- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anyoka
csendes tag
válasz
04ahgy #11365 üzenetére
Kedves 04ahgy !
A gépet a gyerekeimtől kaptam és itt van a matrica is a gépen, de kódot nem látok rajta, vagy nem tudom, hogy mit nézzek ?
Köszönöm, hogy szóltál erről. Sajnos aki feltelepítette az XP-t nem adta vissza, vagy nem találja a lemezt. Azért kértem ajánlatokat a szoftverre, mert már untam, hogy örökösen leáll a gép, és szervízben azt nondták, hogy újra kell telepíteni. Azt nem értem ha ők látták itt a matricát akkor miért nem tudtak lépni. De az ott lévő ifjú emberke még a gép típusát sem jól olvasta le, így aztán oda nem megyek többet.
Már kerestem másik szervízt, még nem tudom odaviszem-e, mert a memória bővítéséhez nem túl +van álltak.Üdv.: anyoka
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Assetto Corsa EVO
- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest