Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
Üdvözletem a Guruknak!
probléma hegyek a köbön!
előzmények: munkatársam számitogépre internetkapcsolat lett kiépítve. persze természetesen nem tudják hogyan is kell használni. Az email küldés fogadás volt a fő probléma. Gondoltam beállítom nekik az outlook express-t, identitásokra szedve a felhasználókat. (1rendszergazda, 1 outlook, 2 user/identitás) ez persze idáig teljesen alapszintü dolog.
a hiba: nos, én hozzá vagyok szokva a 1280x1024x85Hz felbontáshoz. Amikor megláttam az 1024x768x60Hz felbontást ugy tűnt nekem mintha villogna a monitor. Nosza, beállítottam magasabb frekvenciára. 60 és 70 között lehetett választani Daewoo monitoron. Ahogy ráklikkeltem, hogy alkalmazza a 70Hz-t a monitor kikapcsolt.
Innentől kezdve nem tudtam mit csinálni. Majd pár ujrainditás után már a windows sem akart elindulni.
következmény: hazahoztam a hdd-t az én gépembe. gondoltam megnézem mit csinál az én monitorommal. nálam sem akart már elindulni az op rendszer sem. Akkor nekiálltam windows frissitő telepítést csinálni. A frissités után szépen elindult a rendszer. Volt kép meg minden. Beállitottam nagyon alacsony felbontásra. Majd kikapcsoltam.
vissza a hdd-t az eredeti gépbe. És láss csodát, nem akar az op rendszer elindul, sőt képtelenség bármilyen üzemmódban elinditani. Akkor megint megkeztem a windows frissitését, hátha beválik.... Végbement. inditáskor, mikor bejönne az üdvözlő képernyő, a monitor kikapcsol.
itt tartok. várom véleményetek, tanácsotok, ötleteteket.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest