik a hálózatos ikon, na, onnantól megint lehet használni a gépet. Ismét olyan gyors lesz, amilyennek lennie kell (vagyis lennie kellene addig is).Ez egy laptop, de az asztali gépem is ugyanígy viselkedik. Netgear routerrel osztom a netet, ha ez számít valamit.
Ami furcsa, hogy ha lehúzom a hálózatról a gépeket, akkor is ugyanolyan lassan indul el.Mi lehet a probléma? Van ötletetek?
Kicsit hasonló a jelenség ahhoz, mint amikor egy sima ADSL modemet dugok a gépre. Akkor is ki kell várni ezt az időt, addig nem tudok semmit sem csinálni. Az jelenthet valamit, hogy a routerem egy ADSL router+modem kombó?
-
brd
nagyúr
XP mód (ha warezoltad a 7-et, akkor persze nem játszik). Vagy VirtualBox alá felhúzol egy XP-t (a Guest Additionst ne felejtsd el telepíteni a VirtualBoxos XP-n!), és átadod neki a scannert USB-s eszközként, ekkor az XP fogja kezelni. Persze ekkor a scan-elt dokumentumot is át kell juttatni valahogyan a Win7-re, pl. úgy, hogy megosztasz a Win7-en egy könyvtárat, és az XP-n oda mented le.
-
szl15
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok, nemcsak itt, hanem a számítógép-program-akármiben is.
Kérdésem ez lenne: van egy CanoScan FB 330P scannerem. Öreg, tudom, de még működik, azaz, csak működött. Eddig xp-m volt, most win7. lehet, h ez a baj? S ha igen, akkor "dobhatom" a scannert?
Segítsetek, mit tehetek?
köszi, -
exabit
tag
Hali! Van-e rá mód XP-ben, hogy két különböző programot két különböző regionális beállítás mellet indítsak el? Sajnos mind a kettő csak más más reg. beáll. mellett megy, de én egyszerre futtatnám mindkettőt.
-
tzsolesz
nagyúr
Üdv, egy ideje minden indításkor elindul a lemez ellenőrzés a rendszer indításakor. Hogyan lehet ezt kikapcsolni ,mert unom, hogy folyton a megszakítást kell nyomkodnom. Nem is tudom miért csinálja ezt. Én nem ütemeztem. Már leengedtem futni kb. 10-szer, de mindig így indul.
-
InfiniteReality
őstag
válasz
pibácsi #43932 üzenetére
Ezt elég sok minden okozhatja. Vírus, túl sok víruskereső, hardverhiba (itt elsősorban túlmelegedésre, HDD hibára, vagy memóriahibára gondolok), nem friss állapotú windows, "mókolt" windows, meghajtóprogramok elavultsága.
Összetett a probléma.
Első körben megnézném a HDD állapotát a Hard Disk Sentinel programmal.
Második körben megnézném a memóriákat a Memtest86 vagy Memtest86+ programokkal.Mondom mindezt úgy, hogy nem egy szervizben vagyunk és ott nézem a gépet... szervizben kicsit más sorrendet követnék.
Ha a memória és a HDD rendben van, esetleg egy operációs rendszer tiszta(!) újratelepítése, valami normális lemezről (nem pistikeféle mókolt) Windowst (lehetőleg SP3-ast). Utána alaplapi driverekből a legfrissebb, videokártya driverből is a legfrissebb, utána jöhet az összes többi hardverelem. Viruskeresőnek csak egy Microsoft Security Essentials programot javaslok, mert kicsi az erőforrás igénye. Ha ez mind rendben van, utána kezdeném el feltenni a programokat és figyelni jelentkezik-e a probléma.
Túlmelegedést okozhat:
- a gép "koszossága" (sűrítettlevegős sprayvel lehet rajta segíteni)
- a processzor és a hűtőfelület közötti területet kitöltő hővezető paszta "keménysége" (nem látja el rendesen a funkcióját, mert a hő hatására rákeményedett a felületre - le kell venni a hűtőt, karcmentesen megtiszitani mindkét felületet, és újrakenni kis mennyiséggel)
- a tápegység előregedése / nem megfelelő teljesítménye (gyenge), másik táppal lehet ellenőrizni a gépet. Illetve egy 3 éves "túl olcsó" tápról lehet már feltételezni, hogy már nem képes 100%-osan ellátni a feladatát. -
-
pibácsi
senior tag
Üdv. Mindenkinek!
Hátha tudnátok segíteni, mivel a neten nincs egyértelmű megoldás. A jelenség a következő:
amikor indítok egy programot, akkor vagy mindjárt a beindulás után, vagy a mentési funkció után azonnal kírja, hogy explorer alkalmazáshiba, leírja, hogy hol és olvasási hibát jelez. Ezt nem mindegyik proginál csinálja, de sajna a fontosabbaknál igen. vannak Paragon visszaállítási mentéseim még nov. is, nem szűnik meg a hiba. Vírust is irtottam már 3 vírusirtóval, talált is párat amit töröltem, de a hiba megvan. Mit lehet itt tenni, már teljesen feladtam. Segítsetek, ha van valami megoldás.Köszi előre is. Ü. Pibácsi
http://itcafe.hu/dl/upc/2013-01/15/236603_afjvbxwlykjeux6v_explorer_exe_alkalmazashiba_mpplayc_lejatszaskor_3.jpg -
brd
nagyúr
válasz
Taoharcos #43928 üzenetére
A Silverlight ilyen sajnos (sokáig a Flash is ilyen volt, de aztán átírták). Ha képes rá a böngésződ, hogy a beépülőt is átméretezze az oldalnak megfelelően (pl. az Opera igen), akkor tett a böngészőt teljes képernyőre (F11), és nagyítsd ki az oldalt annyira, hogy a video még éppen ne lógjon ki a képről.
-
Taoharcos
aktív tag
Felrakom itt is a kérdést, mert azt javasolták.
Lehet hogy nem jó helyen kérdezek, de Microsoft programról van szó, majd eligazít valaki, ha máshol.
A problémám az, hogy Silverlight videostreamet videókártya TV kimenetén keresztül nézem a TV-n (Nvidia 8600GT, de ATi-kon is ugyanezt tapasztaltam). Teljes képernyős megjelenítést választok. Ha a másik kijelzőn, a számítógép monitorán akármit csinálok, akár egy kattintás is! a TV-n a teljes képernyős megjelenítésből visszavált ablakosra. Meg lehet ezt valahogy oldani?
És ugyanez a jelenség pl: Chrome alatt is. De pl. Youtube-al nincs ilyen probléma. -
*VARJU*
tag
Sziasztok!
Hogy tudom megnézni a gép memóriát? (XP) -
Csontikka
aktív tag
válasz
HornedReaper #43890 üzenetére
PowerMenu ad ilyen lehetőséget.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hogy, de valahogy eltűnt a gyorsindító menüből az asztal ikonja. Hogy tudom visszahozni?
Eddig megvolt, az volt az első ikonom és egyszer rákattintottam a mellette lévő ikonra és pár villogás után eltűnt az asztal ikonja.Tudnátok segíteni?
Köszi
-
hossszú
őstag
Arra van lehetőség, hogy USB-s vinyóról vagy pendriveról futtassam a rendszert.
Tönkre ment a vinyóm a notiban és amig nem tudok venni bele másikat valami megoldást keresek. -
Mosanke
senior tag
Sziasztok!
Érdekes dolog történt, ami eddig még nem volt. Minden előzmény nélkül (nézegettem az Origon a híreket) egyszerre csak annyira belassult a gép, hogy szinte lehetetlen volt használni. A feladatkezelőben azt láttam, hogy a setup.xe használja a processzort 100%-on. Nem töltöttem le semmi, nem is volt folyamatban telepítés vagy ilyesmi. Kikapcsoltam, de így is több percig tartott mire leállt a windows xp.
Mi a franc okozhat ilyen setup.exe pörgést? -
-
leyo76
senior tag
Van egy netbookom mely kétmagos procival (HT-ben 4) és 2gb memóval van szerelve, összességében nem rossz kis ketyere, egyetlen dolgot leszámítva. Feltelepítem az xp-t alap driverek progik, ultra gyorsan reagál mindenre. Eltelik kb 3 hét és úgy be lassul hogy használhatatlan. Ez idő alatt nem telepítek rá semmit, leginkább netezésre használom. Próbáltam úgy hogy frissítések bekapcsolva, próbáltam úgy is hogy kikapcsolva a helyzet ugyan az. Elképzelésem sincs mi a bánata, valakinek ötlet?
-
Luissimo
veterán
ésez ez miez ?
explorer.exe /n,/e,/root,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}
-
Luissimo
veterán
a parancssorba mit kell bepötyögni, hogy a zikszpén a sajátgép mappa megnyíljon magától (akarommondani tőlem ) ?
hmm ?
kösssz. -
StSanya
senior tag
válasz
m0rd0k #43903 üzenetére
Ott a gond: Először a 4in1 driverrel kell kezdeni, az tartalmazza többek közt az AGP drivert is.
Szerk: Ez pedig az utolsó AGP-s VGA driver XP-re: AMD Catalyst™ 12.6 Driver Download for AMD Radeon™ AGP Graphics Products: AMD Radeon HD 4xxx, AMD Radeon HD 3xxx and AMD Radeon HD 2xxx series of products WinXP 32bit
-
m0rd0k
senior tag
válasz
StSanya #43900 üzenetére
a gyártó honlapján a cmedia driver volt,meg a lan,azokat telepítettem,meg a vga drivert,amit az ati oldaláról szedtem,viszont azt feltettem és még akkor sem társított a drivert a vgahoz,külön eszközkezelőből kellet neki megadni a drivert (.inf fájlt). AGPs a vga. Nekem is furcsa volt,hogy ebbe a gépbe minek ilyen vga. De attól nem kéne hogy baja legyen elméletileg. Kellene feltennem valamilyen chipset drivert?
A gyártó honlapján,volt még két sata driver,de azokat nem tettem fel,mert gondolom raidhez kell,meg amúgyis ides a winyó.meg egy Via 4in1 driver,az meg gondolom az előbb felsorolt driverek,csak egyben.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest